Přehled posledních diskuzních příspěvků

Výčitky svědomí. Co s nimi?

Zuzana Pivcová 8.7. 13:48
Osobně vím, že některé nedobré věci, ať vyřčené nebo vykonané, dokáží trápit dlouho. Ale každý by se měl alespoň pokusit se s tím vnitřně vyrovnat a odpustit si, pokud nejde skutečně o nějaký obzvlášť závažný a nepotrestaný trestný čin.

Kam se poděly babičky

Lidmila Nejedlá 8.7. 12:40
Moudrá slova, Maruško. Také vzpomínám na babičku. Je jedno, zda jsme my v šátku, hlavně aby v nás byla ta laskavost našich babiček.

Kanci v toku Labe

Helena Votíková 7.7. 19:04
I na Labi jsou přehrady, nebo ne? Že plavce načapali až v Čelákovicích?

Pochod pro mou maminku Boženku

Naděžda Špásová 7.7. 15:39
Pokud se na vás maminka tam nahoře dívá, tak jí to musí moc potěšit.

Fotoreportáž: 1997 ... A ptáci přestali zpívat

Blanka Macháčková 7.7. 10:18
Je zavádějící dát "to se mi líbí" u tak obrovské tragédie. Pěti hvězdičkami vyjadřuji dík nejen za připomenutí článkem, ale i fotodokumentací.

Fotohádanky /4

Jana Šenbergerová 7.7. 09:48
1) cívka nití, 2) kovové struhadlo, 3) tablety-léky, 4) papírová kytička, 5) kartáč na vlasy, 6) trochu to vypadá jako rýžové nudle, ale to uskupení se mi nezdá, navíc je to v něčem upevněné. :-) Dobré nápady, Heli.

Zamyšlení z Botswany

Zuzana Pivcová 6.7. 17:00
Pokud někoho naplňuje cestování, a nejen cestování, takovými pocity jako Vás, je svobodný a šťastný a své pocity dovede i darovat dál.

Jste umělecky založení? Je nejvyšší čas to zjistit

Věra Ježková 6.7. 15:55
Nejsem hudebně nadaná, neumím ani kreslit/malovat. To první mi nevadí, to druhé ano. Jsem ale tvořivá. Umím psát, plést a háčkovat, mám nápady. Keramika by se mi líbila.

Zářivý déšť

Věra Ježková 6.7. 09:36
Moc hezké, procítěné. A déšť miluji.

Poznáte toto nádražíčko?

Věra Lišková 6.7. 09:07
Nádraží určit je těžké, podobných staveb je hodně. Byla jsem však pilná jako včelka a našla.

Přestěhovat se natrvalo na chatu či chalupu nemusí být jen radost

Margita Melegova 5.7. 19:10
Plnne souhlasim s autorem clanku, zatim co jsme utikali do meste, rada zacinajicich duchodcu smerovala na chaty a dnes toho opravdu lituji, zvlaste kdyz mladym uvolnili byt. Nesouhlasim s vetou pani Kostunove o umisteni do ustavu, prilis strikne resi duchodce, kteri maji problem s dopravou, muze se to stat, ale ve vlastnim prostredi jsou tito lide sobestacni a umi se o sebe postarat a za prijatelny poplatek se nechaji doprovodit k lekari nebo si nechaji prinest nakup, pokud nemaji pribuzne. Pisu to z vlastnich zkusenosti, manzel se ve velkem meste spatne orientuje, ale na sidlisti a v jeho okoli nema problem, dojde si sam k lekari i na nakup, velka mesta maji take oazy klidu parky, lesiky kde se da posedet na prochazce. Na druhou stranu chapu, ze pani posuzuje clanek ze sve soucasne situace, bohuzel co se tyce zivota duchodcu na chatach jsem skeptik a davam za pravdu autorovi clanku, chata neni reseni, jen v pripade, ze je na konci mesta kam zajizdi MHD a zastavka je par kroku. Ale nemam nic proti letnimu pobytu na chate, opecovani zahradky, kdy clovek ma nejen pohyb, ale i pozitek ze zmeny prostredi, rano ho budi zpev ptacku a vecer mava zapadajici slunicko.

Na kole po okolí

Zuzana Pivcová 5.7. 17:41
Zasmála jsem se. Odborník je odborník, ale brát ho sportovně je také věda!!

Oslovila mne "Velká výzva Kuchařky pro dceru"

Elena Valeriánová 5.7. 17:07
Zuzko, příjemně jsi mě překvapila. To bych do Tebe neřekla, že Tě zaujme gastro soutěž. Hrášek i mátu mám čerstvé na zahradě, jen ten sýr Hallouni jsem u nás nikde neviděla. Ale znám ho právě z pořadů o vaření. Těším se na další a prozradíš nám, kde bychom se mohli i my další kuchaříčci zapojit?

Cyrilometodějská mise a upálení Mistra Jana Husa

Zuzana Pivcová 5.7. 16:49
Myslím, že je velmi dobré připomenout si takovou významnou dějinnou událost. Díky.

Páteční pražský mumraj

Jarmila Komberec Jakubcová 5.7. 13:44
Velmi často Prahu navštěvuji jak soukromě tak i služebně, dokonce jsem v Praze studovala jak na střední tak i vysoké škole. Ale s něčím co popisujete jsem se na pražských ulicích nesetkala. Stávají se občas nějaké výjimečné věci jako v každém městě, ale takové "hrůzy"?Já myslím, že naše Praha je bezpečné město s porovnáním třeba s hlavními městy Africe. Tam byste zažil "opravdové dobrodružství" a dramatické situace.

Příčinou bolesti zad může být časté a také nesprávné sezení. Zvláště ve vyšším věku to může být vážný problém

Karel Hyndrák 5.7. 11:29
Začněte kouřit! Každou hodinu vás abstinenční příznaky vyženou na balkon, či na zahradu. K počítači kolečkové křeslo alespoň za 5 000 Kč s bederní opěrkou a pod něj plastovou desku 1,5 x 1,5 m (furt je nějaký pohyb). Mám taky takový náramek (Health Sports Bracelet ) spojený s mobilem aplikací GetFit2.0, který má hodiny a krokoměr a pokud sedím, tak každou půlhodinu zavrní:"Pohni kostrou slone"! Vhodný je taky pes, či nějaký aktivní životní partner, udržující člověka v poklusu.

Zanzibar

Naděžda Špásová 4.7. 14:47
Pobyt na Zanzibaru bych si dokázala představit. Pouze aktivity bych volila určitě jiné. Ale pro nás je Zanzibar pouhá utopie. Zajímavé fotky.

Bizarní vnitrozemí Andalusie

Věra Lišková 4.7. 12:13
Byl to jistě zajímavý zájezd, který jste nám dokonale přiblížil. Díky za romantiku, ukrytou ve známé písni. Moje 25 letá vnučka jezdí zdolávat stezky ve skalách, via ferrata. Na vánoce má pod stromečkem různá lana a jištění. Dost to nechápu a když vidím ty propasti je mi mdlo. A dobrovolně bych na takovou stezku nešla ani za nic. Mám závrať jen to vidím na monitoru.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.