Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nový trend: Ošklivá zelenina
Věra Ježková 14.10. 11:28
Plýtvání potravinami v hyper- a supermarketech považuji za naprosto nezodpovědné a zbytečné. Stejně tak „mě může čert vzít“, když vidím v televizi, jak byly zničeny tuny oblečení jen proto, že mělo padělanou značku. Vše by přece bylo možné rozdat potřebným, kterých je jistě hodně.
Cyklistika v brdských lesích
Věra Ježková 14.10. 11:19
Paní Marie, pozdravujte ode mne brdské lesy a Příbram – kraj mých prázdnin v době dětství. Tenkrát jsem tam také jezdila na kole. (Nepořádek, o němž píšete, je bohužel všude. Také mě velmi zlobí.)
O stromech a se stromy
Marie Novotná 14.10. 07:29
Je neskutečně krásná,poesie Tvá,a mne pokaždé dojímá.************
Mám ráda slovenštinu
Jana Šenbergerová 13.10. 17:04
Jsem na tom podobně. Také mám slovenštinu ráda. Díky za zajímavou informaci.
Julius Špičák: Nemůžeme se nechat trpně vláčet životem
Hana Rypáčková 13.10. 11:16
Dala bych 100 hvězdiček. Probudit se ránou s pocitem štěstí, že světlo přicházejícího dne nás rozsvítí. Slova Enese Kariče : Dny a noci a noci přicházejí z hlubiny Vesmíru a ne z elektrárny.
Hrátky s češtinou - tentokrát "číslovkové"
Zuzana Pivcová 13.10. 10:35
Také jsem myslela na zuby, ale vidím, že už to napsala Miluška. Tak snad ještě: Co dnes dávají na jedničce? V mládí jsem nosila jen nulku. :-) Je to fajn, že vlastně člověk v určité situaci použije jen název číslice a ostatní stejně vědí, o co jde.
Procházka Ostravou
Danuše Onderková 13.10. 10:10
Eliško moc pěkné, ukázala jsi Ostravu z jiného pohledu než já. Moje fotky byly zaměřeny spíše k článku. Ale ičkaři si to spojí a udělají si celkovou představu.
Zvyšování sebevědomí? Naprostá nutnost
Hana Rypáčková 13.10. 07:22
Návaznost na minulý článek. Hlavně si zvyšujte sebevědomí všelijakými kurzy a oblékejte se podle poslední módy. Důležité v životě je přece na sebe upozornit. Všechny generace si zvyšují sebevědomí, mladší v posilovnách a salónech krásy , jen hlubokým studiem málokdo.
Užít si penzi, anebo raději odkázat byt našim dětem?
Alena Vlčková 12.10. 15:50
Promiňte, ale není toto komerční článek realitních makléřů a developerů....?
Můj líný mozek
Věra Ježková 12.10. 15:21
Na íčku jsem se do chatu ještě nezapojila. Přesto mám příjemný pocit, že s vámi ostatními denně komunikuji. Krátce poté, co jsem se zde zaregistrovala, napsala jsem krátký výčet „Co je pro mne tenhle portál“. Hlavně jsem ráda, že mi umožňuje psát. A začala jsem mnohem víc fotit, najednou vidím svět jinýma očima, přestala jsem být nevšímavá ke svému okolí. Je mi tu fajn. (Do toho salónního setkání bych pozvala ještě pana doktora Šmoldase.)
Moje angličtina
Věra Lišková 12.10. 13:41
Nejsem ráda, že jsem nepokročila ve stejné snaze (číst anglicky) dál a zasekla se, jen díky své lenosti. Máte můj obdiv.
Bechyně - tradiční město keramiky
Blanka Macháčková 12.10. 11:57
Další hezká pozvánka a hezké fotografie. Dík.
U Sněhurky
Zuzana Pivcová 12.10. 11:33
Je moc fajn, když si někdo zachová dětsky čistou duši, a pak je jedno, kolik je mu úředně let, a ani věkový rozdíl mezi lidmi není moc důležitý. Díky, Evo!
Diskutujte, hádejte se. Zlepší se vám paměť
Blanka Macháčková 12.10. 07:53
Článek mě inspiroval k napsání jiného článku. Tak hurá do toho, ať mi nezleniví mozek.
Holešovický hřbitov
Zuzana Pivcová 11.10. 18:01
Je to moc hezký příspěvek. Kdysi jsme tu měli i fotodokumentaci květin z různých hřbitovů. Také ráda projdu nějaký hřbitov, nevidím v tom žádnou zvrácenost ani rouhačství. Už mám trochu zmapované, kde jsou (kromě vyšehradského Slavína) ještě nějaké známé osobnosti. V Holešovicích jsem ještě nebyla, je to snadno dostupné, tak se tam také vypravím. Díky.
Hoslovický mlýn
Zuzana Pivcová 11.10. 10:52
Hanko, je to moc zajímavé a milé, cestovat s Tebou (na portálu). Teď jsem zrovna nedávno četla v jednom jihočeském kvízu otázku, kde leží nejstarší dochovaný zrekonstruovaný středověký mlýn. Tak už to vím, díky!
Připravte na stárnutí i svou zahradu
Blanka Macháčková 11.10. 10:48
Máme velkou zahradu, která nás těší. Ale v článku je popsáno přesně to, co nás děsí. Zatím je to zastrčeno v našem podvědomí. Přesto budu ráda, když se toho dožiji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.