Přehled posledních diskuzních příspěvků
Mládnutí pomocí jídla? Nenechte se krmit nesmysly
Věra Ježková 5.8. 16:04
Mládnout znamená jít proti ubíhajícímu času, což se dosud nikomu nepodařilo. Po nějaké estetické změně, třeba barvy či délky vlasů, můžu budit mladší dojem. Organismus však chátrá vesele dál. Na žádné zázračné potraviny nevěřím. Dá rozum, že je hloupost se přecpávat, jíst příliš tučná nebo sladká jídla. Člověk je všežravec, a proto nepovažuji za vhodné ani různé jednostranné diety. Takže staré, dobré: všeho s mírou. (Citron je taky trochu exotický, když u nás běžně neroste.)
Totalitní povídky z letiště
Zuzana Pivcová 5.8. 15:57
Tenhle výtečník měl naštěstí stále kliku. Někdo bohužel skončí při prvním riskantním pokusu. Hezky se to čte, ale ani se mi nechce pomyslet na to, co všechno se v takovém případě mohlo stát.
Užhorod - putování po českých a židovských stopách Podkarpatské Ukrajiny
Zuzana Pivcová 5.8. 13:38
Moc zajímavé vyprávění ze zajímavého zájezdu do někdejší části naší republiky. Mnoho Zakarpatských Ukrajinců bojovalo i za druhé světové války v 1. Čs. armádním sboru.
Zase pražská MHD
Lidmila Nejedlá 5.8. 10:33
Jeden by snad ani nevěřil...škoda, že ty příběhy nedokumentujete fotografiemi.
Poznáte tento kostelík?
Marie Novotná 5.8. 08:24
Kouzelné místo.A mnoho zajímavého okolo.Náhodou vím.Byli jsme tam před lety a na parkoviště se sjížděly vateráni-tenkrát.Poslední obrázek prozradil hodně.
Dobrodružství nedělního oběda
Zuzana Pivcová 4.8. 14:01
Myslím, že je velké umění, jako dítě nejen psát, ale tak to i vnímat. Ať je nám kolik chce let. Ráda bych zažila pocity dítěte, ale u mě je to sice stále ještě určitá trvalá dětskost, avšak propojená s někdy až příliš zralým prožíváním. Díky za krásné vyprávění.
Vzpomínka
Hana Rypáčková 4.8. 11:40
Super poznatek , to by se mi líbilo i jinde, kde je parkoviště kilometry od objektu. Díky za reportáž...
Hrátky s češtinou - klíč
Jaroslava Handlová 4.8. 10:29
Helí, ten klíč jsem našla - hezky jsi to vymyslela. Snad moc neprozradím (1-13-1)
Slavná pražská lahůdkářství: Dům potravin
Hana Rypáčková 4.8. 07:55
To bylo světýlko v nakupování...
Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně
JUDr Jan Převrátil 4.8. 00:37
Je dobře, že máme příležitost být při tom, když se ty odvážné ukáží ve své kráse. Máte mé uznání a držím palce. Těšíme se.
Senioři v jižních Čechách
Zuzana Pivcová 3.8. 15:33
Sice jsi toho, Hanko, hodně poznala, ale za cenu velkého stresu, spojeného s péčí o takové množství lidí. Na to bych si se svou povahou netroufla. Ty jsi rozená organizátorka, pečovatelka a průvodkyně. Díky!
Hrátky s češtinou - mezery
Marcela Pivcová 3.8. 13:55
Helenko, posílám Vám do oblíbených Hrátek několik slov: známost - zná most, zasedal - zase dal, ústavní - ústa v ní, odměny - od měny, zahrady - za hrady... a jednu větu: Divadlo u háje - Diva dlouhá je. (Ve skutečnosti by asi byla spíš velká - a nic jiného mě zatím nenapadá).
Vzpomínka na léto s jiřičkami...
Zuzana Pivcová 3.8. 13:06
To je opravdu dojemné, Jarmilko. Vybavuje se mi, kolikrát jsem pomáhala v době, kdy byl vojenský archiv ve staré budově Invalidovny, ven malým ptáčkům, kteří omylem vlétli některým oknem dovnitř a pak zoufale létali dlouhými chodbami a hledali cestu ven. Byly tam desítky oken a oni do nich nalétávali a tloukli se. Tak jsem vždycky zahnala kolegy do kanceláří, otevřela co nejvíc oken a ptákům doslova ukazovala, kde mají místo úniku. Naprostou většinou to brzy zjistili a frnkli ven.
Co se matky mohou učit od svých dospělých dcer?
Marie Ženatová 3.8. 12:40
Od svých dětí i vnoučat si nechám ráda poradit, ale nejvíce se od nich učím právě té počítačové gramotnosti...
Co vyprávěl Venca Králů
Hana Rypáčková 3.8. 09:23
Jestli neplatí :Tam v italském Rimini, oblékaj si burkiny muslimské ženy .Dolní díl i nahoře a potom jdou do moře zcela zahaleny...
Putování k sv. Anně
Dagmar Bartušková 3.8. 09:19
Ančí, fotoreportáž je skvělá. Tam by se mi líbilo. A ty koláčky...
V hotelu Thalasia na Mar Menor pohladí tělo i duši
Jarmila Komberec Jakubcová 3.8. 09:03
Na Mar Menoru jsem byla cca 5x a určitě se tam příští rok vrátím. Jezdím do apartmánů Tesy, kde si sama vařím a jsem v blízkosti jak mrtvého moře, tak Středozemního (přejdu jen ulici). Vypučím i na celý pobyt kolo - všude jsou kvalitní cyklostezky hned vedle komunikací.Mrtvé moře má báječný přístup - jen jemný píseček a velmi teplá voda. Všude je totiž max. pod kolena. Před loni mi ale život otravovalo velké množství medúz. V blízkosti Tes je naleziště černého bahna (zbytek po činnosti odsolovacích zařízení) a i bahno stříbrné, které je spíše na atopické ekzémy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.