Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte toto nádražíčko?
Jitka Hašková 18.10. 09:38
Bezvadná nápověda, na stránkách sběratele je mnoho hezkých obrázků.
Připravte si vlastní kysané zelí. A nemoci se vám vyhnou obloukem
Jarmila Komberec Jakubcová 18.10. 09:02
Mám zelí uložené v keramické bečce.Nechala jsem si ho nakrouha - u nás v Plzni mám tzv. křimické zelí. Zkouším po podruhé. V loni se mi to nepovedlo protože jsem použila jiný duh zelí. Prý jich je 200 druhů a jen některé je pro nakládání použitelné. Zatím ho mám v zimní zahradě a po jeho dokvašení ho dám do sklípku.
Chmurno v pražské MHD
Zdenka Jírová 18.10. 00:02
Bohužel, i to se ve městě stává. Na vsi by opilce kamarádi z hospoda opřeli o plot chalupy a zazvonily na ženu, ať si ho uklidí.
Něco výrazného na krk. Proč ne?
Zuzana Pivcová 17.10. 20:05
Velké šperky nebo šátky jsou slušivé i na starší ženě, ale samozřejmě roli tu hrají oblečení, účes a také typ krku.
Hrátky s češtinou - Uhodni
Jitka Hašková 17.10. 11:36
Velké hezké, ale můj mozek je příliš technicky zaměřený, takže mi nic nenabídl.
Kostel Sv. Václava na Proseku
Zuzana Pivcová 17.10. 10:02
Příspěvek má pěknou návaznost na článek Věry J. o Proseku a komentář Mirka H. k němu. Vím, že mi někdo doporučoval jít tam na nějaký koncert, a také jsem znala paní, která tam chodila pravidelně na mše. Budu se tam muset podívat. Interiér působí kouzelným dojmem.
Kočka je skvělý společník. Jak ale vybrat tu pravou?
Jarmila Komberec Jakubcová 17.10. 08:32
Mám krásnou britskou šedomodrou kočenku, které říkám Britunka. Je to mazlík ale není tzv. vlezlá. Ráda chodí na zahradu ale nevzdaluje se daleko. Nejraději má váleníčko v zimní zahradě, kde má své prolézačky. Britunka je miláček celé rodiny a když odjedu na cesty stará se o ní snacha s dětmi.
Co je důležité stihnout ještě v tomto životě
Zuzana Pivcová 16.10. 16:30
Mám takový dojem, že něco obdobného jsem už tady četla. Mám na mysli ten výčet nesplněných přání či nevyřízených záležitostí. Ale každopádně je to zajímavé, neškodí, když si to každý z nás trochu v sobě probere.
Luhačovická serenáda
Alena Vávrová 16.10. 13:35
Blahopřeji k vydařenému setkáníčku a děkuji za možnost sdílení! Snad tam příště nebudu chybět. I když já se pořád nejlíp vyspím doma ve své postýlce ;-).
Křest knihy Literáti na trati IV.
Zuzana Pivcová 16.10. 11:30
Zdeňku, gratuluji, vidím, že se rozrůstáte, a to je dobře. Škoda, že jsem to nevěděla pár dní dopředu. tentokrát už bych se mohla přijít podívat, protože nejsem svázaná pevnou pracovní dobou v archivu. :-D
Partneři našich dětí. Jak jen s nimi vyjít?
Hana Rypáčková 16.10. 10:49
Nemám žádný problém, nechávám je žít po své a jen když se požádáme o službu jakoby se vměšujeme. Zrovna budu hlídat a zase mi provedou technickou.Mám je všechny ráda a cítím, že je to oboustranné.
Tři dny na (divokém?) východě - 2. díl
Oldřich Čepelka 16.10. 10:06
Dobrý den a pozor - právě se chystám do Ml. Bol. odevzdat ty slabikáře, o kterých píšu... Tak se těšte se mnou.
Dědeček se ptá
Zuzana Pivcová 16.10. 09:22
To je mnohdy pro dvojici velmi závažná otázka. Co tu budu sám(sama) dělat? Ale co si počne ten můj(ta moje) beze mne? Kdyby to každý dokázal přijmout tak, jak Vy jste to krásně napsala, bylo by to pro oba snadnější. Díky.
Prosek plný překvapení
Lidmila Nejedlá 15.10. 10:46
Hezké, Věrko. V Praze je stále co obdivovat a Ty nás k těm, obdivům svádíš. Díky.
Tři dny na (divokém?) východě - 1. díl
Lidmila Nejedlá 15.10. 10:42
Oldřichu, moc hezký článek. Teď vím to, co jsem se dozvídala jen kuse. Díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.