Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínka na nedožitou Šlitrovu devadesátku

Miroslav Štorch 6.2. 11:27
Vystudovaný právník se naštěstí nasměroval tam, kde se seberealizoval daleko více - v hudbě, zpěvu i grafice. Znal se dobře s mojí tetou, a tak jsem si ho nechal na památku podepsat. Nezapomenutelný film "Kdyby tisíc klarinetů" a mnoho krásných písniček. Blíží se oběd a tak si vybavuji text : Představte si, představte si, co jsem měl dnes k obědu, Představte si, představte si, co jsem měl dnes k obědu. Knedlíky se zelím, se zelím kyselým. To koukáte, to koukáte, co jsem měl dnes k obědu

Bez práce nejsou koláče

Zuzana Pivcová 6.2. 07:34
Růženko, někdo si ani neumí představit, co má jiný práce, aby si něco vydělal. Teď už aspoň vím, s čím souvisejí ty Tvé kouzelné háčkované ozdoby.

Stopy v písku

Zuzana Pivcová 6.2. 07:28
To se mi moc líbí, i pocitově se s tím ztotožňuji.

Mám ráda svou práci. Proto stále ještě pracuji.

Soňa Prachfeldová 5.2. 16:46
Paní Pivcová, je velké štěstí, když práce je i zároveň koníčkem a přeji Vám ještě moc pěkných chvil na Vašem pracovišti !

Pět kamínků

Zuzana Pivcová 5.2. 14:40
Hani, i Ty jsi taková krásně poetická obdivovatelka moře? Moc hezká vzpomínka, ale třeba se ještě změní ve skutečnost.

Jak jsem potkal kamaráda v lese

Růžena Antlová 5.2. 14:21
Pěkný příběh o záchraně srnečka a přitom i smutný smrt pejska za kterou může ne ten řidič ale jeho majitel určitě o tom věděl že utíká do lesa a že se něco takového může přihodit.

Sejdeme se na Ředkovci: první informace o párty i60

Soňa Prachfeldová 5.2. 13:52
To je milé a krásné překvapení, díky redakci a paní Handlové za organizování takové super akce a moc se již těším na dubnové setkání !!!

Východ zimního slunce

Zuzana Pivcová 5.2. 07:31
Zvláštní, zkratkovité vyjádření vnímání okamžiku.

Dovezte sníh! Oteplování ohrožuje zimní olympiády

Miroslav Štorch 4.2. 19:29
V Britské Kolumbii měli v roce 2010 také nedostatek sněhu a museli ho dovážet ze vzdálených hor. Naštěstí Sáblíková získala 3 olympijské medaile na umělém ledu v hale. Snad v Soči nějakou medaili také získá. Ale na 5 kilometrů by mohla při troše štěstí získat 1.místo. Na 3 kilometry asi těžko.

Gilbert Bécaud: zpěvák, který měl 100 000 voltů

Miroslav Štorch 4.2. 12:49
Rád vzpomínám na vystoupení Gilberta Bécauda v pražské Lucerně, kam jsem se ale nedostal, protože pro studenty byly lístky velmi drahé. Jen jsem viděl krásné televizní přenosy a záznamy. Odborníci tvrdili, že jim předvedl jak se dělá strhující show. O krátkých přestávkách mezi písněmi údajně průběžně popíjel z lahve whisky a během jednoho koncertu ji vypil. Rád vzpomínám a dívám se na reprízy jeho filmu, kde hrál dvojroli - Země odkud přicházím, kde nazpíval titulní píseň. V češtině ji pak nazpíval Jiří Vašíček, který zemřel ve stejném roce 2001 jako Bécaud.

Silná láskou

Olga Štolbová 4.2. 09:50
Krásné jako vždy. Umět prožívat lásku se vším co k tomu patří, tak to má být a Ty to umíš. I to je štěstí.

Hudba radost dává

Zuzana Pivcová 3.2. 10:38
Každému sice nesedí všechny žánry, ale celkově to platí beze zbytku, že hudba dává radost.

Únor

Jiří Libánský 2.2. 22:54
Aktuální a osobitým stylem zpracované. A konec je půvabný. Super.

Gratulujeme vítězům soutěží a tradičně přinášíme novinky

Zuzana Pivcová 2.2. 20:41
Vybrané snímky jsou skutečně parádní a příběhy se mi také líbily. Jen tak dál!

Čas nejde vrátit

Jarmila Peerová 2.2. 16:47
Nevrátíš zpátky,co jednou je pryč,i kdybys nalezla ten správný klíč...básnička trochu nostalgická,ale nějak se k dnešnímu šedivému a nevlídnému dni hodí....ta první sloka se mi moc líbí...

Okrašlovací spolky se vracejí

Jana Šenbergerová 2.2. 10:14
Něco podobného už mnoho let funguje i v našich končinách. Třeba Klub přátel našeho města, Příznivci kamenných a sochařských děl na JESENICKU či Hnutí Brontosaurus Jeseníky. Díky jejich činnosti mohou návštěvníci našeho kraje znovu spatřit téměř zaniklá díla a zákoutí, která jim mohou zpříjemnit pobyt v něm. Myslím, že není třeba se vracet až do první republiky. Akce Z byly podobného ražení. Fandím všem, kterým není jedno, kde a jak žijeme.

Pozor na ledovku, přijde i silný vítr

Jana Šenbergerová 1.2. 17:40
U nás už od čtvrtka od časných ranních hodin pořádně fouká. Dnes ráno byly kontejnery na odpadky převrávené o kus dál než obvykle bývají. Bytová jádra vibrují a poryvy větru s chodci nebezpečně smýkají. Už se těšíme, až to skončí. Sníh i led zmizely a a během dne teplota začíná šplhat nahoru.

Podivné probuzení

Jana Šenbergerová 1.2. 17:27
Zuzko, sobě kávu solí sladíš, jiné svými slovy hladíš. Éterická, prostá hmoty, zpíjejí mě do němoty. Čtu je znova, slova hledám a dopustit na ně nedám.

Existuje zima, ale taky „fakt kosa!" (soutěž)

Jana Šenbergerová 1.2. 17:00
Tomu říkám ranař. Mám kamaráda podobného ražení. Nejezdí na motorce, ale na kole. Jeho oblíbeným prostorem jsou Jeseníky. Když přes ně šel bosky, zkusila jsem to pár kilometrů také. Pár podobných šílenců jsme inspirovali k následování. Zpočátku to bylo dost kruté, když jsem si zvykla, později docela příjemné. Ale jen pro mě, on měl za sebou několik desítek kilometrů a chodidla na hadry. Také rád "bivakuje" pod sněhem. Ale k tomu jsem se nikdy nepřipojila. Mám se ráda a stačí mi dva úrazy, O omrzliny nemám zájem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.