Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pejsci stárnou. Stejně jako my

Zuzana Pivcová 22.6. 09:39
Přiznám se, že je mi mnohdy smutno, když vidím lidi venčit staré pejsky, kteří sotva jdou, hlavu svěšenou, už cestou nečenichají jako dřív. Zkrátka už nemají z procházky radost. Ale je to život, co s tím? Totéž se týká i starých kočiček.

Mně čas nic nedluží

Marie Ženatová 22.6. 07:30
Nádherná slova, díky moc...

Jídlo jako inspirace slouží už po generace (slova v přeneseném smyslu - úkol dálkové studentky pro Rožnov)

Naděžda Špásová 21.6. 18:42
Hezké, vtipné a že života. Rozkol mezi kamarádkami kvůli klukovi jsem zažila na vlastní kůži. Bohužel, já byla ta oklamaná.

Jak se ze mne stala ekologická aktivistka

Zuzana Pivcová 21.6. 11:10
To je dobře, určitě z toho máš radost a motýli taky.

První letní den

Jana Šenbergerová 21.6. 09:07
Tleskám prvnímu letnímu dni i jeho autorce. Léto je moc hezké jméno, Léto budiž pochváleno.

Poznáš toto nádraží?

Anna Čípová 21.6. 08:20
Našla jsem, cyklostezka vede na přehradu, jejíž jméno začíná písmenem P.

Pravé kunovické koláčky patří mezi skvosty každé oslavy

Míla Hyhlíková 21.6. 07:32
Ach, kunovické koláčky! To je opravdu lahoda sama. Do Hluku jsem dostala na počátku šedesátých let na umístěnku a na Slovácku jsem potom prožila deset nejkrásnějších let života. Kunovice, Podolí, Huštěnovice, Popovice, Derfla, to jsou místa mého srdce. Tam mě naučili i tyto koláčky, se kterými dodnes slavím úspěch na všech rodinných i jiných sešlostech. Paní Zdenka Kasperová z Hradiště mi ještě připomínala, že nesmím spěchat a těsto musím dvakrát přemísit, aby koláčky dobře vykynuly a vytvořila se „jeskyňka“. Zkuste si je upéct a přesvědčíte se, že jsou nej.

Blbá nálada - Svět jako převodovka

Zuzana Pivcová 20.6. 16:56
Napsala jste to moc hezky. Miliony a miliardy osobních blbých nálad dají dohromady celosvětovou blbou náladu! Každý musí začít u sebe, čím já to celé zlepším? Sama jsem byla dřív velká pesimistka. Dnes je mi už docela dost, nevím, kolik času mi ještě zbývá, nežiji žádný radostný rodinný život, ale mít blbou náladu, to bych si snad ani nedovolila. Připadalo by mi to jako neúcta k zbylému životu.

Pohádka - Lasička Adélka a cuketa

Blanka Macháčková 20.6. 16:43
Hezké. A vymyslet to je obdivuhodné.

Malacky naposledy: Chemický poplach ve vzduchu

Zuzana Pivcová 20.6. 11:58
Podle toho, co jsem kdy slyšela vyprávět, tak to občas bylo dílo podobné jako u Vás! Někdy si říkám, že ti naši tehdejší mocipáni ve své horlivosti dělali ještě daleko větší blbiny, než jim nařizovali z Moskvy.

Tipy, jak se připravit na dovolenou, aby byla pohodová

Blanka Macháčková 20.6. 11:13
Každá rada dobrá. Zda se jí budeme řídit či ne je už na nás.

Příběh pomníku, který vznikl z lásky

Jitka Hašková 20.6. 10:18
To je dobře, že jste to uveřejnili. V novinách o sporech o autorství byly chybné informace, jako kdyby pan Jiří V. Hampl chtěl být uváděn jako jediný autor a ne spoluautor. Sledovala jsem to zběžně. Panu J.V.Hamplovi patří hluboká úcta.

Když to fouká

Zuzana Pivcová 20.6. 10:11
Vítr v síle orkánu opravdu nemám ráda, ale teď už tam musí být krásně. Obrázky tomu nasvědčují. Koupání tohoto typu mě vyloženě láká, kdepak moře!

Poznáte kostel?

Zuzana Pivcová 20.6. 10:08
Pomohl pan hrabě. Mám najito a teď už se můžu válet!!

Léto, léto, léto

Jana Šenbergerová 20.6. 09:59
Kdo by se neradoval ze všech těch lákavých letních možností! Snad jen ti, kteří pro samou práci nic z toho nevidí, nebo vyložení škarohlídi.

Island – putování mrazivým sídlem severských bohů

Zuzana Pivcová 19.6. 18:49
Island vždy lákal mou sestru, ale protože se bojí cestovat letadlem, tak se tam asi nedostane. A já asi také ne, ale musí tam být krásně.

Po valašských chodníčkách

Hana Rypáčková 19.6. 14:12
Očekávala jsem sobotní slavnost s vyparáděnými dámami a uhlazeným mužským doprovodem. Ale vrátili jsme se z kopců a už byli všichni v civilních šatech, převlečeni do suchého. Hezké doplňujíci fotky. Dámy pod stromem a kostelíček...

Ze západu na východ a zase zpět, aneb Setkání i60 Rožnov 2017

Zuzana Pivcová 19.6. 13:36
Na tohle zrcadlo si pamatuji, to bylo při cestě z hotelu hned v pátek odpoledne. Jenže vy jste šli turisticky na rozhlednu, zatímco nás pár skončilo jako lenoši v cukrárně. Hezké vyprávění a právě tak super fotky!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.