Přehled posledních diskuzních příspěvků

A už se zase těšíme s kamarádkama na léto

Olga Štolbová 10.2. 09:20
Ahoj Marie, Tvůj příspěvek mě zaujal. Taková dovolená by se mě také líbila. Napiš, prosím, třeba adresu toho areálu, nebo majitele a také, od kdy do kdy je v provozu. Díky...

Vyholení

Olga Štolbová 10.2. 09:12
Máte pravdu Zdeňku, lidi se snad zbláznili. Smysl pro krásu a eleganci se někam ztratil. Vaše básnička je prima. *

Naše olympijská tipovačka

Růžena Antlová 9.2. 15:10
Gratulace Martině je to naše princezna rychlobruslení !!!!!!

Když se čas naplnil...

Jana Šenbergerová 9.2. 13:49
Knihy byly, jsou a nadále budou mou velkou láskou, proto si dovedu představit, jak těžko se s nimi loučí knihovnice. Naštěstí zaměstnání končí, knihy zůstávají, tak ať je vám s nimi i jinde vždycky dobře.

Můj šťastný úlovek

Růžena Antlová 9.2. 08:51
Radost z takového úlovku, ta musela být obrovská ! Ještě štěstí že na háčku neskončila ta labuť !

Až budeš odcházet

Jiří Libánský 8.2. 23:35
Báseň je jako vždy špičková. Jen nevím, zda ji mám komentovat nebo dementovat. Asi nejspíš se do ní vůbec nemontovat.

World Press Photo vyhrál drásavý snímek z Gazy

Soňa Prachfeldová 8.2. 18:10
Ano je to zachycení reality, která je úděsná, proč se ustavičně válčí a zabíjí !

Vítězka fotosoutěže Jarmila Šmerhová také maluje i rybaří

Pavla Vítková 8.2. 17:20
Paní Jarmilo, máte můj obdiv. Je vidět, že jste žena několika řemesel, které navíc ovládáte velmi dobře.

Meze

Jiří Libánský 8.2. 12:28
Básnická hříčka o mezích a do ni vkomponovaná myšlenka. To nevypadá špatně.

Omastci... Když přiletí, je to radost

Zuzana Pivcová 8.2. 06:06
Když jsem koncem 80. let bydlela krátce v Mělníku u cukrovaru, tak jednou v neděli v podvečer jsem zažila slet havranů. Bylo to něco neskutečného. Po hejnech se slétali ze všech stran na "seřadiště" u cukrovaru, nejprve na stromy, a když už byly obsypané, tak na zem. Trvalo to asi půl hodiny. Musely jich být tisíce. Opravdu snad čekali na ty poslední, a naráz, jako když vystřelí, se zvedli a odletěli, asi někam na rybníčky v okolí. Byla jsem opravdu v úžasu nad tou dokonalou sehraností. Už nikdy jsem je potom takhle neviděla. Vy jste mi to připomněl.

Dana Vávrová: velmi smutný odchod překrásné Leontýnky

Jiří Libánský 8.2. 00:16
Když jsem v r. 1982 dělal výpravu ve filmu "kluk za dvě pětky" pamatuji si velmi dobře Danu Vávrovou jako velmi mladou dívenku, hrající tam jednu z hlavních rolí. http://www.fdb.cz/film/kluk-za-dve-petky/obsazeni/10312 Film mi nepřipadal příliš hodnotný, ale sešla se tam dobrá parta, byla to pohodová práce a rád na ni vzpomínám. Danu Vávrovou jsem už pak nikdy nepotkal. Jsem rád, že zde vyšel tento článek, ze kterého jsem se dozvěděl něco o jejím životě i jak zemřela. Nevěděl jsem to.

Jak jsem to prožíval JÁ

Jana Šenbergerová 7.2. 15:22
Pane Jiří, vy jste letos úplně první Skřivan, který si vrzl, aniž by zmrzl. A moc pěkně. Z každého vašeho slova je cítit, že máte přírodu opravdu rád. Na zpěv skřivánků už se moc těším. A že jich tady bývá! Jedna polská vesnička v blízkosti našich hranic se podle nich jmenuje Skřivánkov. Jsem spíš na ptáky než na ryby.

Václav Fischer se vrací na český cestovní trh

Zuzana Pivcová 7.2. 13:02
Je pravda, že já jsem zpočátku jela na dovolenou několikrát s Fischerem a byla jsem spokojená. CK měla v destinacích dobré delegáty a díky Fischerovu působení v Německu ubytovávala často i v hotelích (mám teď na mysli různé řecké ostrovy), kde recepční uměli německy nebo měli i německý původ. Nemohu se zbavit dojmu, že na Fischerově krachu se podepsala politika, viz náhlá kampaň proti němu, když měl být senátorem.

Konec cesty za snem!

Pavla Vítková 7.2. 12:45
Blahopřeji vám k vydání knížky! Je vidět, že knihy jsou vaší láskou, což dokazujete i tady na i60. Držím palce, aby se pohádky líbily. Dětem, i dospělákům!

Prázdninové výšlapy s kytarou

Jitka Chodorová 7.2. 10:54
Jo,když kluci na kytaru hráli....to byly časy,pěkné Zdeňku!

Soči: první olympiáda, která vzbuzuje strach

Miroslav Štorch 7.2. 00:02
Kdysi dávno jsem si koupil od ROH poukaz na návštěvu olympijských her v Moskvě. Cena byla opravdu velmi dotovaná jako politická turistika. V té době vyhlásila řada západních států bojkot, a tak tam nestartovali špičkoví sportovci z USA, NSR a dalších muslimských zemí. Důvodem byla invaze SSSR do Afghanistánu 1979.Na druhé straně tam startovali sportovci z Velké Británie,.Francie atp- Zažil jsem tam časté policejní hlídky a velké množství policistů v civilu, kteří kontrolovali doklady lidí, kteří jim připadali podezřelí. Policejní stát. Viděl jsem tam tehdy vítězství našich fotbalistů ve finále, ale při bojkotu to bylo podivné vítězství a zlaté medaile.

Virtuóz Jaroslav Svěcený: Nezapomeňme na předky

Marie Bartošová 6.2. 22:58
Pan Svěcený má také skvělou maminku, která léta rozdávala svoji lásku k muzice (a odborné znalosti v tomto oboru) na Univerzitě Hradec Králové. Asi to propojení generací funguje i díky rodinné tradici...Zdravím oba.

Lásko nekonečná

Jana Šenbergerová 6.2. 15:48
I kdyby závěr básně vyzněl liše, ze všech jejích veršů nekonečná láska dýše. Zas a znovu se mě dotýkají, nekonečnou hloubku lidství v sobě mají.

Ptákem letošního roku je čáp

Petr Václavek 6.2. 14:07
Ptákem roku je poslanec Pospíšil, který se nechal zvolit za ODS, poté zjistil, že už mu ve straně pšenka nepokvete, tak z ní vystoupil a nyní se chce nechat zvolit do Europarlamentu za TOP09. Na takového přelétavého ptáka by si měli počíhat myslivci.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.