Přehled posledních diskuzních příspěvků

Červnová letní ochutnávka

Jana Kollinová 5.6. 07:23
Báseň jsem četla s radostí. Nevím proč, ale vrátila jsem se v myšlenkách do školních let, k čítankám, ve kterých byla určitě podobná veršování. Díky Jitce mám opět jedno krásné svěží ráno. :-)

Žižkovský kopanec

Soňa Prachfeldová 4.6. 16:24
Jsem ráda, že jste vyvázl ve zdraví a neotřesen, mohl napsat tento otřesný zážitek.

Hluchý, slepý, vozíčkář. Tato slova jsou podle zástupkyně ombudsmana nevhodná a neměla by se vyslovovat

Marta Novotná 4.6. 10:50
Někdy mám pocit, že jsou lidé kteří si vyhledávají práci, aby nebylo vidět, že jich není třeba. Pak vznikají takové nesmysly jako je předpis, kterým se řídí doporučení paní zástupkyně ombudsmana.

Povzdech

Vladislava Dejmková 4.6. 09:22
Smutné, ale výstižné. Třeba pomůže se svěřit.

Básně 10

Martina Růžičková 4.6. 08:05
Krásné milostné verše... Děkuji, že jsem si je tu mohla přečíst.

Naše tělo potřebuje draslík. Jeho nadbytek však může být velmi nebezpečný

VANDA Blaškovič 3.6. 17:37
U draslíku jeho nadostatek, ale i přebytek způsobuje ochrnutí svalstva a tím i možnou smrt.

Marta - proč se tak chováš?

Zuzana Pivcová 3.6. 14:45
Já myslím, že když má ten mladý člověk vybudovány dobré základy, tak se přece jen totálně nepokazí. Může někde ujet, ale zase najde cestu k dobru. Jo, a Marta s Petrem jsou už určitě víc než jen přátelství s výhodou.

Jak na Covid-19?

Irena Mertová 3.6. 12:21
Vaše "divoké kachny" nemají chybu ! :-)

Lži na seznamkách. Realita, se kterou je třeba počítat

Zuzana Pivcová 3.6. 11:04
Myslím, že to takto skutečně funguje, a proto by mě tento způsob seznámení ani nějak nelákal. I když věřím, že existují výjimky, víme o nich i zde, a všem, kdo měli štěstí, to upřímně přeji.

Květen 2020

Zuzana Pivcová 3.6. 08:16
Jsem ráda, že jsem se v Tvé milé básni mohla setkat alespoň s několika fotkami z kalendáře, který jsem už dávno neviděla.

Hubnutí s vajíčky, vínem nebo citrusy. To byly diety v padesátých letech

Daniela Řeřichová 2.6. 15:13
Dieta není můj obor, ale jednu jsem držela asi před dvaceti lety. Zrnka pšenice špaldy se namočila do hrnku a druhý den uvařila. K tomu se mohla jíst jakákoliv zelenina. Nebylo to nijak drastické, ale po týdnu mě to nebavilo. Jedna moje kamarádka z vesnice mi poslala balík pšenice, který se na poště roztrhl. Dodneška vidím ty škodolibé úsměvy - slepice si doskákala pro zrní... A také byla oblíbená tukožroutská polévka.

Život je jako dobrý dort

Jitka Hrůšová 2.6. 11:13
Moc hezká a zajímavá úvaha. Nepovedlo se mi hodnocení, hvězdiček dávám šest.

Pojďte s Ungeltem na Vejšlap

Daniela Řeřichová 2.6. 11:00
Pokud seženete lístky, neváhejte. Ungelt je jednička.

Zamyšlení v koronavirové době - dovětek

Zuzana Pivcová 2.6. 08:26
Hani, někdo si třeba řekne, k čemu je zamyšlení, když tu situaci těžko změníme, ale ono to tak není. Zamyšlení a z toho pramenící empatie k téhle planetě, k přírodě, lidem, naší zemi, vede k naladění na vyšší vibrace každého z nás a pozitivní energie dokáže dělat věci netušené. Kéž by se zamýšlelo hodně lidí, co sami udělat, jak přispět k ozdravění. Už přece máme nakročeno.

Na chatu s Přemyslem Bičovským - dnes od 14.00 hodin

Antonín Nebuželský 1.6. 19:15
Škoda, že pro rozhovor musíme používat jakýsi chat. Na chatu, to bych se podívat jel. :-)

Fotoreportáž: Když rozkvete jaro

Jitka Hašková 1.6. 13:26
Děkuji za krásné fotky. Je to opravdu povzbuzení. Názvy kytek moc neznám.

Výlet do Lovosic

Vladislava Dejmková 1.6. 11:26
Ráda jsem se s vámi prošla. Procházky kolem řek miluju, kolem Labe obzvlášť. Rozhledny v posledních letech přibývají jako houby po dešti, nezdá se vám? I když ne ty kamenné, klasické, ale většinou konstrukce kovové či dřevěné.

Botanická zahrada v Troji na konci května

Věra Ježková 1.6. 09:56
Jitko, potěšily, moc. Nejvíc kopretiny. Díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.