Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzlo časů minulých: Mejdličko
Zdenka Soukupová 1.10. 13:41
Kromě těch vycházek po Praze (jsem z malé vesnice) si pamatuju totéž, co Hanka a Ivana. Dokonce si vzpomínám i na meloun za korunu. To nám v obchodě paní prodavačka ukrojila tenký dílek melounu a chtěla za něj tu jednu korunu. Kdo měl vyšší kapesné, šel na meloun i vícekrát. Krásné časy.....
KDU-ČSL: Dost bylo okrádání seniorů nekalými praktikami šmejdů, naše seniory ochráníme
Olga Škopánová 1.10. 13:21
Nemán pocit, že pan Jurečka je ten Blanický rytíř, který jen mávne mečem a všechno bude OK.
Jak dlouhá je Dlouhá?
Zuzana Pivcová 1.10. 11:25
No, vidíš, a já znám jen Dlouhou ulici v Praze, která vede na Staroměstské náměstí nebo naopak z něj. Snímek s Dlouhou mi nepatrně připomněl Stolovou horu.
Pro léky na recept už nemusíte do lékárny chodit dvakrát
Jitka Hašková 1.10. 10:59
To je pro mě samozřejmé, dělám to.
Můj smysl života
Marie Doušová 1.10. 10:51
Nemám tolik času , abych se zabývala smyslem života ,neboť mi to nic nepřináší užitečného ,jenom samé dohady a filozofování .Žít či nežít, toť otázka........žiju ,protože jsem na světě, pomáhám pokud mohu nemocným a slabším.Jsem šťastná ,že jsem užitečná a nikomu neškodím a snažím si život užít podle toho co zlvádám a na co mám....
Trochu historie ze Žďáru nad Sázavou
Hana Nováková 1.10. 09:41
Děkuji za seznámení se Žďárem. Nikdy jsem v tomto krásném městě nebyla, ale byla jsem nedaleko na Medlově na rekreaci asi v roce 1994. Kraj kolem se mi moc líbil a jistě by i Žďár stál za prozkoumání. Zkrátka Vysočina je obdivuhodná.
Vzpomínka na Karla Gotta
Zuzana Pivcová 1.10. 08:41
Hani, za vzpomínku tohoto druhu moc děkuji. Je to až neskutečné, jak rychle ten rok uplynul. A nebyl moc veselý. Jsem ráda, že existuje mnoho nahrávek i pořadů s Karlem Gottem, že si ho můžeme kdykoliv v tom hezkém připomenout.
Předpověď na ŘÍJEN podle znamení zvěrokruhu
Dana Puchalská 1.10. 08:31
Ireno, vymyšlená je vyloženě povedená a moc se mi líbila. Takže Ti děkuju.
Krása pomoci chystá velký Den seniorů
Olga Škopánová 1.10. 07:07
Já když chci navštívit mého otce nepotřebuju k tomu výzvu Krásy pomoci.
Česko bude od pondělí v nouzovém stavu. Po volbách přijde řada omezení
Marta Novotná 30.9. 18:41
Díky za shrnutí pravidel.
Dámy a pánové po šedesátce slavili úspěch na přehlídkových molech
Jana Šenbergerová 30.9. 14:25
Další pěkná akce, kterou jsem mohla vidět, aniž bych byla přítomna. Líbí se mi využití schodiště k nástupům modelek a modelů, pro které to nemusí být vždy příjemné, přesto je zvládají s úsměvem a grácií. Díky.
Chorvatsko - Drvenik
Naděžda Špásová 30.9. 13:21
Chorvatsko mám taky ráda, byli jsme tam dvakrát. Hezké fotky. :-)
Výlet na Větruši
Naděžda Špásová 30.9. 13:18
Na Větruši jsem byla víckrát, lanovkou jsem taky párkrát jela. Odtamtud taky můžeš dojít k Vaňovským vodopádům. :-)
Putování africkým Mali do bájného Timbuktu
Daniela Řeřichová 30.9. 12:08
Další mimořádně sugestivní reportáž z -pro mne - neznámého místa. Navíc s hlubokým lidským akcentem. Děkuji.
Ve Zlíně není zle
Zuzana Pivcová 30.9. 10:54
Pohledy na stejnou událost jsou různé, ale tenhle je moc hezký a moudrý. Ráda jsem si s Tebou vyjela do Zlína.
Broumovsko
Hana Nováková 30.9. 09:57
Maruško, dnes to bylo nejen na 1 ale i hodně hvězdiček. Poutavý článek a krásné foto. Navštívila jsem v mládí Babiččino údolí, Ratibořice a nahlédla jsem díky vašim fotkám i do jiných nádherných míst. Děkuji za článek a foto, připravila jste mi krásné i když zatažené ráno.
Jak zpomalit stárnutí u mužů? Zde je několik tipů
Jan Ciprys 30.9. 09:18
Když jsem si přečetl článek připadám si trapně a méněceně jako chlap protože nám opět radí žena jak máme stárnout.
Marta - rekonvalescence
Dana Puchalská 29.9. 18:20
Vlaďko, to jsem víc než zvědavá jak to všechno dopadne. Ale já rozená optimistka si myslím, že vše se v dobré obrátí. Ano, psychika je velice důležitá a je dobře, že se Marta někomu svěřila. Každá žena v podobné situaci potřebuje nějakou
spřízněnou ženskou duši a hned je jí líp.
Make-up pro starší ženy má svá užitečná pravidla
Věra Ježková 29.9. 17:44
Nikdy jsem se nelíčila příliš výrazně. Oči si líčit musím. Nejen kvůli brýlím. Jinak vypadám jak nemocná. Vrásky nezakrývám. Mívala jsem velké problémy s pletí, nemohou mě rozházet. Pod roušku líčení není třeba. Jak již napsala humorně Ivanka.
Život v devadesáti? Jde to, když si umíte dělat legraci
Daniela Řeřichová 29.9. 17:10
Velký respekt před panem Rudolfem. Znám několik osobností v tomto věku a jejich příběhy a vitalita mi dodávají energii. Děkuji za článek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.