Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte tento kostel?
Lenka Hudečková 6.6. 09:09
Snad jsem doma, dobře se najím pomocí vidličky a nože a půjdu se projít kolem řeky L.
Nudapláže: Místa, kde na věku nezáleží
Jarmila Komberec Jakubcová 6.6. 08:23
Na "nuda pláž" občas chodím při své návštěvě Gran Canarie. Je diskretně umístěna na na pláži Playa del Ingleés. Jedná se o trasu od hotelu Beverly park až majáku na Maspalomas. Uprostřed pláže je právě ta pro nudící se Němce. Většinou právě oni jsou vyznavači kultury nahého těla.Bývám na ostorvě většinou týden a z toho tak 3 dny si na tuto pláž zajdu. Je to úžasné koupatá. Neřeším mokré plavky, plácnu sebou do vyhřátého písku a jen se raduji z moře a sluníčka.Nikdo si mně nevšímá jak vypadám, lidé okolo jsou štastní stejně jako já. Letos si to opět vychutnám, koncem září si na Playa del Ignés zaletím.
Příhody z letiště 3: Malacky - ostré střelby
Eva Mužíková 5.6. 17:37
Na takovou zkušenost Ivane jistě nikdy nezapomenete. Já jsem si jedinkrát podobně " ublížila" když jsem si špatně umyla ruce po natírání spánků jakousi čínskou mastí. Pak použila na WC pořádně v rukou promnutý toaleťák... au au..
Láska ve mně žije
Marie Magdalena Klosová 5.6. 12:56
Je to plné skutečného prožitku a snad i dřívějších zkušeností, kdy "lásky lámou ledy".Ztotožňuji se s poslední slokou,vehnala mi slzy do očí.Díky.mm
TÉMA TÝDNE: Svět se mění rychleji než dříve
Věra Ježková 5.6. 11:17
Moc hezký článek. Přiznávám se, že za dobou zaostávám, i když jsem jinak celkem rychlá v myšlení i v pohybu. Nijak mi to nevadí, trochu „konzerva“ jsem i v jiných oblastech. Nemám chytrý telefon. Počítač mám doma až od doby, kdy jsem nastoupila do důchodu. Předtím mi bohatě stačil ten v práci. O různé elektronické vymoženosti se nezajímám. Odmítla jsem nabídku dostat k Vánocům čtečku – kniha je kniha.
Nemůžete usnout? Budíte se několikrát za noc? Zřejmě jde o syndrom nového penzisty
Věra Ježková 5.6. 10:33
Pokud mám syndrom nového penzisty, pak jedině v pozitivním smyslu. Celý pracovní život jsem nerada vstávala, cítila jsem se špatně, unavená, nebyla jsem schopna myslet ani mluvit. V důchodu jsem přes dva roky a situace se změnila. Budím se v dobrém rozpoložení. Přitom špatně usínám a několikrát za noc vstávám – někdy si přitom dám i čokoládu nebo jogurt.
Pleš nemusí být pro muže pohroma, pro mnohé ženy může být sexy
Mirek Hahn 4.6. 19:50
Vlasy, účesy... vnímám jako součást módních trendů. Užil jsem si dlouhých vlasů v mládí, prošel jsem obdobím konzervativních střihů (hlavně ať vypadám seriozně), zkoušel jsem různé drobné výstřelky a skončil u současné trendy pleše... Musím, nerad, přiznat, že jsem si ji nepořídil cíleně :-)
Poznáte tuto kapli?
Lenka Hudečková 4.6. 09:16
Snad jsem našla dobře, 5 písmen - Římskokatolická farnost
Poznáte vilu?
Zuzana Pivcová 4.6. 08:33
Našla jsem to dobře. Předpokládám, že německá podnikatelská rodina byla po válce odsunuta. Takže také trampoty jako v tom filmu.
Nejlepší zábava pro vnuky? Běžte s nimi do přírody
Jana Šenbergerová 3.6. 19:36
Moje vnoučata jsou venku každou volnou chvilku. Když jsem viděla vnučku prolézat smrdutý potok a máchat si v něm sukni, když mi ukazovala, kde všude jsou raci (do té doby jsem žila v přesvědčení, že raci ve špinavé vodě nežijí), měla jsem z toho mžitky před očima. Ona i její bratr chodí domů špinaví a orvaní tak, že to vypadá, jako by žili někde v jeskyni. Těmi mimochodem také rádi doslova prolézají po břiše. Ti mohou lecčemu naučit mě. I u nás si užijí přírody do sytosti, jen já budu trnout, protože o úrazy u nich není nouze.
Poslední po deseti letech
Věra Lišková 3.6. 16:42
Pane Františku, dovedete včlenit humor i do zamyšlení o neveselých věcech. Omlouvám se , chtěla jsem dát plný počet hvězdiček, ale klikla vedle. Napravit to nejde, tak se nezlobte. Dnes se čte všeobecně málo a konkurence je veliká.
Džíny po šedesátce? Samozřejmě, že ano
Zuzana Pivcová 3.6. 07:57
Že by byl někdo starší v džínách směšný, tak to bych nikdy neřekla. K takovému hodnocení se nabízejí občas jiné typy oblečení. Džíny se nosí určitě proto, že jsou praktické, celkem pohodlné a nepotřebují žádnou mimořádnou péči, hlavně neustálé žehlení. A dobře se zkombinují s vrchním oblečením. Důležitý je ovšem střih. Osobně jsem ráda, že se mezi mně nepadnoucí bokovky vrátil i vyšší sed. Jednu dobu nebyly k sehnání jiné kalhoty, než pod pupík. Ty pak nosily všechny ženy a některým z nich zatraceně nesedly.
Ať žijí výlety
Lenka Hudečková 2.6. 17:50
Nadi, udělali jste si krásný výlet, Tvé povídání je zajímavé a fotky nádherné. :-)
Thomas
Naděžda Špásová 2.6. 13:39
Hezky napsané. Jano, na profilu nemáte udaný věk, ale vzhledem k tomu, kde jste a co děláte, budete trochu jiná věková skupina. Pokud se mýlím, tak se omlouvám. V každém případě vás obdivuji, asi bych to dělat nemohla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.