Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mé tělo je chrám

Hana Nováková 12.8. 10:37
Hano, vše na světě se vyvíjí i tělo, vše na světě má svůj konec i to tělo. Všichni to tak máme, všem někdy nadejde den poslední. Netřeba o něm přemýšlet, stejně přijde, ale využít těch dní, co ještě nám zbývají....

Dovča 2020 Díl 10. Vzducholoď

Anna Potůčková 12.8. 09:39
Heli ty máš zkrátka muže pro každou příležitost! Z fotek čiší naprostá jejich pohoda a dobrá nálada!

Věčně

Hana Šimková 12.8. 07:02
PROSTĚ NÁDHERNÉ

Marta - horké léto

Zuzana Pivcová 11.8. 19:39
Tak snad to přece jen dobře dopadne. Proč by to nemohl být takový hezký model, jak s někým žít?

Babiččino jídlo vnoučatům nechutná. Stravovací návyky patří nyní k největším rozdílům mezi generacemi

Libuse Lysova 11.8. 10:04
Tak uplne s tim nesouhlasim. Uz to, ze i deti techto babicek preferuji jiny jidelnicek znamena, ze neprebraly stravovaci navyky od svych rodicu/maminek. Moji rodice byli velci milovnici masa, ja jsem vegan. Jsem taky babicka, dokonce osminasobna, nedela mi problem uvarit to, co maji deti a vnoucata radi, pres svuj babickovsky vek znam trendy ve stravovani a cast me rodiny jsou take vegani. Je radost varit/nevarit, pripravovat zajimava jidla, zkouset nove chute a kombinace. I se zdravych potravin muzete vykouzlit neuveritelne chute, vune i barvy. A co teprve dezerty a sladkosti, to je teprve koncert chuti, vuni a barev! Tak se babicky a dedeckove, ale ani vy mladsi, nebojte a zkousejte a objevujte nova jidla. Neni to tezke a nemusi to byt ani drahe a ani casove narocne. Dobrou chut vsem.

Plánované chirurgické zákroky není vždy nutné podstupovat až po skončení léta

Marie 00000 11.8. 08:41
Operace je možné, nikoliv vhodné podstupovat i v létě. Mezí tím, co je možné a co je vhodné je dost velký rozdíl.

Výlet do Nelahozevsi

Jitka Hašková 10.8. 11:14
Věro, jsem ráda, že jsi si užila tak krásný výlet. Díky za přiblížení krásnými fotkami.

Odpolední zdřímnutí je prospěšné, pomáhá zvládat i úmorné vedro

Jitka Caklová 10.8. 09:02
Moje řeč, bez "dvaceti" po obědě si svůj život neumím představit. A jen tak mimochodem, v tom největším vedru, kdy je i tráva na louce zvadlá, jít ji trhat králíkům je nerozum. Na té si králíci moc nepochutnali. Ti naši měli rádi křupavou, s ranní rosou :-)

Básně 9 - Parodická báseň 1

Jana Hošková 10.8. 07:33
Výborné a výstižné !!! :-))

Soutěž - Poslední Horehronský indián

Zuzana Pivcová 9.8. 14:03
Tak, Libore, v téhle funkci si Tě dovedu docela dobře představit, fakt se mi na tu cestu moc hodíš. Prostě chlap do nepohody. Díky za reportáž.

Senioři z Dobrušky

Daniela Řeřichová 9.8. 10:54
Děkuji autorce za povzbuzující článek. Tam, kde je dobrá vůle, si lidé dělají radost krásným společným výletem a určitě bylo i o zábavu postaráno.

Pitterův Milíčův dům

Daniela Řeřichová 8.8. 13:21
Děkuji autorce za připomenutí významné osobnosti našich novodobých dějin, která neprávem zůstává opomíjena. Přemysl Pitter celoživotně usiloval o pomoc obětem nesnášenlivosti a dostalo se mu za jeho úsilí mnoha ocenění, např. Spravedlivý mezi národy.

Učesaná, neučesaná. Nejlepší způsob, jak prožít léto

Jitka Caklová 8.8. 11:42
Z krátkých vlasů jsem přešla na polodlouhé, mám je od přírody vlnité, s konečky do prstýnků a mohu říci, že dají méně práce s údržbou, než krátké. Po aktivní práci na zahradě, bez úpravy, vypadají lépe, než když ráno vstanu z postele a troufám si říci i lépe, než dámy na obrázcích. Skutečně dobrý střih a sebevědomí dělají divy :-)

Grébovkou poklusem v klus aneb můj běh o závod Havlíčkovými sady

Hana Nováková 8.8. 09:55
Nikdy jsem zde nebyla a oceňuji tu krásu vašich fotek, Rovněž článek je poutavý a tak dobré čtení k renní kávičce. Děkuji

Dovča 2020 Díl 9. Lidé ve Vrbosce

Jarmila Komberec Jakubcová 8.8. 08:22
Helenko moc zajímavé přiblížení ostrova Hvar a Vrbosky. Budu se snažit příští rok navštívit Jadran. Pozdravuji Vandu - moc jí to sluší.Hvězdičky mi zatím z PC nejdou dávat, tak jích máš 10 i když nejsou zobrazené. Škoda, že nebudu na setkání v Řevnici, ráda bych si popovídala. Mám termín v Fr.Lázních.

Letní putování s vnoučaty: Lichnice a Žleby

Zuzana Pivcová 7.8. 13:17
Moc hezké a citlivé jako vždy, děkuji, Hanko.

Síla vody

Věra Ježková 7.8. 09:43
Majko, tvůj článek mě potěšil. Island musí být krásný. Pamatuji si dětský vtip: Tatínku, co jsou to gejzíry? Gejzíry? No, to jsou vodopády, co stříkaj pořád nahoru. :-)

Putování v Rakouských Alpách

Vladislava Dejmková 7.8. 09:06
Velmi zajímavé, také bych si dala říct na takový výlet. Jen nemám tu kamarádku, která by to zvládla a zajímalo by ji to.

Zlatonosná Otava

Naděžda Špásová 6.8. 14:01
Taky se jí říká zlatonosná. Mám ji také vyfocenou v článku Blatná II. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.