Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pozor na čtení při ostrém slunci. Oči trpí.
Zuzana Pivcová 16.6. 10:48
Souhlasím, že čtení na slunci je velmi zákeřné. Vzpomínám si, že kdysi coby začínající němčinářka jsem seděla na lavičce v budějovickém parku a četla si. Přišel ke mně starší pán a řekl mi, že to nemám dělat, že si uškodím. Tak jsem nějak kývla a čekala, že odejde. On u mě stál a důrazně mi znovu řekl, ať toho čtení nechám. Nebyla jsem drzá, tak jsem knihu zavřela a šla. Škoda, že jsem takových rádců nepotkala v životě víc.
Ráno na Islandu
Zuzana Pivcová 16.6. 10:18
To je velmi malebné a barvité vylíčení, řekla bych, že takové osobní vyznání Islandu. Sever je velmi osobitý.
Malacky už veseleji: Svítící Oktávie z ptačí perspektivy
Zuzana Pivcová 15.6. 18:53
Čím dál lepší, ale po letech se to čte dobře, jako humorný příběh!
Hrátky s češtinou - Sport
Zuzana Pivcová 15.6. 12:55
Hned jsem si vybavila, jak sedíme v restauraci a Ty nám to předčítáš. Legrace, ale kumšt!
Kamarádky. Které jsou ty nejlepší?
Jaroslava Handlová 15.6. 11:37
Takovému rozboru a členění jsem svoje kamarádky nepodrobila. Bez ohledu na zmíněné čtyři skupiny jsou kamarádky prima, když se vzájemně cítíme spolu dobře a vesele optimisticky i v těžších chvílích a umíme se radovat ze života.
Malá módní inspirace aneb Co si vzít k moři
Zuzana Pivcová 15.6. 11:28
Pokud někam na dovolenou k moři jedu, oblékám se tam stejně jako doma. Není to pro mě žádná společenská událost, takže si vystačím s různými tričky a kalhotami, pro ochlazení lehký svetřík nebo bundičku.
Poznáte tento kostel?
Marie Seitlová 15.6. 09:22
Aničko vím, ani jsem nehledala. Podle legendární postavy, zasvěcen sv. J.
Příběh na 50 slov: Medicína
Zuzana Pivcová 14.6. 16:49
To je překvapivý konec, ale pivo skutečně medicína je. A Tys to v téhle zkratce řekla jednoznačně.
Moje rožnovská single neděle
Hana Rypáčková 14.6. 12:22
V neděli nás bylo v Rožnově ještě dost, jen v pondělí už méně. S tebou a Jiřím jsem první den poseděla v pivnici rožnovského pivovaru a bylo mi s vámi moc hezky, Zuzko. Kdybychom se potkaly, mohla jsi se ubytovat u mne a Vendy.
Slavná pražská lahůdkářství: Legenda z Národní má jméno Paukert
Zuzana Pivcová 14.6. 11:43
Paukert byl pro mě po listopadu jednička, především úžasnými chlebíčky, které jsem si, i když ne často, protože tudy nechodím, dopřála. Teď je tam nějaká restaurace, kde jsem jednou byla na čtvrtečním srazu.
Čas jahod a třešní
Zuzana Pivcová 14.6. 10:13
Myslím, že je to báseň "archivní", nebo ne? Každopádně ale příjemná a plná léta, které láká.
Mléko pod drobnohledem. Prospívá zdraví nebo ne?
Mirek Hahn 14.6. 08:24
Mléko naštěstí nemám rád (zošklivily mi ho školní kampaně za socíku), tak nemusím řešit jeho přínos či škodlivost. Jinak je to ovšem se sýry, tam mám asi těžkou závislost, obzvlášť na sýry tvrdé a plísňové, občas i zrající.
Se zažívacími potížemi bojujte probiotiky, přibalte je i na cesty
Jana Šenbergerová 13.6. 22:27
Je dobře, že je po čem sáhnout, jsou-li problémy. Doufám, že to nebudu muset dělat. Děsí mě všechno, co projde fabrikou a dokonale se denaturalizuje.
Fresh senior festival ve Ville Pellé
Jana Šenbergerová 13.6. 22:00
Haló, haló! Pražáci, kde jste? Pro mě je to daleko, tak doufám, že tam někdo zabrousíte a dáte nám vědět "vo co go", jak dnes říkají mladí. :-)
Nehty jako zpráva o zdraví či nemoci
Jitka Hašková 13.6. 15:27
Velmi zajímavé a důležité. Jsem zvyklá se o nehty starat, zásadně je nelakuji - to jsem dělala v mládí a vůbec to neprospělo - na plísně dávám velký pozor, to se objeví hned , jak jdu plavat někam do bazénu. Bazén bez plísní neexistuje. Dobrá mast proti plísním je základem vybavení . Bílé skvrnky se objeví, když člověk jí moc sladkého. To mám na sobě otestované.
Po stopách šlechtických rodů: Rod Serényiů se vrací do Luhačovic
Jitka Hašková 13.6. 15:20
Velmi zajímavé.
Poznáte kostel?
Zuzana Pivcová 13.6. 12:12
Dobře jsem to našla. Zůstala jsem zírat, že se v místě údajně nacházejí tuny zlata, které by nám cizí těžební společnosti rády vyfoukly. To věřím.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.