Přehled posledních diskuzních příspěvků
A je to tady! Video z "Módní přehlídky nejen pro 50+"
Lidmila Nejedlá 28.9. 17:50
Módní přehlídky ve Zlíně jsou skvělou společenskou událostí. Mají úroveň, modelky jsou sebevědomé, modely skutečně pro všechny velikosti. Slušelo to všem, včetně Hanky Lancové. Je za tím vidět spousta práce v dobrém kolektivu. Tak vás chválím a fandím.
Zámek Žleby
Alena Vávrová 28.9. 15:23
Je to tam moc krásné, ale je to další z objektů, který mi byl zapovězen shlédnout v plné kráse. Dojeli jsme tam a kvůli natáčení bylo zavřeno, a to včetně exteriérů.
Hrátky s češtinou: Okoř pokoř
Alena Vávrová 28.9. 14:56
Jj, pěkný příběh a ještě lépe podaný! My jsme před lety také Okoř nepokořili. Nechali nás dojít akorát k hladomorně a pak nás vyhnali, že se tam natáčí.
Jak se bránit proti zlodějům?
Ivana Mrázková 27.9. 20:11
My to taky nakonec vyřešili bezpečnostním systémem a musím říct, že mě to celkem dost uklidnilo. Ještě bych doporučila mrknout na - https://www.bezpecnydum.cz/bezpecnydum/eshop/81-1-Clanky - pokud vybíráte, určitě se bude hodit :)
Jak zabít vztah hned v začátku
Jana Šenbergerová 27.9. 19:46
Vidím, že jsem měla velké štěstí. O nemocech si začínáme povídat až po šesti letech společného pohodového soužití. Někdy je to i zábavné, když se trumfujeme, koho co bolí víc. Zatím nám to nebrání užívat si všeho, čeho si ještě užít můžeme. Rozhodně nežijeme stylem "má dáti, dal". Dáváme i bereme oba, dokud je co. Možná proto, že jsme nehledali jistotu, ale spřízněnou duši. A tu jsme oba našli.
ekolo SeniorTour Praha - Olomouc pohledem Moraváků
Eva Balúchová 27.9. 16:54
Marie,ráda jsem si přečetla popis cyklojízdy viděný vaším(určitě i manželovým)pohledem.Moc jsem vám všem fandila a jsem ráda,že Moravu zastupovali takový zdatní a sympatičtí sportovci.
Topinambur hlíznatý: brambory pro diabetiky plné vitamínů
Zdenka Jírová 27.9. 00:14
Vwlmi zajímavá informace, topinambury znám jen z knih. Nemám zahrádku, ani nevím, zda se dají koupit.
Psí inteligence. Pozor na ni!
Naděžda Špásová 26.9. 15:15
Jsem pejskař každým coulem. Máme 2 pejsky, malá plemena a mám tolik soudnosti, abych z nich nedělala kašpary. Prostě je milujeme, jsou součástí naší rodiny, ale pořád jsou to psi. Měli by si to uvědomit hlavně rodiče s malými dětmi.
Mudrlant
Lidmila Nejedlá 26.9. 14:53
Jindřiško, kluk je mudrlant a fešák. Bylo z výstavy zřejmé, že se do misí chodí za peníze, a vlast se brání zdarma?
Protikuřácký zákon nás asi zardousí
Mirek Hahn 25.9. 13:33
....má to svou logiku. Nejdřív v hospodách vybudovat stavebně oddělené prostory, takže se vygenerovala nějaká práce pro stavební firmy a řemeslníky, zaplatili to hospodští. Pak úplný zákaz kouření v hospodách, to podpoří nákup elektronických cigaret, zaplatí to elektrokuřáci.... Myslím, že do dvou let přijde zákaz elektrocigaret a objeví se prodej bezdýmných inhalačních tyčinek. Při tom všem se stále velmi dobře prodávají tabákové výrobky s gigantickou spotřební daní, kuřáci kouří doma, na zahradě a schování za budovou městské kotelny. Takhle se podporuje ekonomický růst :-)
Ta paměť, ta paměť!
Jitka Hašková 25.9. 13:09
Helenko, nic si z toho nedělej. problém s vybavováním si slov mám léta a naučila jsem se popisovat jinými slovy, o co mi jde. Nejtrapnější problém je se studenty při výuce, ale zatím zvládám.
Jak smysluplně využíváte prázdný pokoj po dětech?
Aneta Holá 25.9. 10:17
Máme s manželem velký byt, takže jsme dětský pokoj nechali po odchodu dětí beze změny s tím, že jednou bude sloužit vnoučatům. Nyní se vnoučata narodila a my kupujeme nový nábytek a další vybavení (moc jsme spokojení s nábytkem https://www.hezkydetskynabytek.cz/ ), aby u nás mohli trávit prázdniny a chvíle, kdy budou děti potřebovat hlídat. V případě, že bychom měli byt malý, tak bychom zřejmě pokoj využívali jinak, ale takto to není potřeba.
Rychlá chůze je lepší než běh
Věra Lišková 25.9. 09:28
Zajímavý článek, potkávám často 94 letou paní na její pravidelné procházce. Chůze je prospěšná tím, že se rozproudí více krev a tím se udržují žíly v dobrém stavu, spalují se tuky a procvičují svaly. Samé prospěšné věci pro naše zdraví, proto choďme co nejvíce.
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky léta"
Marie Novotná 24.9. 18:58
Zdenka Žichovská-Letní ráno
Zlín opět zazářil
Eva Mužíková 24.9. 16:23
Evčo, Ty jsi přece sympatická ženská už od pohledu, tak se nediv, že Tě nepřehlédly:)))) Hezky jsi to napsala, těším se, že vás s Maruškou na některé z fotek uvidím...
Cesta do golfového života
Mirek Hahn 24.9. 13:30
Osobně to tak idylicky nevidím..... Levné to není a i při využívání různých optimalizací se náklady postupně nabalují rychleji než čekáte. Bez auta si prakticky nezahrajete, nedovedu si představit cestování s golfovým bagem veřejnou dopravou. Golf samozřejmě nehrají jen bohatí snobi ale jejich koncentrace v golfové komunitě je o něco vyšší než v celé populaci a občas na někoho protivného narazíte (ale stane se vám to i v jiných oblastech života). Pokud jste introvert nebo si rádi sami vybíráte lidi, se kterými trávíte čas, pravděpodobně vám bude trochu překážet, že do skupiny hráčů, která jde spolu celé hřiště (flight), vás zařadí obsluha hřiště, tedy pokud si sebou nepřivedete dostatek přátel. Je to hezký sport, v hezkém prostředí ale zdaleka ne pro každého.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.