Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fascinující Etna
Zuzana Pivcová 3.4. 15:13
Překrásné. Vulkány fascinují hlavně mou sestru. Já jsem byla ve vyhaslém kráteru na řeckém ostrově Nisyros.
Vlci aneb Víc než obliba
Naděžda Špásová 3.4. 13:14
Zuzko, ty jsi byla určitě v minulém životě vlčice. Určitě to vycítili, proto přišli. Vlci jsou nádherná zvířata, mají můj velký respekt. :-)
Splněný sen aneb Pět dní na Islandu
Zuzana Pivcová 3.4. 11:25
Martino, na fotky je krásný pohled. Určitě je to úžasná a čistá země. Island včetně sopek lákal vždy mou sestru, ale nebyla tam stejně jako já. Díky za vyprávění.
Jak jsme (ne)mluvili italsky
Irena Mertová 3.4. 09:19
To je skvělý článek a zážitek, takhle jsem se nenachechtala ani dlouho před koronavirem.... :-)
Vařit tak akorát. Umění, které ovládá málokdo
Jana Šenbergerová 3.4. 08:45
Tentokrát výjimečně souhlasím s odborníky na výživu. Snažím se vařit tak akorát, aby nebyly zbytky, nebo záměrně na více dnů, ale pokaždé udělám ze stejného základu jiné jídlo. Jsou ovšem i taková jídla, která mohu klidně jíst i tři dny ve stejné úpravě. Např. brynzové halušky, a moji "svíčkovou". Kdyby šlo jen o mě, byla bych vitariánka, nic bych nevařila. :-)
Fotoreportáž: Nezapomenutelná dovolená
Věra Ježková 3.4. 08:06
Aničko, moc hezké fotky. Okna fotím taky ráda, ale moc jich nemám.
Bizarní nápisy a značky
Růžena Kuželková 2.4. 14:48
Pane Oldřichu, k obrázku "Pozor zlá žena" jste se bál přiblížit? Či jak to bylo,trochu z povzdálí foceno :-))
Pro seniory jsou důležité malé, ale odvážné činy
Svatava Páleníková 2.4. 12:18
Něco na tom je, já moc odvážná nejsem. Odvážným činem je pro mne už to, že tady občas něco napíši.
Nejoblíbenější zvíře
Zuzana Pivcová 2.4. 12:04
Koně jsou krásní a moudří, ale pro mě za současných podmínek jen k dívání. V mládí jsem chvíli zkoušela jezdit, ale nehodila jsem se na to. Můj vztah k nim se tím však nezměnil.
Jen si tak blábolím aneb lék proti viru
Eva Mužíková 2.4. 10:04
Hanko, je to takové " blabolení ", ale vyjádřila jsi své pocity dokonale. Moc Ti rozumím.
Detaily, které mě baví - 2.
Dana Puchalská 2.4. 08:16
Martino, to je opět moc krásná galerie fotografií. Když se tak na ní dívám, tak si vzpomenu na houfy turistů ze zámoří, kteří jsou krásou našich domů vyloženě fascinováni. A fotí jako o život. Je jich v naší krásné Praze opravdu dost. Děkuju.
Koróna sluneční
Hana Šimková 2.4. 08:15
Vy si vlastně v této době žijete krásně pohodový život. Můžete dýchat čerstvý vzduch, pobíhat po velkém baráku s milujícím manželem. Jenže někdo je bohužel zavřený v malé garsonce, sám a ven může chodit jenom v roušce, protože žádný les široko daleko. Tak tyto lidi obdivuji velmi.a doufám, že to vydrží až do konce koronaviru.
Čtvrtek 2. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Věra Ježková 2.4. 07:14
Honzo, díky. Na 1. lékařské fakultě UK pracuje syn mého přítele. Vede infekční laboratoř, která již také začala testy provádět.
Jak vybrat kvalitní vejce na Velikonoce? Kód vám prozradí zemi původu i způsob chovu slepic
Oldřich Uhlíř 1.4. 20:56
Zbytečné starosti. Letos žádné velikonoce nebudou.
Petr Stach: Považoval jsem divadlo za snadný způsob obživy. Rychle jsem ale vystřízlivěl
Zuzana Pivcová 1.4. 13:43
Byla to báječná debata. Pokud jsi, Boženko, vybrala pana Stacha jako prvního hosta Ty, byla to dobrá volba.
Putování za Faraony 2 - Když se řekne Egypt
Jana Hošková 1.4. 13:25
Vaše vyprávění koresponduje s tím, co jsem slyšela od těch, co Egypt navštívili. Jelikož zřejmě většina členů naší rodina je "útlocitná", tak nebyla schopna odolat dětským očím a ručkám, které je obklopily a rozdala dost ze svého přídělu peněz. Já pak pro změnu zas trnula při promítání videa, jak moje dcera sviští na nějaké tříkolce sama samotinká pouští, oblak prachu před ní a oblak prachu za ní (evidentně jí ostatní ujeli, protože zřejmě nebyla schopna s nimi udržet rychlost) a dodatečně jsem si oddechla, že mi ji tenkrát nikdo v té poušti neunesl :-))
Nezapomenutelná dovolená aneb Dnes už mi to připadá jen jako sen
Anna Potůčková 1.4. 12:09
Zuzko moc hezký článek. Měla jsem kamarádku, která se vyučila pro LOANA Holešov (dnes již neexistuje) a jako nejlepší učnice byla odměněna pobytem na Jaltě nebo na Krymu. Samozřejmě toho využila a jela. Byla velmi spokojená a dodnes si pamatuji, že mně dovezla nádherné těžítko z nějakého kamene, na kterém byl zlacený krab. Vůbec nevím, kde je těžítku konec, doma jej nemám. Z fotek vidět, že příroda kde jsi byla je vskutku krásná!
Nejoblíbenější zvíře
Jindra Hubačová 1.4. 10:38
Moc hezký článek, doplněný pěknými fotečkami. Též dávám přednost naší faune před exotikou. Nejraději mám veverky, labutě, čápy a volavky a samozřejmě zpěvne ptáky .
.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.