Přehled posledních diskuzních příspěvků
Červnový bylinkář: Nechutenství a bolesti břicha jsou typické pro šestý měsíc roku. Jaké bylinky pomohou?
Soňa Prachfeldová 9.6. 07:09
Ráda čtu o léčivých účincích bylinek, vlastně zdraví je všude okolo nás. Meduňkový čaj je moc dobrý, teď suším bez . Bylinkáři jsou už nyní vzácní.
Policie ČR - smutný životní reálný zážitek, který šokuje
Marie 00000 8.6. 13:39
Zdůrazňuji: chování policistů neschvaluji!!!!! Ale policisté jsou také jenom lidé - tím chci říct, že také nechtějí vidět, slyšet.... Mají strach, že dostanou vynadáno a ještě budou popotahováni. Takže se angažují pouze v případě nejvyšší nouze.
Jak jsme putovali kolem Labského náhonu
Marie Měchurová 8.6. 09:22
Děkuju za článek. Labe známe jenom od Kolína do Děčína. Jezdíme tam často vlakem za dcerou a její rodinou. Občas vystoupíme a jdeme se pokochat - třeba v Mělníku, nebo Litoměřicích. Je to zajímavá řeka po celé její délce. Nejkrásnější okolí
má od Litoměřic do Ústí. Škoda, že nevyšlo plánované setkání "íčkařů" v Litoměřicích a večerní plavba po této krásné řece.
Poznáte, o jaké houbě je řeč? Odhalení
Vladislava Dejmková 8.6. 08:26
Já jsem teda hádala špatně, původně jsem myslela, že to je holubinka.
Maxi šaty sluší v každém věku
Dana Puchalská 8.6. 07:16
Modely to jsou hezké, až na snímek č 6. To je hrůza.
Načeradec - jedna z nejstarších obcí na Podblanicku
Zuzana Pivcová 7.6. 10:06
Vůbec neznám, ale podle uvedených informací stojí obec za návštěvu. Díky, Martino.
Poznáte, o jaké houbě je řeč?
Jitka Hašková 7.6. 08:08
Myslím, že vím, moje babička sbírala šedivky, ale nenaučila mě je bezpečně poznat.
Koupání ve vlastním bazénu a už během jediného dne
Daniela Řeřichová 7.6. 07:29
S Mountfieldem jsem spokojená.
Od babičky k babičce přes tři století
Jana Hošková 6.6. 11:50
Krásný článek ! Vědci pořád přemýšleli, jak je to možné, že ženské žijí déle než muži. Podle mne je to dané přírodou - jakýsi "instinkt" to ženám velí...pomáhat vychovávat i vnoučata a pokud síly stačí, i ta pravnoučata. Babičky jsou velice důležité a mne vždycky potěší, když se někde dočtu, že to v nějaké rodině chodí tak, jak má ! :-))
Alergie trápí stále více lidí ve vyšším věku. Alergeny mohou přivodit vážné komplikace
Hana Práglová 6.6. 09:44
Právě jsem nad možností alergie přemýšlela.Nikdy jsem neměla žádný problém.Když mě na podzim poštípaly vosy,projevila se silná alergie.
Nyní už 3 měsíce trpím rýmou,teče mi z očí,svědí mě tělo...
Asi bude návštěva alergologa nutná.
Pozvánka na procházku Dendrologickou zahradou v Průhonicích
Vladislava Dejmková 6.6. 09:20
Děkuji moc, potěšila jsem se pohledem na hezké fotografie. Kvétiny a rostliny vůbec mám ráda.
Dopisování III
Zuzana Pivcová 6.6. 08:18
Ve vaší poezii je naladění na stejnou notu a dokonce i oboustranný humor, to je opravdu vzácné, takhle se vzájemně umělecky (nejen) doplňovat, aby jeden nebyl tahoun a druhý se jen nevezl. Děkuji. I podmračená pražská obloha se najednou rozjasnila.
Léto 2020: Užijte si relaxační pobyt na vlastní zahradě
Patrik Poula 6.6. 06:57
My už si letos také budeme konečně užívat relax na zahradě. Do léta bych chtěl mít hotovou terasu, tak už se těším, až tam budeme moct s manželkou sedět. Už mám hotovou podlahu, tak to nejhorší je snad za mnou. Nejvíc nás zaujala dlažba na terče, kterou jsme si objednali z https://www.koupelny-dlazba.cz/dlazba-na-terce . Dlažba se nám líbila a hlavně její pokládka byla snadná, takže jsem to zvládl sám.
Vzpomínka: čas školních besídek
Zdenka Soukupová 5.6. 13:20
Danielo, jestli je to příběh z Vaší rodiny, tak máte opravdu skvělou vzpomínku. Trochu mě mrzí, že jsem tenkrát nebyla v hledišti..... Tak se se směju alespoň teď. :-)
Cestování za hranice podle semaforu: Do Rakouska, Německa, Maďarska a na Slovensko je možné cestovat bez omezení
Svatava Páleníková 5.6. 11:26
Do Rakouska bych se v srpnu chtěla jet podívat. Na kraji Salzburgu bydlí má přítelkyně, se kterou se léta navštěvujeme. Tak snad bude za ty dva měsíce už situace zcela v pořádku.
Tipy na dvě krásná místa v Řecku, kam bude letos možné vycestovat: Parga a Lefkada
Svatava Páleníková 5.6. 11:24
Lefkadu mohu doporučit. Malý, ale nádherný ostrůvek, plný zeleně. Ráda na tuto dovolenou vzpomínám dodnes.
O xenofobii s úsměvem XI: Maďaři
Zuzana Pivcová 5.6. 11:11
Zkusím tedy sdělit své zkušenosti, i když jsem v Maďarsku nikdy nebyla. Vynechám dějiny - hlavně 2. světovou válku, ale i potlačené boje v roce 1956. Maďaři měli v rámci RVHP přece jen trochu jiné postavení než my, což si ale vydobyli sami, nebyli tak přeochotní jako naše vedení. Měli v licencích některé zboží ze Západu a vystupovali u nich i západní pěvecké hvězdy, na které se i naši lidé jeli podívat. A v roce 1989 to byli oni, kdo začal pouštět občany NDR přes své hranice do Rakouska a na Západ. Na mezinárodním kurzu pro němčináře v NDR jsem byla ve skupině s Maďarkou, uměla asi nejlépe německy ze všech nás tam. V Č. Budějovicích jsem zase zažila esperantistu, novináře z Maďarska, nevěřila jsem, že se dá vymyšleným umělým jazykem tak hovořit. Na druhou stranu se mi ale jevili vůči nám trochu povýšení. Jak je to v článku, asi uznávali pouze Západ. Jinak jejich povahy a charakter národa opravdu neznám.
Tři hádanky od moře
Zuzana Pivcová 5.6. 09:30
První lhář je jasný, ale na druhý a třetí dotaz se musím soustředit později, teď odcházím. Dobré hádanky.
První červnové ráno
Daniela Řeřichová 5.6. 08:14
Jedním slovem: kouzelné! Každá fotografie jako obraz.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.