Přehled posledních diskuzních příspěvků

Cesta životem

Zuzana Pivcová 3.5. 11:22
Hani, my jsme měly taky takovou maminku. Možná tím, že nás přivedla na svět pozdě a byl mezi námi poměrně velký věkový rozdíl, byly jsme obě se sestrou v jejích očích stále dětmi, zvláště já. To není moc dobré, protože to člověka může vést k určité pohodlnosti - on to za mě někdo rozhodne, vyřeší. Někdy mě to ale už naopak docela zlobilo. Když zemřela, bylo mi necelých 28, ale už poslední 3 roky měla co dělat se svým zdravím. Pak jsem se osamostatnila, ale šlo to od zdi ke zdi. :-D

Malý testík ke kávičce

Věra Ježková 3.5. 09:39
Hani, děkuji za prima test. Vyšla mi nadprůměrná jazyková inteligence. Bylo by špatné, kdyby ne, když jsem lingvistka. Hezké dny i vám. :-)

Vedeš mě za ruku

Věra Ježková 3.5. 07:13
Zuzko, na takovou nádheru slova nestačí. Děkuju. ♥

O xenofobii s úsměvem IX: Italové

Jitka Hašková 2.5. 13:44
Moc zajímavé. Velmi mě překvapilo, když jsem byla služebně na jednání v Turíně, že všichni zaměstnanci - úředníci sledovali okna svých šéfů (byla jsem tam v zimě) a odcházeli domů, až když jejich šéf zhasl ve své kanceláři. Takto čekali nižší šéfové až zhasnou ti nad nimi. Snad jen ti nejřadovější pracovníci šli domů po skončení oficiální pracovní doby.

Krizi zvládáme, nepodceňujte nás, hlásí čeští senioři

Libuše Křapová 2.5. 12:35
Souhlasím s obsahem článku. Ano, my senioři většinou nejsme rozstřesené bábovičky, které nevědí kudy kam. Samozřejmě, že máme své obavy, ale nenecháváme se jimi zahltit natolik, abychom nedokázali spokojeně i nadále žít. A já sama patřím k těm, jimž korona život výrazně zlepšila :-)

Milenci umírajícího času 2

Vladislava Dejmková 2.5. 09:27
Tak jsem si zase pěkně početla. Dobře napsáno, obsah stojí za úvahu.

Brýle

Věra Ježková 2.5. 07:31
Hani, pobavila jste mě. Také vím, že brýle bez brýlí se blbě hledají. Někdy musím sáhnout pro náhradní, abych ty hledané našla. Pejsek je šikulka.

Ostravští lékaři operovali chlopeň bez otevření srdce

Veronika Viťánková 1.5. 14:19
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dědovi je 80 let přišli mu na to, že mu jedna chlopeň nedovira asi nedomykavosti. Museli by mu otevřít celou hruď. Lékař nedoporučuje otevírat vzhledem k věku :-( :-( jeho srdce by to neustalo - říkal mu Dr. Je nějaká šance že by to mohlo jít mu srdce zoperovat? Děkuji Veruninnn@seznam.cz

Matrace pro Vaše zdravé spaní

nina hor 1.5. 13:07
Dobrý den. Pak je tu ještě studená pěna - k tomu doporučuji kouknout na článek zde https://comfortmatrace.cz/vyhody-matrace-ze-studene-peny/ Může se hodit :)

Střídavá péče - trend, který komplikuje život prarodičům

Danka Rotyková 1.5. 12:23
Střídavá péče se mi zdá dobrá pouze v tom případě, že jsou rodiče velmi rozumní a snaží se vše zorganizovat ku prospěchu dětí. Nejlepší je, když bývalí manželé bydlí blízko sebe. Prarodiče mají problém tehdy, když jsou děti přetěžovány povinnostmi i ve volném čase, zkrátka nemají volný čas téměř žádný, a proto návštěva prarodičů není v rozvrhu zahrnuta. Škoda, že dnes hodně dětí nemá čas pro sebe. Z jednoho kroužku spěchají do druhého, rodiče se pak diví, že jsou roztěkaní, hyperaktivní ... Je mi jich líto.

Převlečené stromy

Vladislava Dejmková 1.5. 11:26
Moc zajímavý pohled na svět kolem sebe. Líbí se mi. Určitě se teď budu dívat v lese pozorněji.

Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl

nina hor 1.5. 11:10
Dobrý den. My jsme teď byli na wellness balíčku tu https://www.honourandgrace.com/cs/specialni-nabidky/lazenske-pohlazeni/ a opravdu moc pěkné.

Náš nejmenší datel

Jana Šenbergerová 1.5. 10:46
Díky za představení opeřence, o němž jsem věděla jen to, že existuje.

Záhonek s brambory

Zuzana Pivcová 1.5. 08:06
To je úplně umělecké dílo. Trochu se mi vybavil koutek u kůlny naší jihočeské chalupy, kde míval náš pan "kastelán" rajčata. Tak hlavně, ať máš úrodu. Nám ji kdysi (jedinou, na malém záhumenku v Týně) zlikvidovaly mandelinky.

Duben 2020

Anna Potůčková 1.5. 07:25
Zdařilá básnička, kam poděla se Evička nikdo neví, ale je určitě tam někde nahoře!

Jízda na elektrokole: riziko je v rychlosti i ovládání

Petra Břínková 30.4. 19:58
Opravdu se na cyklostezce často pohybují "psy"? ??

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.