Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sexuální predátor

Mirek Hahn 6.11. 13:08
Tak nějak.... Chce to nosit černé brýle, aby mne žádná žena neosočila, že na ni civím.... a jelenicové rukavice i v létě, aby na žádném zadku nezůstaly otisky prstů....

Ráno mého dětství

Zuzana Pivcová 6.11. 11:27
Opět velmi milé a procítěné vyprávění. My jsme bydleli na náměstí v činžáku. Obě se sestrou, ale hlavně já, jsme patřily k neustále nemocným dětem. Nebýt dobrá žákyně, asi bych vůbec nedohnala učivo. Někdy mi bývalo zle, měla jsem horečku i 40 stupňů a musela jsem se povinně potit, což bylo zlé. Ale jakmile mi trochu otrnulo, tajně jsem si natahala do postele hračky a tam se s nimi vyřádila. Jako trochu starší už nás nikdo nehlídal.

Hrátky s češtinou

Zuzana Pivcová 6.11. 11:21
Miluška už toho hodně napsala. Tak ještě pekař a pletař.

Omalovánky pro dospělé

Zuzana Pivcová 6.11. 09:10
Osobně jsem si vymalovala jen jeden obrázek, a to bylo před 2 roky v přírodovědné stanici v Týně nad Vltavou v dětském koutku. Ale když vidím Tvé krásné lyrické obrázky, které vymalováváš s citem pro barvu i poezii, říkám si, že bych to zkusila. Zvlášť mandaly mě velmi přitahují.

Jak vybrat psa? Pozor na množírny!

Libor Farský 6.11. 07:55
Velmi užitečné rady. Děkuji, v dohledné době budu pejska kupovat.

Mé ticho

Libor Farský 6.11. 07:32
Zuzko, Ty jsi úžasná ...

Můj Franta

Jana Šenbergerová 5.11. 15:56
Blahopřeji vám k šikovnému Frantovi a přeji mu plno dobrých nápadů a oběma stále dobrou náladu a také dost elánu ke zvládnutí všech zahradních i jiných prací.

Pěší pouť - Vranov u Brna

Blanka Macháčková 5.11. 12:28
Děkuji za některé informace pro mě úplně nové. Vzhledem k tomu, že mi víra v Boha nebyla dána, musím věřit sama v sebe. Určitě bych ale při takovém bloudění také děkovala někam tam nahoru.

Plzeňská květnice

Blanka Macháčková 5.11. 10:41
Je to nádhera. Lahodí to duši o oku. Otázka je, jak by cena této směsi lahodila kapse. Kdysi jsem si jakousi luční směs koupila, od té doby si semínka získávám sama. U té krásné Plzeňské květnice by to šlo asi těžko. Ještě navštívím vámi doporučené stránky.

Pokladnice nesplněných přání

Zuzana Pivcová 5.11. 09:36
Mnoho nesplněných přání lze splnit, ale hlavně vlastním přičiněním, ne, aby to za nás dělal pro naše potěšení stále někdo druhý. Díky!

Slovinsko 3 – Kamnik a okolí

Alena Vávrová 4.11. 14:56
Jano a Pavle, moc prima cestopis a fotky. Těším se vždy na pokračování.

Boj s počítačem v seniorském věku

Jana Šenbergerová 4.11. 13:30
Je dobře, že jste se s námi podělila o své "radosti i strasti". Sama jsem dnes moc ráda, že jsem se nakonec nátlaku šéfky neubránila. Dnes jí za to patří dík.

Najdete tento kostel?

Zuzana Pivcová 4.11. 08:34
Kostelík dvou svatých jsem našla. Dost mě překvapilo, že byl stavěn už za Němců.

Únavový syndrom ve vyšším věku. Jak jej poznat?

Hana Rypáčková 4.11. 08:13
Myslím, že dělání všechny chmury zahání a po únavě z aktivit se pěkně spí.

Gymnasista

Blanka Macháčková 4.11. 07:20
A hned je hezčí den!

Nadšenci a buditelé

Zuzana Pivcová 3.11. 20:18
I já jsem znala jednoho takového kantora. Byl postavou malinký a přesvědčený straník. Utahovali si z něj kolegové i studenti. Když ho chtěli naštvat, položili třeba na první lavici igelitku s anglickým nápisem. Jeho to hrozně rozčílilo, jak přejí západním kapitalistům, začal jim dělat ideovou přednášku a bylo po zkoušení. A to oni právě chtěli.

Hukvaldy - moje srdeční záležitost

Naděžda Špásová 3.11. 10:32
Eliško, vypadá to tam opravdu moc hezky. Ani se nedivím, že to tam máte rádi. Krásné fotky.

Hrátky s češtinou aneb "Nejsem žádná ryba, jsem veLRyba"

Zuzana Pivcová 3.11. 09:50
Místo nukleární bylo u někoho nukreální. Připadá mi, že se nějak špatně vyslovuje hláska l v kombinaci s další souhláskou, proto ji lidé nahrazují hláskou r.

Jak se lázně tváří

Jana Šenbergerová 3.11. 07:54
První hezká byla, i druhá potěšila. Těším se na lázeňskou do třetice.

Kramářova vila

Zuzana Pivcová 2.11. 13:55
Teda, Vy té noblese chvílemi dáváte na triko! Ale jsem ráda za informace o Karlu Kramářovi.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.