Přehled posledních diskuzních příspěvků

Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži

Alena Letochová 9.3. 13:49
Moc hezky napsaný článek a jeho závěr mi mluví z duše.

Poselství knih

Alena Velková 9.3. 10:11
To je silné, emotivní...

Skromná vzpomínka na Patti Smith a Pavla Zajíčka v New Yorku

VANDA Blaškovič 9.3. 09:59
Co se děje za příběhem, za zrcadlem, za kulisou, za obrazem? Povznesen! Nevidím, neslyším. Nadlehčen! Za zavřenými dveřmi, klíč připravený v ruce. Zní….zvony….všechna místa padají! Všechna místa padají! Pane Petře Zajíčku, poznal jste vrcholy i pády světa. Pro mnohé jste zářil bez svatozáře. Cítím se dlužnicí...cítím smutek a stesk. Nezapomeneme. Vanda

Jedna cesta ze sta vede na Okoř

Vladislava Dejmková 9.3. 08:31
Hezký výlet, skoro jakobych tam také byla.

Jak se mi vymkla oslava MDŽ

Zdenka Soukupová 8.3. 12:48
Tak to byla opravdu Oslava s velkým O. A se šťastným koncem. Všechno nej... oběma.

Jak se taky dá oslavit MDŽ

Vladislava Dejmková 8.3. 10:23
Někdy mívám velmi podobné myšlenky. I toho Lorence bych někdy brala, aby mi aspoň poradil.

Kamarád vlk

Dana Straková 8.3. 10:16
Hlavně člověk nesmí věřit pohádkám o tom, jak vlk sežral babičku. Ono je to v podstatě smečkové zvíře a sám moc nemachruje. A navíc je přece známo, že zvířata jsou stejná, jako jejich lidi. Takže pokud vycházíte se sousedem, s vlčákem jistě vyjdete taky.

Mlhavé království starých stromů

Irena Mertová 7.3. 13:05
Hezká náladová procházka mlhou. V tomto ročním období Veltrusy neznám...

Žďárské vrchy a sochy Michala Olšiaka k sobě patří

Blanka Lazarová 7.3. 11:45
Super, moc se mi ty příšerky líbí. Hned bych je všechny chtěla oběhnout. Díky. :-)

Jsem žena a MDŽ mám ráda

Miloslava Richterová 7.3. 08:37
Paní Zdeňko, děkuji za Váš článek, vyjádřila jste to moc pěkně. Je to mezinárodní svátek a má svůj význam, je hloupé to zastírat.

Březnové odpoledne u vody

Věra Ježková 7.3. 08:03
Naďo, mám ráda tvé procházky. Zejména, když mým procházkám asi na dlouho odzvonilo.

Na slovíčko se Štěpánkou Beníčkovou, ředitelkou domu s pečovatelskou službou Soužití 2005

Alena Velková 7.3. 07:11
Líbí se mi senioři, kteří se snaží žít na plno i ve vyšším věku nebo se o to snaží alespoň v rámci možností, které jim zdraví dovolí. Hezký rozhovor, děkuji.

Pístecký háj - bledulí ráj

Marie Měchurová 6.3. 09:51
Podobný lužní les máme kousek od nás u řeky Moravy. Ten je ale plný medvědího česneku. Tak ať Ti to šlape, a my se můžeme kochat hezkýma fotkama z Tvých výletů.

Herečka Marie Drahokoupilová: Na role soudružek byla příliš krásná

Jiří Dostal 6.3. 09:14
:-) Krásná je kdejaká přemalovaná opice, paní Drahokoupilová je především démonický živel, co umí... :-)

Odkaz Jana Santiniho Blažeje Aichela

Jan Zelenka 6.3. 08:40
Trochu znám jen Stříbro, ostatní ne. Ale zdokumentovala jste to nádherně!

Co dělat, když se nedaří?

Vladislava Dejmková 6.3. 07:47
Když se nedaří, je třeba se nad to povznést nebo to alespoň vydržet a nic si z toho nedělat. Však ono se to zase změní k lepšímu.

Mrija by mohla létat do roku 2050, říkal Dmytro Antonov, pilot největšího letadla světa, dva měsíce před zničením

Marie Měchurová 5.3. 15:55
Děkuju moc za zajímavý rozhovor, který mě vrátil do mladých let. Mám k tomuto tématu blízko, pracovala jsem 17 let u ŘLP na letišti v Holešově. K nám létaly jen AN2 tzv. "Andule". Měla jsem možnost s takovou letět. Ztráta jediného exempláře AN 225 je ztráta nenahraditelná. Válka je hrozná věc.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.