Přehled posledních diskuzních příspěvků
KDU-ČSL: Digitalizace pomůže seniorům více, než si dokáží představit
Olga Škopánová 23.9. 06:49
Myslím, že už konečně by se mohlo přestat dělat ze seniorů analfabety, kteří se neorientují v současném digitálním světě.
Máte starší auto? Zlevněte si vaše havarijní pojištění!
Patrik Poula 23.9. 05:22
Já ani nevím, kolik za havarijní a povinné ručení platím a řešit to asi nebudu. Platím to jednou za rok a není to nic hrozného. Mám staršího superba, který je téměř bezúdržbový, tak jsem si nedávno udělal radost a koupil jsem si vystřelovací klíč z https://www.auto-klic24.cz/ , ale jinak jsem do něj už dlouho nemusel nic investovat.
První den pod Prymulou: 2394 nově nakažených. Co bude následovat?
Jana Šenbergerová 22.9. 23:51
Až bude spousta lidí doma s Covidem, budou restaurace prázdné i během dne a školy jakbysmet. Tak o co jde? Asi bychom měli chvíli zapomenout na peníze a vzít rozum do hrsti. Nepodceňujme tu malou potvoru. Řídí ji stejná inteligence jako nás. Je ve výhodě, není ji na první pohled vidět.
Idylka se rozplynula, jsem zase v tom našem Kocourkově
Mirek Hahn 22.9. 14:25
Cítím s vámi. Čekal bych také logicky elektronickou korespondenci ( nakonec proč mít jinak datovou schránku ).
Jsi úplně nemožný! Jak přijímat kritiku a nenechat se přitom ponižovat
Marie Doušová 22.9. 12:42
Oprávněnou kritiku by měl člověk ocenit a věřit , že je to v jeho prospěch. Je potřeba rozlišit ,kdy je kritika vstřícná a kdy Vám chce ublížit.Někdy je to dost těžké,záleží kdo Vás kritizuje......
Konec roku 2020 vážně ohrožen pro celý národ
Vladislava Dejmková 22.9. 12:21
Aspoň ten humor nám zůstane...
Módní přehlídka ve Ville Pellé
Jana Šenbergerová 22.9. 09:28
Je dobře, že přibyli muži. Asi jsem poznala jen tři tváře. Byl tam ještě někdo z chatujících na íčku?
Za Přemyslem Oráčem
Zuzana Pivcová 22.9. 09:16
Ať si vyberete jakýkoliv cíl výletu, vždycky je to pro mě zajímavé a krásné. Tady je zase tak úžasná krajina!! A docela se v ní vyjímáte, cestovatelé!
Čas si nás označí
Věra Ježková 22.9. 08:59
Zuzko, krásná báseň. Ty ani jiné neumíš. Moc se mi líbí její rytmus. :-)
Šumava má nové rozhledny. Lákají zejména teď na podzim
nina hor 22.9. 07:34
To je krásné. My určitě na Šumavu na podzim vyrazíme :) Tady jsem ještě viděla článek, kde jsou nějaké tipy http://www.nadrybnikem.eu/kam-vyrazit-na-podzim-staci-to-spravne-ubytovani-na-sumave/
Počet lidí s Alzheimerovou chorobou v Česku každoročně přibývá. Přesto je tato nemoc stále opředena řadou mýtů
Marie Doušová 21.9. 15:00
Alzheimerova choroba - je dost rozšířená a nějak se jí nedá zabránit .Nejhorší je , že člověk který se stará o tak nemocnou osobu nevidí žádné zlepšení ,jen zdlouhavý a nekonečný stres.Smekám před každým ,kdo se o tak nemocné občany stará a má pro ně pochopení. Je to velice náročná péče a vysilující.Snažme se pochopit tuto nemoc a lidem s Alzheimerem usnadnit život.
Fotoreportáž: Šlapeme na Mariin pramen
Zuzana Pivcová 21.9. 09:28
Nádherný výlet. A ty houby, ať jedlé či ne, od pohledu jsou krásné.
Sen žen na seznamkách: Hledám partnera stejně úžasného jako jsem já
Jana Hošková 21.9. 08:21
Stará známá věc: žádný "Pan Dokonalý" ani "Paní Dokonalá" neexistují. A vy, co si to o sobě myslíte, se proberte ! :-)) :-)) :-))
Dveře od dětství
Marie Novotná 21.9. 07:10
Otoč se a najdeš nové dveře.
Tam jiná pohádka teď otevře se.
Termály Malé Bielice
Dana Puchalská 20.9. 17:19
Je to kraj, kde jsem nikdy nebyla. Děkuji za zajímavý článek. Škoda že u něj nejsou nějaké další fotografie. Třeba dráhy či okolí.
Vzpomínka po roce
Hana Šimková 20.9. 10:12
Musel to být hrozný zážitek. Pana Mendlíka jsem neznala , ale každého dobrého člověka je škoda.A proto si každý člověk musí vážit každé vteřiny svého života.
Klub zlomených srdcí
Dana Puchalská 20.9. 09:05
To je moc krásná vzpomínka. A myslím si, že nejsem sama, která si na něj často vzpomene. Děkuju.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.