Přehled posledních diskuzních příspěvků

Prevence výživou pro malé velké lásky

Hana Šimková 16.3. 07:17
Jaká je speciální receptura pro jorkšírky ?

Březen 2020

Anna Potůčková 16.3. 07:07
Bezva básnička, která by nevznikla asi bez Íčka!

Onkoložka Petra Garnolová: Senioři a chronicky nemocní lidé měli být izolováni daleko dříve

Antonín Vácha 15.3. 20:50
Také se podivuji nad tím, že vláda ve svých opatřeních dosud nezmínila seniory. Pouze se omezila na prohlášení, že máme sedět doma na zadku. Ale jak někteří osamělí lidé mají řešit nákupy, vyzvedávání léků apod., to se zatím neřešilo. Vzpomenou si na nás vždy jen před volbama. Ale aby nás nebylo pro vaše zvolení málo, pane premiére!

Nesmysly, které kolují na internetu kolem ochrany před koronavirem

Mirek Hahn 15.3. 18:40
Koluje spousta hloupých a vymyšlených "zpráv". Na druhou stranu, státní správa se s přehledným informováním zatím také nepřetrhla. Informací je poměrně dost ale jsou rozesety na deseti místech. V tak závážné situaci bych čekal souhrné informování na jednom webu, nejspíš asi MZdr.

O xenofobii s úsměvem V: Češi

Mirek Hahn 15.3. 13:10
Jejda, jejda.... To vypadá, že nejsem Čech... Já to tušil... :-)

Je čas na hádanky - 5008

Jana Kollinová 15.3. 11:08
Zatím jsem dospěla k číslu 9000, ale přesunutím pouze jedné zápalky z á jsem ubrala jednu zápalu, vnikla nula a odebranou zápalku jsem dala nahoru k číslu 5 a vzniklo mi 9. Na přemístění dvou zápalek pracuji. :-)

Tajemství noci

Soňa Prachfeldová 15.3. 07:24
Moc se mi báseň líbí. Kolikrát jdu spát s nadějí, že něco pěkného se mi bude zdát.

Můj druhý domov nese jméno Třebonín

Jitka Hašková 14.3. 13:23
V básničce je překlep - myslím, že má být zříceninu a ne zřícenu. Děkuji. Moc hezké.

Zemřela zpěvačka Eva Pilarová

Jana Šenbergerová 14.3. 10:27
Jen doplním, že se narodila v roce 1939. Zpívala krásně a svůj hlas si vzala s sebou, přesto nám tu zůstane ve spoustě různých nahrávek. Děkuji jí za to.

Jak se doma zabavit a zachovat si klidnou mysl? Tady je pár tipů pro seniory

Jana Šenbergerová 14.3. 09:42
Vždycky jsem si poradila, poradím si i teď. Máme tu vnuka, vařím, umožním mu v klidu plnit úkoly do školy a jinak budu fungovat stejně jako kdykoliv dřív. Budu dodržovat pravidla bezpečnosti a počkám si, až to koronavira přestane bavit.

Každý den s úsměvem, díl 5, zvířátkový

Irena Mertová 14.3. 09:20
Díky za hezké fotky pro dobrou náladu!

Běh času

Irena Mertová 14.3. 08:35
Někdy je to tak lepší... :-)

Putování k svatému Jakubu – 3300 km pěšky z Čech na konec světa

Jitka Hašková 13.3. 13:31
je to krásné putování. Hodně jsem o něm slyšela od známých, kteří to ušli.

Plný špajz zásob. V minulosti běžná věc

Ladislav Vesecký 13.3. 11:57
Plný sklep máme i my a to každý rok. Co se od rodičů naučíš, většinou děláš taky. Celý život se spoléhat jen na sebe, nikdy nevíš co se přihodí.

Zemřela olympionička Dana Zátopková

Zuzana Pivcová 13.3. 09:42
I krásný naplněný život jednou skončí. Paní Danu jsem dříve, když ještě žil i pan Emil, s ním občas potkala v Bohnicích na konečné, když jsem jezdívala k sestře. A jednou také jsem ji zažila na nějaké výstavě v trojském zámku. Byla úžasně příjemná, i navenek z ní vyzařovala skromnost a pohoda. Ráda si vzpomenu.

Gočárův Hradec Králové

Vlasta Rejmanová 13.3. 09:24
Moc hezké. Hradec je moje srdeční záležitost. Nevím, jak se mi povedlo hodnotit třikrát. Omlouvám se.

Jsi jako čas

Věra Ježková 13.3. 08:18
Zuzko, děkuji za krásnou ranní chvilku poezie.

Senioři v nouzovém stavu

Mirka Motyková 13.3. 08:03
Děkuji, humorné a ze života....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.