Přehled posledních diskuzních příspěvků
Netruchlete sami, sdílení smutku vás vrátí do života
Hana Rypáčková 10.11. 10:18
Asi se tím vyrovnává to, co řešíme na redakci.Že mladé lidi přitahuje tento web. Čerpají zde mnoho rad pro život.
Karlíci a já
Zuzana Pivcová 10.11. 09:39
To jsou pro mě malé velké zázraky přírody. Je dobře, že je život tak silný, že se nedá zcela snadno zničit. Díky!
Jak jsem sázela brambory
Věra Ježková 9.11. 14:37
Blanko, hezké počtení. Dokážu ho ocenit i já, absolutní nezemědělec a nezahrádkář.
Jak vyzrát na pošmourno a zimu? Přijměme běžný koloběh přírody
Věra Ježková 9.11. 14:34
Pošmourno mám ráda, chmury a splín ve mně nevyvolává, nostalgie může být někdy příjemná. Zato na jaře – to hledám temné kouty, do nichž bych zalezla před agresivním sluncem.
Moje oblíbená procházka
Zuzana Pivcová 9.11. 11:05
Když jsem byla od jara přechodně s programátory v Břevnově, několikrát jsem takhle šla kus cesty z práce. Ráda jsem si to s Tvými fotkami připomněla, teď už chodím jinudy. :-D
Hrátky s češtinou - pokračování
Zuzana Pivcová 9.11. 10:36
Nevím přesně, co dělal koníř, jestli to byl správce konírny, ale jmenoval se tak jeden pracovník Správy budov, když jsem pracovala pod Ministerstvem obrany v archivu. Nad pestrostí povolání, zde vyjmenovaných, jsem žasla.
Modelkou na jeden den
Jana Šenbergerová 9.11. 10:17
Gratuluji, jsi fešanda. Těším se na další fotky.
Poznáte tuhle vilu?
Anna Čípová 9.11. 08:55
Našla a při hledání jsem se hodně o vile dověděla. Podle místních tradic má vila dokonce i své strašidlo a to v podobě utonulé ženy.
O jedné dietě
Zuzana Pivcová 8.11. 17:13
Zdeňku, ale doufám, že Vy žádnou nesmyslnou dietu nedržíte. :-D
O snech
Naděžda Špásová 8.11. 14:12
Sny se mi zdají, ale bráním se tomu, vidět v nich něco jiného, než hloupý sen. Jinak bych se z toho asi zvencla a to opravdu nechci.
Hrátky s češtinou. Proč se to říká? Jen jestli nekecáš!
Jitka Hašková 8.11. 10:21
Moc pěkné. Hodně je teď rozšířené, že se různá anglická rčení a výrazy překládají doslovně a užívají v češtině, např. "tahal ho za nohu", "to není můj šálek čaje", "mějte hezký den" a mnoho dalších, které mě vadí jako ničení češtiny i angličtiny.
Zlá slova. Proč je říkáme?
Marie Doušová 8.11. 10:15
Moje maminka říkala , že manželství jaké je, hodně záleží na ženě. Zdálo se mi to dost jednostranné , ale časem jsem zjistila , že na tom něco je.Když jsem v pohodě a šířím kolem sebe dobrou náladu , je i doma spokojenost.Víte myslím , že muži potřebují mít stále pocit , že jsou pro ženu jedineční a potřební. U nás doma to tak je .
Poznáte toto město?
Alena Tollarová 8.11. 08:44
Našla. Na páté fotce je jeden ze tří zachovalých mlýnů v tomto městě.
Mohou v sedmdesáti růst svaly? Ano a cvičení se vyplatí
Blanka Macháčková 7.11. 15:59
Určitě pravdivé. Jen se přinutit. Pokud máte psa, přinutí vás on. Pokud ne, je to na vás.
Dort RED VELVET - můj první pokus
Alena Tollarová 7.11. 13:28
Vzhledem k tomu, že mám zrovna před sebou přípravu dortů na sobotní oslavu narozenin a svátku Martinů, četla jsem článek s dychtivostí sobě vlastní. Už se vidím v kuchyni a představuji si, jak budu zase hudrat, že mi to jde jako psovi pastva. RED VELVET tedy raději vypustím a upeču svůj osvědčený oříškový. Ale teda z té fotky bych si nejradši k mému polednímu kafíčku uřízla pořádný kus. Vypadá velmi jedle!
Hrátky s češtinou - Ježíšku!
Naděžda Špásová 7.11. 10:41
Helčo, to ti nemůžu napsat. Je to nepublikovatelné. Když mám vztek, tak si tzv. nevidím do huby. Občas kleju jako pohan. Jsem v podstatě ateista. :-)
Stravovací návyky nejdéle žijících lidí světa
Jana Šenbergerová 6.11. 16:47
Zdravá strava nemůže prodloužit něco, co je naprogramováno už před naším narozením, ale rozhodně nám umožní žít příjemněji tak dlouho, jak jen to je možné. Lidé si nezdravými návyky zbytečně život zkracují. Bohužel k nim patřím i já.
Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost
Jana Šenbergerová 6.11. 16:32
Proč ne, je pořád krásná, ale to byla vždycky, i jako šedivá myška. Nemáme všechny to štěstí, abychom měly hezkou tvář, pěknou postavu a možná i díky tomu dost prostředků, jak si je co nejdéle udržet. Tak ať jí to dlouho vydrží, ať je na kom okem spočinout.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.