Přehled posledních diskuzních příspěvků
Silvestr je den, kdy počasí umí pořádně překvapit
Dana Kolářová 30.12. 12:57
... a zamrzla voda. :-)
Celiakie – 5 nejčastějších chyb, které se vám nemusí vyplatit
Dana Divišová 30.12. 12:33
Moje dcera v mládí neustále marodila. Vadilo jí to hlavně v práci. Byla od dětství alergik. Měla štěstí, že se dostala až na imunologii, kde jí udělali testy na celialii a biopsii. Od té doby drží poctivě dietu. A za celou dobu téměř dvaceti let měla snad jen rýmu. Má dvě zdravé děti, které by možná neměla, protože tato nemoc má vliv i na průběh těhotenství..
Co nového jsem vařila v letošním roce?
Zuzana Pivcová 30.12. 09:17
Už samy obrázky jsou lákavé, ne nadarmo se říká, že se jí i očima. Asi by mi chutnalo vše. Děkuji.
Do středověku můžete jet lodí – Tossa de Mar
Zuzana Pivcová 30.12. 08:50
Musí tam být krásně. Jen jednou jsem váhala, zda španělskou dovolenou, nakonec jsem zvolila Řecko. Teď už se tam nepodívám, ale každý Váš příspěvek uvítám.
sextina o samotě
Zuzana Pivcová 30.12. 08:48
Ráda bych se usmívala, ale moc mi to nejde. Díky za sdílený pocit.
Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
Daniela Řeřichová 30.12. 07:15
Děkuji redakci za mimořádnou tvůrčí a logistickou energii, kterou vkládá do portálu i60, abychom se zde mohli setkávat, sdělovat své zážitky a zkušenosti a radovat se z článků a fotografií. Přeji celému redakčnímu týmu hodně radosti ze zpětné vazby nás, čtenářů. Gratuluji vítězům v poslední fotosoutěži E. Murasové, Z. Kroulíkové a B. Gajdošovi. Gratuluji oceněným blogařům, gratuluji k Počinu roku a velké blahopřání směřuje k Věře Ježkové-íčkařce roku. Děkuji za milé ocenění Nováček roku. Íčko se pro mne v poslední době stalo každodenní součástí života a našla jsem zde mnoho spřízněných duší. Děkuji všem!
Jak pověsit obraz, aby působil co nejlépe
Martin Vrba 29.12. 14:51
Pokud člověk nemá doma ani jediný obraz, tak mu sice odpadne řešit jakýkoli oříšek s jeho umístěním, ale nezabrání mu to, se pod něj zřídit. :)
Nevšední narozeniny a vánoční svátky
Anna Potůčková 29.12. 13:29
Hani vítej doma! Jsi obdivuhodná, když už jsi dala dohromady i článek! Nevím, jestli já sama bych tak brzy byla schopná něco složit. Ty nejen že budeš krásně chodit, ale troufám si říci, že i tancovat, zdolávat kopečky v terénu vrchů a hor. Máš můj obrovský obdiv a moc Ti přeji spoustu zdraví a aby tě nic nikdy nebolelo.
Povánoční nedělní procházka Prahou
Daniela Řeřichová 29.12. 11:14
Děkuji za pěkné fotografie. To jsou místa, která miluji.
Valorizace v lednu 2021 zvýší průměrný starobní důchod přibližně o 839 korun měsíčně
Věra Ježková 29.12. 10:03
Starobní důchod mám podprůměrný, protože jsem šla do předčasného. Ovšem dobrovolně, počítala jsem s tím, a tedy si nestěžuji. Nějaké zvýšení mi oznámili.
Abych i vás potěšila, navštívila jsem Bedřichov
Alena Tollarová 29.12. 09:16
Hezkou chvíli jsem s Tebou měla, hned bych taky vyrazila!
Příběh na 50 slov: Krmítko
Daniela Řeřichová 29.12. 08:02
Děkuji za milý příběh. Pozorovat sýkorky u krmítka je zábavnější než televize.
Přišel čas loučení
Daniela Řeřichová 29.12. 07:28
Aničko, to je pěkné přání i za mne a určitě i za ostatní. Přeji vše dobré!
Hádanky - matematické i logické
Zuzana Pivcová 28.12. 14:17
Zrovna nejsem nějak v kondici, no, uvidíme, zkusím trochu později zapřemýšlet.
Téměř neznámá Helenka Polívková
Daniela Řeřichová 28.12. 13:28
Děkuji za připomenutí. Myslím, že známější z dvojice byl manžel paní Heleny exilový novinář Zdeněk Mastník. Koho zajímají novodobé dějiny, má možnost se s nimi seznámit nejen v knihovnách, ale mj. také na webu Paměti národa, Příběhy bezpráví aj.
Mýty, které kazí dlouholetá manželství. Nevěřte jim
Marie Doušová 28.12. 10:57
Moc pěkně popsané vztahy mezi dloho trvajícími manželi.
Zemřel herec Ladislav Mrkvička
Daniela Řeřichová 28.12. 09:10
Ladislava Mrkvičku jsem měla ráda jako člověka i herce. Čest jeho památce!
O xenofobii s úsměvem XXIV: Španělé
Zuzana Pivcová 28.12. 09:08
Jak už jsem se dříve zmínila, ze Španělska znám jen nepatrně Madrid z dvoudenního pobytu při výročním zasedání Mezinárodního archivního výboru. Z toho mi zbylo několik hezkých i méně hezkých vzpomínek. Návštěva galerie a vycházka ke královskému paláci. Ranní chůze ulicí, kde se probouzela prostituce, a mladá dvojice, která se mě v parku pokusila okrást. Díky, Věrko, za Tvou rozsáhlou práci.
Takhle v sobotu odpoledne.
Vladislava Dejmková 28.12. 07:53
Zajímavá veršovaná reportáž, i fotografie hezky ukazují realitu. Také bych se ráda mrkla za zasněženou přírodu s nějakým tím kopečkem. Ale musím vzít za vděk naší rovinkou beze sněhu.
Návštěva
Daniela Řeřichová 27.12. 13:04
Díky za nezlomný postoj k nezvanému hostu. Dobré zdraví vinšuji!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.