Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotohádanky /6

Dagmar Bartušková 12.7. 10:12
1/ nejprve mi bleskla hlavou hlava sovy sněžné, při bližším prozkoumání snad knedlíkový smajlík v krustě, 2/ rákosové prostírání, 3/ chránič vejce, 4/ spíchlá síťka horkou jehlou, 5/ buben pračky. 6/ kráječ na vejce

Alergie se může rozjet i v šedesáti

Alena Tollarová 11.7. 23:09
Jó tetička alergie, nezvaná přijela a nehodlá odjet. :-) Dlouho jsem si myslela, že když mě škrábe v krku a kašlu při škrábání nových brambor, je to normální. A dneska si nemůžu dát ani jablko, ani třešně, ani meruňky ...

Červencové rybářské ráno

Jana Šenbergerová 11.7. 14:06
Občas není marné nakouknout do partnerova světa. Pěkně jste nám to předvedla.

Hrátky s češtinou: Dvojice slov z vedlejších písmen abecedy

Jana Šenbergerová 11.7. 14:04
K pozdravu i přání pro Libora se připojuji, ale do hrátek se mi teď moc nechce. Děvčata, jste šikulky, zatímco já jsem lenoch. Ještě tak pastelku do ruky ... :-)

Příběhy slavných značek: Dermacol, první český make-up

Dagmar Bartušková 11.7. 12:35
Kdysi to bez "dermáku" ani nešlo. Nafáblovaný obličej, oči orámované linkou. To byly časy! Občas do prodejny Dermacol zavítám, mrknu na novinky, něco vyzkouším, případně koupím. Krycí krémy to ale nejsou.

Pupalka - noční svíce

Elena Valeriánová 11.7. 11:03
Hani, zo je úžasné. TY jsi úžasná.

Poznáte toto nádraží?

Mirek Hahn 11.7. 10:01
Hodně zajímavé nádraží ! Tam jsem nebyl, musel jsem hledat, ale ta architektura je trochu nápovědná....

Olomoucké taneční jsou mezi staršími velmi trendy

Dagmar Bartušková 11.7. 08:50
Pohyb je "moje". Jive nebo cha-chu bych ráda zkusila. Ale pro seniory - to jsem neslyšela, snad se vyučuje jen v tanečních. Uvidím. Zatím si vystačím se zumbou.

Fotohádanky /5

Zuzana Pivcová 10.7. 15:32
Venkovní teploměr, kedlubna, nějaká plastová miska, máslo nebo sýr krájené zdobným nožem, čerstvé datle, cedník?

Povídky z letiště

Zuzana Pivcová 10.7. 15:18
Pro mě je zajímavé, co jste vylíčil, protože jsem o sovětské posádce v Milovicích vlastně nikdy nic konkrétního neslyšela. Ale zato si vzpomínám, jak to bylo obdobně v NDR. V Brandenburgu, kde jsem byla v r. 1980 a 1984 na kurzu zahraničních učitelů němčiny, byli také Rusové, celé veliké sídliště, kam se, kupodivu, asi narozdíl od objektu kasáren, vstoupit smělo. Tam žily rodiny důstojníků jako ve vlastním městě, všude ruština, ruské luxusní obchody se západním zbožím. Šel třeba důstojník a za ním několik kroků jeho "pucflek", který mu nesl tašky s nákupem. Kdysi jsem byla v černomořském středisku Soči a viděla jsem, že pro místní tam byla všude bída. Tihle v NDR se roztahovali jak panstvo. Za čí peníze žili, nevím.

Na druhý břeh Vltavy

Jana Šenbergerová 10.7. 11:40
Ráda čtu vaše "příběhy ze života", jen mi občas (právě dnes), vadí degradující způsob, jakým popisujete a hodnotíte jiné lidi. Kdyby šlo evidentně o uměleckou nadsázku, bylo by to snad trochu méně mimo mísu.

V Černém údolí

Věra Lišková 9.7. 15:43
Zvědavé mládí, také znám podobné otázky na tělo. Moc jsem se při čtení bavila.

Jak na slavnostní mísu

Marie Ženatová 9.7. 14:05
Díky za zajímavé návody a nádherné výtvory...

Líčení určitě neznamená pouhé zakrývání vrásek

Lidmila Nejedlá 9.7. 11:26
Články z redakce mě vždy pobaví. Jsou psány lehkým stylem a optimizmem, ráda je čtu. Dnes mne rozveselila kila rtěnky na rtech, kosmetická drogerie, smažit se dohněda. S náplní článku se naprosto ztotožňuji. Díky

Promíjím

Blanka Macháčková 9.7. 08:10
Tuto báseň už mám načtenou z vašeho profilu. Mám chuť se ji naučit a občas si ji zarecitovat. Opět krásné.

V pasti vzpomínek

Jana Šenbergerová 8.7. 22:28
Nikdy nevstoupíš do stejné řeky. Všechno plyne ... Vracíme-li se, pak vždy jen do budoucnosti, přestože existuje jen přítomnost. :-)

Hrátky s češtinou: Dvojice podle abecedy

Zuzana Pivcová 8.7. 15:57
Četly jsme to se sestrou tady v klidu na chalupě a napadlo nás, že jako reakci zkusíme vytvořit něco samostatně. Díky za nápad a za tu velkou práci!

Vysoké Tatry, Starý Smokovec, Hrebienok (III. část)

Zuzana Pivcová 8.7. 15:55
To jste se prošly. Čtu a pomalu mě bolí nohy za vás. Ale bylo to jistě kouzelné!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.