Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bohémské tašky jsou opět v módě
Věra Ježková 4.2. 14:52
V mládí jsem si jednu upletla, ovšem proti těmto byla decentní. Na divoké barvy nejsem.
Radim Uzel: Nemáte chuť na sex? Běžte na ryby nebo do hospody
Karel Boháček 4.2. 14:09
Jo a nebudeš mít chuť na sex napořád. Chmelovina a nastydlé přirození z rybařiny zaručeně odmítne sex.
Každý den s úsměvem
Naděžda Špásová 4.2. 11:04
Álo, povedlo se, usmívala jsem se. U nás je zrovna jaro, slunce svítí na plný pecky. (ʘᴗʘ✿)
Maminka a jejích 9 křížků
Růžena Kuželková 4.2. 10:06
Moc hezky vyjádřeno,co k tomu dodat - vše bylo řečeno.
Život, jak má být a ne jinak
Mirek Hahn 4.2. 09:16
Asi to bylo správně vepsáno v knize osudu... :-) Moc pěkný článek.
Lednové zimy od roku 2014: Kromě té loňské byly všechny poněkud vrtkavé
Zuzana Pivcová 4.2. 08:14
Aničko, jsou to nádherné fotky. Já si říkám, ať už je zima se sněhem nebo bez, důležité je, aby to prospělo přírodě, my už se nějak přizpůsobíme.
Marta - fotoatelier
Zuzana Pivcová 3.2. 18:46
Vzpomněla jsem si, jak jsem se po mnoha letech setkala se svým někdejším přítelem - fotografem a on mě nafotil na celý kalendář 2013. je to pár let, ale dnes už bych se nenechala. Marta je mladší a odvážnější. :-D
Pravdivá pravda o šíření koronaviru
Mirek Hahn 3.2. 13:52
Pane Čepelko, a jak to tak všechno víte? Obsluhoval jsem Anglického krále... tedy pardon, omyl, ...vlastně českého prezidenta. :-)
200 let od narození Boženy Němcové
Věra Ježková 3.2. 12:21
BN byla jistě obdivuhodná žena s nelehkým osudem. 4.2., 21.00, ČT2: Obrazy ze života Boženy Němcové.
Pejsek Matýsek
Eva Mužíková 3.2. 09:33
Haničko nádherný článek, ze kterého je Tvá láska přímo cítit. Abys zase nehledala to Tvé zlatíčko, vyměň deku za zelenou, na ní nesplyne:))))
Vášní seniorky Aleny Šnejdrlové je turistika. Ročně ujde přes tisíc kilometrů
Alena Tollarová 3.2. 08:48
Děkuji za rozhovor a přeji jmenovkyni hodně našlapaných kilometrů a zážitků z naší krásné přírody.
Pár přátel stačí mít
Jitka Caklová 2.2. 14:29
Já také. Je to krásný svět a ne vždy nám je naděleno, co si nepřejeme. Díky E+L+M ♥
Tip na výlet: Svatý Jan pod Skalou
Jitka Hašková 2.2. 14:04
Tam je krásně, tam to znám. Byla jsem tam v mládí několikrát na výletě. Určitě si to zopakuji.
Přednáška o typologii
Jitka Hašková 2.2. 11:26
Dobrý článek. Velmi často na takových přednáškách člověk narazí na lidi - laiky - samozvané odborníky.
Smutek nad ztrátou blízkých je normální, není však dobré v něm uvíznout
Jitka Hašková 2.2. 09:38
Když mi umřel táta, tak jsem se nějakou dobu ptala proč on, proč mě tu nechal s mámou, se kterou byl můj vztah problematický. To za nějaký čas přestalo, ale mnoho let jsem nebyla schopná mluvit o tátově smrti aniž bych se rozplakala. Trvalo to asi 20 let. Plakala jsem málo. Pomohl mě jeden terapeut, kdy jsem mu několikrát podrobně vyprávěla o tom, jak byl táta nemocen-rakovina plic, jak umřel. Hodně jsem při tom plakala. trvalo to asi 3 hodiny. Pak jsem šla domů. Tvrdě jsem spala, ráno jsem se probudila s velkým přívalem energie. Od té doby mohu o tátově smrti mluvit aniž bych se rozplakala, už je to přes dvacet let. Tehdy jsem si uvědomila, že kdysi se doporučovalo vyplakat se, že je to pravda, mě ten pláč hodně pomohl, proto často radím lidem, kteří mají velký smutek z úmrtí někoho blízkého, aby se hodně vyplakali.
Kočka z minulého století
Libuše Křapová 2.2. 09:12
Připomnělo mne to vzpomenout si, jak jsem našemu psímu miáčkovi Aranovi jednou koupila tvarůžky, miloval je. Netrpělivě seděl a hypnotizoval mé ruce, abych si pospíšila s rozbalovánm. Balíček byl ale kluzký a vyklouzl mi. Pes skočil - a už ho nevydal. Také jsem měla strach co s ním celofán provede. Přežil bez ztáty kytičky :-) Pes a kočka z minulého tisíciletí :-)
Manipulátoři kolem nás. Jak je poznáte?
Lenka Kočandrlová 1.2. 17:42
V životě mne nikdo nemanipuloval,ani já jeho.Chce to hlavně používat vlastní mozek,nenechat se zatáhnout do jalových debat,stát si za svým,nemám-li pravdu - přiznat to, včas odejít pryč,když už nepomáhají argumenty. V manželství jsem 37 let,dětem se do života absolutně nepletu. Asi tak: žít a nechat žít.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.