Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ty, moje lásko

Jitka Chodorová 28.3. 09:59
To se opravdu ženám stává,ale ne každé,ty jsi prostě výjimečná,díky.

Tápání v lásce

Jarmila Peerová 27.3. 18:52
Je to Jituško zvláštní báseň,přijde mi to,jako když někde znenadání vytryskne pramen...Nejdříve překvapí,možná napáchá i trochu škody,ale nakonec je s nadšením přijat.Tak jako tvá báseň,nejdříve smutek,ale závěr je krásně pozitivní,vždyť co může být lepšího,než potkat velkou lásku....vše se v dobré obrátilo a tak to má být...

Můj milovaný šatník

Iveta Balážová 27.3. 11:20
Bezvadně jste to napsala, zasmála jsem se :-)

V Ostravě začala putovní výstava Czech Press Photo

Zuzana Pivcová 27.3. 10:47
To znamená, že v Praze nebude? To je ovšem škoda. Já tyhle reportážní výstavy úplně miluji. Máte tam též snmky?

Slavnosti sněženek

Zuzana Pivcová 27.3. 10:35
Díky za pěkné obrázky. I když je to poměrně blízko Prahy, v Kersku jsem ještě nebyla. Vždy si jen vybavím záběry z filmu, např. právě lesní cestu nebo hájovnu, ale i chatařskou oblast, kde odevšad zaznívá večerní 1. nebo 2. program televize.

Horoskopičiny - Berani

Jitka Chodorová 27.3. 08:39
Pěkně jsi to Jano napsala,mám tři vnuky narozené v Beranu,jsou si dost podobní,prostě hlavou proti zdi,ten čtvrtý, v pořadí třetí,to je Panna k pohledání.Miluji je však všechny stejně,leč Panáčka někdy upřednostňuji,to se musím přiznat.

Naše drahá cukrovka

Svatava Páleníková 27.3. 08:31
Celý život jsem mezi cukrovkáři - měla ji maminka, její rodiče, můj manžel, můj bratr, kolegové v práci. Mě se naštěstí vyhnula, ale vím, jaké to je žít s diabetem. A dovedu si představit, co to stojí.

Jak v těle můry

Jiří Libánský 27.3. 01:22
Ty verše formujií myšlenku silou, jakou kovář kladivem vytváří svá díla. Rýmy do sebe zapadají jak ozubená soukolí. A já? Žasnu a v úctě smekám.

Moje Čtyři dohody

Jiří Libánský 27.3. 01:02
http://www.i60.cz/clanek_3410_ctyri-dohody-jak-ridit-svou-mysl-podle-moudrosti-starych-tolteku.html

Expedice oksroN: brána za polární kruh

Alena Vávrová 26.3. 13:40
Hezky to pokračuje, nemohlo by častěji? ;-)

Alzheimer: světový i náš problém

Zuzana Pivcová 26.3. 10:17
Moje sestra bydlí na Praze 8, když jsem u ní na návštěvě a listuji ve Zpravodaji Prahy 8, musím říct, že obecně mají pro seniory daleko víc aktivit než Praha 11, moje bydliště. Jmenovanou paní místostarostku Ludkovou znám z vernisáží výstav amatérských výtvarníků, je to mladá dáma, která má zájem i o tuto oblast. Kéž by takových lidí na úřadech bylo více!

Zázraky se dějí

Jarmila Peerová 26.3. 09:56
Souhlasím,příroda je vážně zázrak a Vy jste to Hanko krásně napsala,měla jsem pocit,že to,co čtu se mi promítá před očima...

Jsem prázdná

Jitka Chodorová 26.3. 07:30
Milado,jsem mile překvapena,ani nevíš,jak ti rozumím.

Romča

Miroslav Štorch 25.3. 21:26
Příběh se vám povedl pane Františku. Ta modelka je opravdu podobná Sisi. Pobavil jsem se. Díky. :-)

Příliš stará na modelku? Kdepak, toto už neplatí!

Svatava Páleníková 25.3. 10:34
Módní přehlíku seniorek v šatech, kostýmkách, kabátcích atd. si představit dovedu. Jistě na každé ženě se dá najít alespoň kousek krásy. Předvádět ale ve vyšším věku spodní prádlo, takovou odvahu už bych teda neměla.

Hledá se náhradní babička na hlídání náhradních vnoučat

JTina Skalická 25.3. 00:08
Tohle je přesně to, co potřebuju i já.....bydlíme jinde než zbytek rodiny, babičky už buď bohužel nejsou nebo jsou moc daleko a nemohou přijet vždy, když je třeba. Když to sleduju kolem sebe....stejný problém řeší tak 90 % žen

Jak vařily naše prababičky: vydatný zeleninový pudink

JTina Skalická 25.3. 00:05
Pořád si tu chuť neumím dost dobře představit .:-)

Láska není na prodej

Jitka Chodorová 24.3. 11:43
Pěkné,jako vždy,já už nevím co k tomu dodat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.