Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nejoblíbenější zvíře
Jindra Hubačová 1.4. 10:38
Moc hezký článek, doplněný pěknými fotečkami. Též dávám přednost naší faune před exotikou. Nejraději mám veverky, labutě, čápy a volavky a samozřejmě zpěvne ptáky .
.
Vznikl nový druh odpadu? Poradíme si?
Jana Šenbergerová 1.4. 09:18
Přemýšlela jsem, jestli pokračovat v šití, a vy jste přispěla k mému rozhodnutí, že ano. Ráda čtu vaše zamyšlení, která jsou mi blízká. Máme tady pubertálního vnuka na prahu dospělosti, který má samozřejmě svůj rozum. Milý chlapec, trochu ADHD, trochu nihilista, trochu anarchista. Udržet ho doma, když sem před časem přijel na víkend za svou dívkou, to jsou docela nervy. Hormony jsou momentálně mnohem silnější než rozum. Naštěstí se mu roušky, které jsem mu ušila, líbí. Nosí, pere, mění filtry. Ty jsou naštěstí z rozložitelného materiálu. Přeji nám všem bezpečný den. ♥
Příběh na 50 slov: Mám tě rád
Dana Puchalská 1.4. 07:48
Líbí,.... :-) :-) Ano děti jsou upřímná a bezelstná stvoření.
Nejlepší knihy do karantény
Svatava Páleníková 31.3. 20:42
Děkujeme za tipy. Ty rozhovory s lékaři mohou být zajímavé.
Na chatu s Janem Burianem, ředitelem Národního divadla - dnes ve 14.00 hodin
Svatava Páleníková 31.3. 20:41
Dnešní debatu s panem Stachem jsem propásla, těšika jsem se, ale pak jseem na ni zapomněla. Ale podle reakcí to bylo asi pěkné.
Mladí lidé z karantény šílí, dlouholetým párům pobyt doma tolik nevadí
Svatava Páleníková 31.3. 20:39
Naši mladí už opravdu trochu šílí. Já jsem sama, takže u mě žádná změna, ale kamarádky, se kterými se scházíme, už ch\bí. Naštěstí mohu nakukovat zde.
Stáří
Zuzana Pivcová 31.3. 16:20
Když čtu Stáří, tak se mi někdy vybaví ta písnička Michala Kocába, kde Josef Kemr v podobě, ze které šel na mě strach, říkal: Já jsem Tvé stáří..... Ne, věřím a vlastně dnes už i částečně vím, že stáří může mít i hezké stránky. když o ně stojíme. Děkuji, Hanko.
Žití v krizovém období
Anna Potůčková 31.3. 16:14
Soni ano, také doufám a věřím v lepší svět, až tuto nemoc, která se tu vzala nikým nepozvaná porazíme! Tvé fotky jsou balzámem!!!!
Fotoreportáž: Odpoledne na Miladě
Zuzana Pivcová 31.3. 11:36
Vždycky si trochu povzdychnu, protože já tu chodím asi 3 okruhy po sídlišti. Ale aspoň to. Moje sestra se úplně bála vyjít z domu, až jsem ji přemluvila, ať jde tam u nich také na procházku.
Má první telekonference
Zuzana Pivcová 31.3. 11:34
To je dobře, že děti nemají strach jako dospělí. Mohly by nám být příkladem.
Vzpomínání
Zuzana Pivcová 31.3. 09:11
To je až neuvěřitelné, co se dědečkovi naráz stalo. Dojalo mě to. Tys ho ale, Hani, spatřila, jen sis to nepamatovala.
Je čas na hádanky - co je na obrázku?
Zuzana Pivcová 31.3. 09:08
Já jsem snad vygumovaná. Nějaký náramek z korálků?
Strašný sen
Hana Nováková 31.3. 08:20
Věrko, to je moc povedené, určitě v dnešních dnech jsem se zase zasmála, díky
Úterý 31. března: Co by vám nemělo uniknout
František Matoušek 31.3. 06:44
Skvělý přehled informací. Díky.
Můj soukromý ášram I.
Naděžda Špásová 30.3. 13:23
Heleno, opět jsem se pobavila. Jedna, možná blbá, ale dobrá rada, koukejte mazat ven, tedy jestli v textu vycházky nevynecháváte. Předpokládám, že ne, vím, že je to tak trochu nadsázka, ale vzduch dělá divy. :-)
A čápům je to jedno
Zuzana Pivcová 30.3. 10:50
Haničko, jsou naštěstí i tací, kteří už hlavy zvedají. Když si koukají pod nohy, stejně je to neuchrání před zakopnutím. Myslím, že čápům a celé přírodě to jedno není, že nám naopak ukazují svým příkladem, jak dál.
Nejzazší vzpomínka - neobvyklý pád
Zuzana Pivcová 30.3. 10:47
Připadá mi, Jarko, že jste byly trochu podobné holky jako my. O tom ostatně svědčí i tenhle příspěvek. Ale to už jsme si kdysi řekly. :-D Díky!!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.