Přehled posledních diskuzních příspěvků
Naše rodina a tajemství
Zdenka Soukupová 31.8. 18:11
Krásně jste všichni to tajemství dokázali udržet. Prozradili jste to dceři někdy později? ☼
Na chutný oběd ve statku si raději rezervujte místa
Jana Šenbergerová 31.8. 13:34
Laskominy této restaurace líčíte tak barvitě, že se mi i po dobrém obědě sbíhají sliny. Tiše závidím těm, jejichž sliny se nesbíhají zbytečně.
Penzisté si příští měsíc přilepší v průměru o 700 korun. Průměrný důchod bude v září činit 18 048 korun
Jitka Caklová 31.8. 08:44
Tato zpráva se mi líbí, přestože můj důchod je a dokud na něj bude, zůstane vždy dosti podprůměrný, ale nenaříkám. Jak jsem si celý život stlala, tak si teď líhám, ruce do klína neskládám a vše, co ke spokojenému životu potřebuji mám. Naději v další, co hezkého mi život přinese, neztrácím ♥
Komentář: Tak už bylo dost kňourání
Alena Semanská 30.8. 15:26
Má naprostou pravdu. Neustálé naříkání nad situací povede akorát k pádu vlády, návratu populistů a dokonání zkázy. Obrat na východ (protože "levný plyn"). Já už jsem Rusy v tanku před svým domem zažila.... a znovu nechci. Pokud se to chvíli nevydrží, tak to dopadne špatně. Možná by si ti ,co si stěžují měli uvědomit, jak je super, že můžou spát v posteli a ne v bunkru s bombami padajícími na jejich domov. A teď mě třeba kamenujte.....
Dožínky 2022 v Holešově
Marie Měchurová 30.8. 14:39
My jsme zrovna v tom dešti jeli nevyspalí okolo zámku z dovolené. Příští rok to snad vyjde. Tvoje hezké fotky nám to vynahradily.
Někdy jsem smutný
Jana Jurečková 30.8. 13:32
Máte pravdu, i muži jsou smutní a není to ostuda. V životě se může stát cokoli. Vzpomínám na den, kdy u nás zazvonil zvonek. Pošťák podával mému tatínkovi telegram. Bylo na něm: "Vaše matka zemřela, přijeďte si vyzvednout její věci." A já poprvé viděla, jak mu po tváři stékají slzy.
Babi, neboj, děti zvládneš! To dáš!
Vladislava Dejmková 30.8. 06:29
Ano, s obsahem souzním. Zkušenosti mám hodně podobné. Snad se liším jen v tom, že jsem na vnoučata občas přísnější než jejich maminka a občas zařvu nebo se neudržím a jednu jim plácnu. Podle mě to není na škodu a funguje to.
V Zoo Praha se vůbec poprvé narodil klokánek krysí
Martina Růžičková 29.8. 19:20
Roztomilý drobeček a veliký chovatelský úspěch. :-)
Příběhy naší rodiny: Koloběh roku
Zdenka Soukupová 29.8. 12:37
Něco tak krásného a dojemného jsem už dlouho nečetla. Moc ráda bych si přečetla nějaké pokračování.
První slabikáře učily abecedu, ale také žáky vychovávaly
Věra Ježková 29.8. 10:16
Děkuji za zajímavý článek. K
Vůbec netušili, že jim hrozí infarkt
Jindřich Berka 29.8. 10:10
Dobrý den, pěkně jste to napsala. Podstatné je CHTÍT. To, ale chce jeden a jedna z tisíce. Kolik alkoholiků přestalo pít? Kolik kuřáků přestalo kouřit. Kolik lidí přestalo brát drogy? Bolí mě klouby, ale mám obezitu. Za to mohou doktoři? Není to jen můj názor, ale i přednosty kardiologie ve Fakultní nemocnice v Motole. Takže zkracujte si život. Buďte chlapi sami. Nikdo vám nebude nadávat, ale dožijete se v průměru o 8 let méně. Proč? Protože dámy o nás pečují a jim všem děkuji, ale především té své. Jindra
Obrázky z cest - Beskydy
Blanka Lazarová 29.8. 08:32
Doplnění : na obr. 33 je kámen. Je rozmazaný a nejde to přečíst. Na tomto místě ( zvaném Zaryje) byl vyzvednut jeden ze základních kamenů pro Národní divadlo v Praze r. 1868.
Svět reklam první republiky - knižní produkce
Zuzana Pivcová 28.8. 13:07
Další pro mě velmi zajímavá dokumentace, Něco takového mě moc baví. Dávám stranou ideologii a hodnotu nabízeného, je to zkrátka obrázek své doby. Někdy si z tohoto důvodu kupuji retro časopis Staré dobré časy. Nezajímají mě drby, ale ukázky reálií. Děkuji.
FEJETON: Tržiště hlubokých příběhů
Daniela Řeřichová 28.8. 09:23
Krásná pointa, už jsem se dlouho tak nezasmála. Díky za každé nedělní ráno s Vaším fejetonem. :-)
Dobrá Voda skrývá evropský unikát - sedmitunový skleněný oltář
Lenka Hudečková 27.8. 07:53
Byli jsme zde a skleněný oltář je opravdu unikát... :-)
Lesk a bída Svaté Lucie
Vladislava Dejmková 27.8. 06:18
Jako vždy moc zajímavé čtení. Skoro jsem se na ta místa “pŕenesla” a užila si to.
Hana Zagorová – dáma, na kterou se nezapomene
Elena Valeriánová 26.8. 20:40
Pamatuji si, jak jsme si koupili rádio s gramofonem a na něm jsme si přehrávali ze začátku jen pár desek Hanky Zagorové a Karla Gotta. Její Studánku stříbrnou jsme milovali oba. Pro mne byla křehká až éterická bytost, která nás provázela celým životem. Teď zrovna v jejím dokumentu hrají naši zamilovanou Studánku stříbrnou. Bude nám chybět, čest její památce.
Zemřela zpěvačka Hana Zagorová
Daniela Řeřichová 26.8. 13:25
To je smutná zpráva. Po Haně Zagorové naštěstí zůstane mnoho krásných písní. R.I.P.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.