Přehled posledních diskuzních příspěvků
Látro, kvintlík, kapka - uhádněte
Jaroslav Kolín 29.9. 13:54
No, radši se nebudu "chlubit" výsledkem. Jdu na máz piva. :-)
Jsem věčný optimista
Věra Ježková 29.9. 09:41
Soňo, to je krásné. Já bohužel nemám to štěstí být věčný optimista. Naučit se to nedá.
Kapky života
Zuzana Pivcová 29.9. 08:11
Moc hezké, Hanko, cítím, že jsem pocitově také obdobně spjata s přírodními jevy, a to čím dál víc, děkuji.
Fotogalerie - Podívej, kvete růže...
Helena Votíková 29.9. 08:05
Krása. Nejvíc se mi líbí čajová růže.
Poslední prosluněná zářijová procházka
Marie Měchurová 28.9. 11:11
Je vidět, že procházka se opravdu vydařila. Cesty do lesa jako by říkaly: Račte vstoupit. Věřím, že se ještě dočkáme hezkého podzimu, a že nám připraví hodně námětů na focení.
Babi, tu stranu volit nemůžeš! Politika spouští hádky v rodinách
Jana Hošková 28.9. 10:34
Popsal jste to přesně, Libore. Jak naivní od všech, co jsou schopni se málem poprat ve vlastní rodině !Každý má právo na svůj názor, ale mým právem není ho za to zabít :-))
Rostlina s krásným květem i zajímavým jménem
Zuzana Pivcová 28.9. 09:46
To je pro mě naprostá cizinka.
Kouzlo časů minulých - Můj Élysion
Zuzana Pivcová 28.9. 09:37
A ono to vrátit nejde. Jen ve vzpomínkách a v krásné poezii.
Jak je na tom váš dům z hlediska izolace?
Patrik Poula 28.9. 06:45
Náš dům je na tom z hlediska izolace dobře. K topení nám totiž stačí krbová kamna s výměníkem , na která je napojený komín, který jsem koupil z https://www.poctivy-komin.cz/ a krásně nám dům vytopí. Máme tak minimální únik tepla z domu.
Pište na i60 a získejte každý týden za Počin týdne některou z věcných cen
Elena Valeriánová 27.9. 17:28
Konečně je zpět naše heslo: Tahle země není jenom pro mladý!!! Přeji všem hodně hezkých nápadů.
Pojďme to zase rozhýbat – s Jiřím a Soňou Ježkovými
Elena Valeriánová 27.9. 14:02
To je bezvadný článek o sympatických lidech. Jejich odpovědi jsou plné radosti ze života, žádné skuhrání. Hodně zdraví oběma.
Mamlas, Hamroň, Vápenice ...
Dana Puchalská 27.9. 13:10
To je moc hezký článek od nové íčkařky Jany. A jsem ráda a nebudu určitě sama, že je doplněný fotografiemi.
Názorů ač jsme různých
Jan Zelenka 27.9. 11:24
Přesně jsi vyjádřila i moje pocity z té, trochu vzrušené diskuse. V tomto čase se chovejme racionálně, někdy je nutné upozadit své ego v zájmu celku. Doufejme, že tento blbý čas brzy pomine a není třeba si z té doby odnášet nějaké osobní averze.
POZOR, křest knihy Mrcha jemně uzená se kvůli vládním opatřením odkládá!
Alena Tollarová 27.9. 10:02
Pozvání je více než lákavé. Uvidím, jestli seberu odvahu kvůli mrše covidové vyrazit do Prahy ...
RE
Hana Šimková 27.9. 09:12
Ne--nefunkční a funkční, nerezové rezavé, pravdivé , nepravdivé, nepřesné, přesné no na ne je jich strašně moc. Mám pravdu, nebo nepravdu.?
Nevděčný senior
Hana Šimková 27.9. 08:55
JO TO JSEM NAPSALA VE SVÉM ČLÁNKU, ŽE DŮCHODCI DAR ROUŠEK VRACÍ BABIŠOVI.
Láska nezná hranice: Eduard (66) odjel do Asie, zamiloval se a domů už se nevrátil
Olga Škopánová 26.9. 17:24
Láska je zkrátka mocná čarodějka.
Módní přehlídka Zlín 24. září 2020
Jana Šenbergerová 26.9. 13:03
Moc zdařilé fotografie! Radost a dobrá nálada z nich doslova tryskají. Díky!
A vzpomínky nám zůstanou
Anna Potůčková 26.9. 11:23
Tak to je článek, který bych mohla napsát úplně stejně. Jen místně by to nebyla Praha, ale Koryčany. Tam jsme bydleli na smíšeném internátě, kluci měli pokoje dole, a m děvčata o patro výše. Bydlelo se tam na zámečku. A protože okolo něj chodili dost často i kluci z Koryčan, tak jedna spolužačka se do jednoho z nich zamilovala (nakonec se také vzali). Chodila s ním večer randit a několikrát se nestihla vrátit včas před uzamčením internátu a tak za pomocí pevně svázaných prostěradel jsme ji tahaly oknem. Nikdy se na to nepřišlo. Ale několikrát vychovatelé načapali kluky na našem podlaží ještě před vstupem na dívčí pokoje. My měli pokoj hned vedle vychovatelů. A ne nadarmo se říká, že pod světlem je největší tma. Kluci se v noci dostali až na náš pokoj, a když uslyšeli nějaké vrznutí dveří rychle zalezli do volných postelí a chovali se jako velcí spáči. Vychovatel rozsvítil, a když viděl že všichni spíme tak odkráčel asi na kontrolu dalších pokojů. Než byl budíček, kluci šikovně odkráčeli do přízemí.
Kila navíc opticky zmizí v rozevlátém oblečení
Marie Doušová 26.9. 10:11
Nezáleží na postavě, ale na vkusu jednotlivých žen. Každá žena ,která se umí obléknout vkusně, je zajímavá a krásná.....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.