Přehled posledních diskuzních příspěvků
Začít s jazykem po šedesátce? Ano, je to trend
Jitka Hašková 21.8. 15:46
Začít se učit lze v každém věku, starším to jde pomaleji a musejí tomu věnovat více času.
Hrátky s češtinou - předáci
Eva Mužíková 21.8. 15:46
a-kord, b- rod, d-olina, e-liška, f-aleš, h-ledík, k-luk, k- věta, l- ano, m- ráz, m-rak, m- učit, n- udit, o- patrný, o- sel, o kopat, o sahat, o krášlit, o mýt, o sekat, o jet, o pít,..
Někdy člověk dogma potřebuje
Eva Mužíková 21.8. 15:21
Přečetla jsem celý příspěvek, snažila jsem se porozumět, ale odpovědět nedovedu. Ráda si přečtu odpovědi jiných,.
Jiřinky - ozdoba pozdního léta
Věra Lišková 21.8. 11:23
Jiřinky mám ráda, líbí se mi květiny, které se dají vyšlechtit do množství krásných odstínů barev a tvarů.
Poznáte tento kostel?
Naděžda Špásová 21.8. 10:19
Díky nápovědě jsem to našla. S jedním slavným rodákem jsem pracovala. Občas s ním byla i legrace. Chřest zrovna nemusím.
Seriály vážné i nevážné, vážně i nevážně
Věra Ježková 20.8. 13:48
Seriály už hodně dlouho nesleduji. Nikoliv kvůli času. Nebaví mě. Kdysi se mi líbily citovaný Jake a tlusťoch a Colombo, absolvovala jsem několik dílů Rexe. Mým oblíbencem byl Big Ben. Panství Downton mi unikalo z organizačních důvodů – myslím, že by se mi líbilo. Byla jsem nadšena Forsyty - starší i novou verzí. Nevím proč, ale nemůžu naše seriály. Kdybych si mohla přát vidět ještě nějaký seriál, byl by to Já, Claudius. Dereck Jacobi je pro mě nezapomenutelný.
Bez emoční inteligence se nežije příliš dobře
Jana Šenbergerová 20.8. 13:00
Jsem na tom podobně, jen musím konstatovat, že i na mé nevyslovené myšlenky často dojde. A to je rozhodně nepoužívám k programování. :-)
Jídlo a spánek. Jak spolu souvisí?
Libor Farský 20.8. 11:39
Paní Hofmanová, Vy jste neuvěřitelně všestranná.
Sluneční párty na parníku - pár letmých postřehů
Jitka Hašková 20.8. 11:03
Príma fotky a príma vzpomínka.
Sovinec a cesta krásnou krajinou
Jitka Hašková 20.8. 09:05
U hradu Sovinec jsem se stavila s kamarádkou loni v listopadu na cestě z Karlovy Studánky do Prostějova. Hrad byl samozřejmě zavřený, alespoň jsme se dostaly na na nádvoří. Někdy bych se tam ráda podívala.
Cibule
Hana Rypáčková 20.8. 07:08
Trochu jsem se zalekla, na oslavě čtyřicetin se ozval vtip:" Jaký je rozdíl mezi ženou ve čtyřiceti a cibulí?" Vyslovil to sice blb, ale nezapomenu to. Báseň je krásná a vypudí mi ten hloupý vtip, kdykoli budu loupat cibuli a nebo navzdory věku se svlékat. Díky za ní.
Na skok v Saském Švýcarsku
Zuzana Pivcová 19.8. 13:12
Je škoda, že návštěvy takových kouzelných lokalit jsou komplikovány obrovským množstvím návštěvníků. Svědčí to na jednu stranu o chvályhodném zájmu, avšak co potom s tím? Všude zdržení, nepříjemné fronty, žádné soukromí. Dnes se dá těžko projít i Staroměstským náměstím. :-) Ale pojali jste to sportovně, jako správní sportovci, díky.
Pod oknem
Jitka Hašková 19.8. 13:09
Mooc hezký článek. Většinou čtu, jak děti lidem vadí, protože jsou hlučné. Ale děti se potřebují "vykřičet" a vyběhat, potichu to nejde.
Fotoreportáž: Švýcarsko
Soňa Prachfeldová 19.8. 09:03
Zdar turistice - užili jste si , už jen vzpomínka, ale krásná
Naše sjezdy
Naděžda Špásová 18.8. 13:18
Veršíky jsou to moc pěkné, Františku. Chci se zeptat, jak to děláte, aby se vám to na další pozvánce neopakovalo? To musí být docela fuška, to uhlídat. Ale určitě vám jich přeji ještě spoustu a hlavně ve zdraví.
Do Prahy za uměním se sklenkou v ruce
Drahomíra Stínilová 18.8. 13:09
Ani jsem nevěděla, že vloni něco takového bylo. Protože mám ráda výtvarné umění i fotografii a taky dobré víno, uvažuji o tom, že si voucher objednám. Nevíte, zda si ho mohu zakoupit i pro partnera, který na i60 nepíše?
Fotohádanky /11
Marcela Pivcová 18.8. 12:16
1. možná detail z nějakého otvírače, 2. spirálový blok nebo kalendář, 3. větrák od motorku z vysavače n. pračky, 4. část metly na šlehání, 5. dávkovací cukřenka, 6. asi stupnice od nějakého měřiče, kde se udávají hodnoty v procentech.
Setkání na Kuksu.
Naděžda Špásová 18.8. 10:23
Maruško, pozvání je to krásné a lákavé a určitě stojí za úvahu.
Dědeček a čert
Naděžda Špásová 17.8. 14:30
Pane Františku, to je hezké vyprávění. Ono vracet se v noci z hospody a lesem a v bouřce taky nažene strach. Zamlada jsem to zažila a bála jsem se fakt děsně. A nepomohl ani ten alkohol. Určitě máte v rukávu těch historek víc, že jo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.