Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tip na výlet: Zříceniny hradů Michalovice a Zvířetice
Jitka Hašková 15.5. 15:12
Výborný nápad na výlet. Kdysi jsme měli programátorské školení v Mladé Boleslavi a sešli jsme se tam výborná parta a šli jsme do Zvířetic a tam jsme se opékali buřty.
Hrůzostrašný výlet až za městečko
Mirek Hahn 15.5. 14:29
Musím vyjádřit uznání..., jste v kondici, když dáte na kole Černou Studnici. Zřejmě slušnej oddíl... :-)
Příběh jejich lásky....2
Zuzana Pivcová 15.5. 12:07
Takový důvod jsem neočekávala. Za sebe se dost divím té rádoby kamarádce, že se v ní nehnulo svědomí a neuvedla vše na pravou míru, když viděla, co následovalo. Jak s tím mohla celé roky žít? Někteří lidé asi zkrátka svědomí nemají.
Tip na výlet: do konce soutěže o krokoměry zbývají dva týdny
Zuzana Pivcová 15.5. 12:01
Myslím, že taková pestrost pro čtenáře se zase všude nevidí. A všem, kteří k té pestrosti přispívají za sebe, patří dík a vítězům gratulace.
Zprávy z domova i ze světa
Zuzana Pivcová 15.5. 11:57
Jako vždy Vám, Dášo, vyjadřuji svůj obdiv a pozdravujte Berlín!
Kdy vlastně jít do penze?
Zuzana Pivcová 15.5. 10:41
Mám-li ten správný čas brát z pozice zaměstnance a nikoliv zaměstnavatele, pak se opět dostávám k názoru, že je to individuální rozhodnutí toho kterého člověka. Jen on ví, jaký má fyzický i psychický potenciál, jak dalece ho práce baví a uspokojuje, zda ho zcela nepohlcuje a zbývá mu čas na další aktivní žití, jak dalece je potřebný finančně atd. Jenže často jde právě o to, že v práci není člověk svým pánem, i kdyby chtěl.
Poznáte klášter?
Mirek Hahn 15.5. 09:09
Jasně, že jsme našli... :-) Protože to je opět Santini. A protože do svých sakrálních staveb často zakomponovává podobu hvězdy jako mariánského symbolu, v tomto případě ta zdobná věž.
Tři lékaři, kterým vděčím za to, že jsem mohl oslavit své sedmdesátiny
Libuše Křapová 14.5. 14:26
Pane Bárto, přeji vám ještě spoustu spokojených let, a ve zdraví. Ano, na lékaři a lékařích hodně záleží. Mohla bych povídat. Vy jste měl štěstí na ty dobré :-)
Letěla kometa
Květa Chobotová 14.5. 10:24
Vážená Zuzko, a pevně věřím,že temnota už spoustu let prohrává a ve velkém jsou duše zářivé vysvobozovány.Děkuji vřele. s láskou květa
Poznáte město podle budov?
Jana Kovářová 14.5. 09:36
Mám to, šla jsem na to přes starostu:) Obec školu má, neměla ji v době žádosti o povýšení na městys.
Rozvod kvůli tchyni? Dost častý důvod
Libuše Křapová 13.5. 16:13
Paní Hofmanová, kolik je vám let? Nezajímá mne číslovka, ale generační zařazení. Protože vaše články tady na íčku jsou téměř vždy jednostranně zaměřené. A pokud jsem zaznamenala na diskuzích jiných portálů, často se podobně vyjadřují lidé o hodně mladší, kteří ty starší neberou absolutně vážně. Pro které jsou ti starší prostě out, bez mladých by snad ani neuměli dýchat, a hlavně těm mladým všude překážejí. (Myslím tím jen jednu určitou skupinu mladých, ne celou generaci.)
Noste tohle oblečení, takhle se nečesejte, k důchodu byste měli fasovat brožurky..... Stejného ražení je i tenhle článek o tchýních. A při tom zrovna nedávno bylo ve zprávách, jak zeť (či syn?) zavraždil despotického tchána (nebo otce, zase tak moc pozornosti jsem tomu nevěnovala). Samozřejmě, že jsou příšerné tchýně, tak jako tchánové, snachy i zeťové. Despotové a manipulátoři jsou v každém vzorku náhodně vybraných lidí, nejen mezi tchyněmi. I mezi autory článků. Tímto vás nechci urazit, ale opravdu se mi zdá, že s námi manipulujete. Ať je to tím, že se máme řídit radami ve vašich článcích, nebo možná proto, že se snažíte vyvolat diskuzi jakýmkoliv způsobem. Protože i negativní reklama je reklama.
Nejspíše se vám můj názor bude zdát tvrdý, ale opravdu mne některé články dráždí. To je jejich účelem?
Start Apolla 11 na Měsíc byl můj největší životní zážitek, uvedl v rozhovoru publicista Karel Pacner
Antonín Vácha 13.5. 13:10
Knihy pana Pacnera mám moc rád. Jsou fundované, velmi dobře podložené fakty a hodně čtivé, i když jde často o odbornou tematiku. Díky za pěkný rozhovor.
Výlet do Botanické zahrady v Praze - Malešicích
Mirek Hahn 13.5. 11:48
Dobrý tip, zajedu si tam. Pěkné fotografie.
Poznáš toto nádraží?
Jana Šenbergerová 13.5. 08:30
Trochu zavádějící údaj o počtu písmen a obyvatel, ale našli. :-)
Čarodějnice, májka a oslava práce
Jana Šenbergerová 13.5. 07:22
Dnes už jsou májky k vidění jen sporadicky, přesto už jsem jich letos několik viděla. Nikdy jsem neměla příležitost být u toho, ale byl to hezký zvyk, který se mi pojí s pojmem soudržnost, což se dnes moc nenosí. Váš článek mě potěšil a připomněl mi, že nás letos po dlouhé době "nevytáhla z postele" dechovka, která projížděla městem na 1. máje a na vytipovaných místech zahrála pár "májových" melodií. To jen ptáci zpívali o život své jarní písničky.
Učit se, učit se, učit se (Cože??!)
Zuzana Pivcová 12.5. 13:22
Je pravda, že mít všeobecný rozhled odjakživa patřilo k celkové úrovni každého člověka. Od doby, kdy my jsme chodili do školy, však uteklo 50 a více let a informace narůstají zrychlujícím se tempem. Opravdu je nemožné si vše zapamatovat. Už jsem někde psala, že z mého všeobecného středoškolského vzdělání mi v hlavě zůstalo mizivé procento informací. zvlášť z odborných předmětů jako matematika, fyzika, chemie, které jsem později takřka vůbec nepotřebovala. Ani z vysokoškolských předmětů spjatých se studiem českého a německého jazyka nemám dnes žádné valné vědomosti. Je jasné, že mít prázdnou hlavu a jen se spoléhat, že si vše vyhledám, také nejde, protože ani nebudu vědět, pod čím a jak hledat. Ale učit nějak jinak než dosud, kdy se mnohde opravdu ještě memorují celé texty, by to chtělo. Váš článek mě zaujal.
Nebojte se exotické dovolené s dětmi
Zuzana Pivcová 12.5. 10:24
Informace jsou zajímavé, cenné a určitě i lákavé. Nelíbí se mi, že co se týče dětských účastníků zájezdů, řada cestovek se omezuje pouze na výčet nabízených služeb v hotelích.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.