Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ani v Tejně už není stejně
Hana Práglová 5.3. 20:27
V Týně jsem nikdy nebyla.A je to určitě škoda.Asi se do těch končin hned tak nedostanu.Někuji za přiblížení tohoto města.
Zpěvačka Jitka Zelenková: Mám ráda život a muziku!
Svatava Páleníková 5.3. 14:53
Já vás mám také ráda, Jitko. Váš nezaměnitelný hlas.
Mé rodné město leží na soutoku řek Odry a Olše. Které to je?
Zuzana Pivcová 5.3. 12:51
Hanko, Ty jsi rozená průvodkyně, máš to v krvi. S Tvým průvodcovským komentářem bych se asi přiřadila k těm, kteří si město oblíbí.
Po popeleční středě nastává čas půstu před Velikonocemi
Jaroslava Handlová 5.3. 10:07
Našim předkům nelze upřít moudrost. Je dobře, že k některým tradicím se opět vracíme. Takový půst ve správné míře je přece užitečný i z hlediska zdraví. Jarní očista určitě neuškodí.
Jaro a kultura na Vysočině
Jaroslava Handlová 5.3. 09:48
Vzkaz redakci: Můj původní nadpis zněl: JARO A KULTURA NA VYSOČINĚ!
Vámi použitý nadpis je asi líbivější, ale týká se jen úvodního odstavce. Podle mne se pak vůbec nehodí k Stamicovým slavnostem - to nemá nic společného s Masopustem. Tak, co s tím uděláme???
Lucas Cranach je vystaven ve Šternberském paláci
Zuzana Pivcová 5.3. 09:31
Někdy počátkem 80. let jsem byla v Cranachově domě ve Weimaru. Byla tam stálá expozice jeho obrazů, obrazů jeho syna a žáků. Bylo to pro mě velké a příjemné překvapení.
Jste z Prahy? Navštivte Senior Akademii k potírání kriminality
Jaroslava Handlová 4.3. 23:32
Zdá se, že to by mohl být zajímavý a užitečný cyklus. Je potřeba nechat se vyškolit v tom, jak si poradit s lumpy.
Kde se nachází střed Evropy? No přece v Havlíčkově Brodě!
Dana Kolářová 4.3. 14:58
Zajímavý a pěkný příspěvek! Už se na návštěvu „Středu Evropy“ těším zase o něco víc.
Haškova a moje Lipnice
Jaroslava Handlová 4.3. 12:05
Marie, moc děkuji. Já mám sice před dokončením také trochu povídání o Lipnici. Ale to už by bylo jen částečným opakováním podobných informací, takže nyní už to zde nepoužiji! Jsem potěšena Tvým příspěvkem - lépe bych to neuměla vyjádřit. Díky i za hezké fotky.
Krásná Plzeň a milovaný Písek
Olga Štolbová 4.3. 10:34
Krásné povídání, Plzeň neznám vůbec, i když jsem jí mockrát projížděla autem, ale Písek znám a miluju. Z chalupy jsme sem jezdívali za většími nákupy a vždycky zastavilli na oběd, nebo v cukrárně. Procházky kolem Otavy jsou nádherné.
Jak se stát zdatným wikipedistou: 1 část
Pavla Vítková 4.3. 08:56
Na Wikipedii chodím docela často, třeba už kvůli kvízu na i60. Je to úžasný projekt, hlavně tím, že je nekomerční.
i60 Párty 2014 se blíží, účastníky prosíme o závaznou objednávku!
Jana Šenbergerová 3.3. 21:50
Vypadá to na dobrou společnost. :-)
Bájná Taurida patří Ukrajině šedesát let
Svatava Páleníková 3.3. 17:13
Putin by se měl stydět, agrese Ruska je neuvěřitelná. Je to stejně otřesnéí jako v roce 1968.
Hřbitovní promluvy
Svatava Páleníková 3.3. 17:11
Nadpis vypadal trochu strašidelně, ale nakonec jsem se zasmála. Vtipné.
Kouzlo časů minulých: zabíjačka
Karla Borovská 3.3. 16:40
Pane Kašíku, moc se mi líbí váš článek. Můj tatínek miloval zabíjačky, každou zimu se u nás scházela rodina, přátelé a sousedé, byla to vždy pořádná veselice u slivovice.
Mé město Bohumín a jeho rekordy
Jaroslava Handlová 3.3. 14:01
Vtipně přiblížený Bohumín. Být u tolika rekordů aktivní účastnicí a ještě to tak zábavně podat, to je výborný a slibný začátek týdne. Děkuji. Helenko, nezkusila bys vymyslet nějaký rekord na připravované Párty Magazínu i60? Po takové průpravě určitě nezklame ani Váš seniorklub.
Letní
Zuzana Pivcová 3.3. 09:01
Je to romantická pozvánka, nabízející zdánlivou idylu, avšak ten náznak pouhé prchavosti štěstí tu je, a to je dobře.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.