Přehled posledních diskuzních příspěvků

Milenci umírajícího času

Zuzana Pivcová 30.4. 08:37
Krásný, nenaplněný, a přesto obohacující vztah. Děkuji.

Adam Vojtěch: I po uvolnění koronavirových pravidel by senioři měli vycházet co nejméně

Vladislava Dejmková 30.4. 08:03
Škoda, že se v článku nerozlišují spíše relativně zdraví a nemocní než senioři a ostatní. Těm relativně zdravým seniorům sedět doma rozhodně neprospívá. Lepší je se pohybovat, chodit na procházky, lehce sportovat podle možností. Samozřejmě jen tam, kde nedochází ke kontaktu s ostatními lidmi.

Nákup elektrokola: nepodlehněte designu, klíčové při výběru je, kde budete jezdit

Jarmila Slavíková 29.4. 22:47
Nedá mi to, musím opravit některé bludy, které se bohužel objevují i ve spoustě jiných článků na internetu. Měla jsem krosové elektrokolo od roku 2013, které jsem letos vyměnila za horské elektrokolo, takže vím, o čem píšu. Krosové kolo rozhodně není "většinou ekonomická verze s baterií na nosiči". Každý výrobce, i ti dražší, má v sortimentu celou řadu krosových kol, vhodných do lehčího terénu (lesní i polní cesty), s baterií integrovanou v rámu. "Lehká silnička" rozhodně není lehká, ani být nemůže, počítejte s váhou cca 20 kg. Blud omezení rychlosti na 25 km/hod ani nemá smysl komentovat - není to omezení rychlosti, znamená to, že při dosažení rychlosti 25km/hod již přestane motor pomáhat, ale elektrokolo je pořád kolo, takže po rovině a s kopce můžete jet rychle jak chcete. "Elektrokolo s nízkým nástupem není určené do terénu", to není pravda, zrovna jsem si pořídila e-bika s nízkým nástupem, abych se při jízdě v terénu cítila jistější. Elektrokolo doporučuji, je to výborný vynález, který umožní sportovat i ve vyšším věku.

Z krize se snad rychle otřepeme, my potřebujeme diváky a oni nás, říká herečka Ilona Svobodová

Danka Rotyková 29.4. 14:35
Moc hezký rozhovor, děkuji, pane Raško. Ilona Svobodová je určitě oblíbenou herečkou, ale i ženou z masa a kostí. Moc se mi líbilo, že hrála postavy ze života, někdy to byly ženy zklamané, opuštěné, ale hrdé. Všechno, co hrála, jsem jí v tu chvíli věřila ... proto si myslím, že je ve své profesi výnorná. Ráda si přečtu další příspěvky, určitě budou zajímavé a milé.

Život v ruině

Naděžda Špásová 29.4. 13:30
Hanko, hlavně, že ti neprší na hlavu, nebo jo? A že to není veselé? Život taky není vždycky procházka růžovou zahradou, ale mně to náhodou pobavilo, zvláště ty dvě cihly. :-)

Výtvarnice

Eliška Murasová 29.4. 11:07
Vambleki, volám: vynikající, výborné, veledobré, VYSTAVUJ, vidí všichni, vítězíš!

Příručka Rádce pacienta pomůže vyznat se ve zdravotnictví

Věra Ježková 29.4. 10:23
Děkuji za užitečné informace. Příručku si stáhnu.

Co mi chybí

Zuzana Pivcová 29.4. 09:23
Místa jsou mi důvěrně známá, a přesto pojednou jiná. Teď chodím na Chodově na procházky a střed města bez lidí si moc neumím představit. Nějak se mi vybavily první dny po povodni, kdy jsem chodila z Hlavního nádraží pěšky přes mrtvé ulice na Invalidovnu. Díky, Helenko.

Veršované vzpomínky

Zuzana Pivcová 29.4. 07:58
Jsou to velmi působivé výpovědi ženy, moc hezky poeticky ztvárněné, líbí se mi (jak je to dávno, co jste je psala?).

Mlsám, mlsáš, mlsáme

Libuše Křapová 28.4. 09:10
Hani, také mlsám :-) Ale musím si péct sama :-) Cukrárnu unás nemáme. Tak až všechna taomezení pomoniu, někdy se do té tvé cukrárny podívám. Namlsala jsi mne :-)

Trochu jiná

Eva Mužíková 28.4. 08:24
Báseň a fotka, obě krásné.

V dnešní době

Zuzana Pivcová 28.4. 08:08
Moc zajímavá úvaha, Věrko, ano, jsou taková klišé, mezi která patří i to "v dnešní době". Má tím být vyjádřena přítomnost, ale to je od kdy do kdy? Nebo možná se tím nějak vyzdvihuje současný rozvinutý systém v porovnání se zaostalejší minulostí? Nevím. Ale v dnešní době převažuje na mých miskách vah víc negativ než pozitiv.

Úterý 28. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 28.4. 06:41
Díky za info, jsem zvědavá jak dnes sněmovna rozhodně, zda nouzový stav prodloužit , či ne.

Tepláky nebo šaty? Domácí oblečení je v centru pozornosti

Danka Rotyková 27.4. 13:31
Nosím doma to, co mně v tu chvíli vyhovuje. V chladnějším období různé domácí kalhoty s halenou nebo tričkem. Když je mi teplo, vezmu si raději pohodlné šaty z úpletu. Zástěry nenosím, i když uznávám, že jsou praktické.

Řeka Labe se proplétá mým životem

Marta Nosková 27.4. 13:25
Vlaďko, krásně a poutavě napsané. Přečetla jsem "jedním dechem" .Článek jsi doplnila moc pěknými fotografiemi. Na Labe se ráda dívám, pokud jedu vlakem do HK. Vyrostla jsem u Orlice a nyní žiji u Dědiny, ale to jsou vlastně "dílky" Labe. :-)

Fotoreportáž: Vrch Kamýk

Eva Mužíková 27.4. 12:29
Soni, vím že se opakuji, ale takto vyfotit sluníčko málokdo svede. Nádherné fotky, potěšila jsem se , díky.

Pondělí 27. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 27.4. 07:53
Díky, jsem ráda, že se vracíme do života , nemůžeme se pořád schovávat. Jak se lidé těší na práci a pohyb.

Účtenkovka

Dana Puchalská 27.4. 07:34
Líbí :-) :-) :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.