Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poznáte tento kostel?

Jana Šenbergerová 9.5. 09:13
Do Bílých Karpat se v létě chystáme, takže víme.

Richard Sobotka: Muž, který miluje příběhy

Jarmila Komberec Jakubcová 9.5. 08:09
Ráda čtu příběhy ze života a i ráda o nich píši.

Tip na výlet: Zahájení 863. lázeňské sezóny v Teplicích

Zuzana Pivcová 8.5. 18:34
Je hezké, že si lázeňská města zachovávají stále svou kulturní a tím i trochu noblesní atmosféru. Snad tam do budoucna nebudou jen samí "novodobí" lázeňští hosté. Díky.

Fotoreportáž: Mraky a zase mraky

Lenka Hudečková 8.5. 16:56
A mně se, Nadi, Tvoje fotky líbí. Ukazují, co jsi ukázat chtěla a vyjadřují prostě včerejší den :-)

Český den proti rakovině - 10.květen 2017

Naděžda Špásová 8.5. 10:10
Žlutou kytičky už mám, sice jen virtuální, ale i ta se počítá. Poslala jsem sms. Jarmilko, je dobré to připomenout.

Trend v módě? Domácí šití

Redakce i60 8.5. 08:50
Nechávali jste si také šít oděvy? Měli jste svou oblíbenou švadlenu? Zavzpomínejte na tu dobu a napište svůj příběh o módě vašeho mládí. Nejzajímavější příspěvky oceníme.

Z archívu zážitků s vnučkou

Zuzana Pivcová 7.5. 20:27
Vzpomínám si, že naše maminka si v posledním období před smrtí začala sepisovat veškeré naše dětské výroky, my se sestrou jsme byly už její jedinou radostí. Vlastně rekapitulovala svůj život. Tehdy jsem byla dost překvapená, co to má za smysl (byla jsem mladá), dnes bych si to docela ráda přečetla, musím se podívat na chalupě. Jsou to takové útržky papíru, dost nečitelný rukopis, byla už těžce nemocná. Děti jsou opravdu někdy mudrlanti a ty zdánlivě neobvyklé výroky mají logiku.

Nebojme se být jiní aneb Chvála odlišnosti

Jana Šenbergerová 7.5. 14:57
Nikdy jsem netoužila být jako ostatní, nikdy jsem neměla ráda rodinné sešlosti, nemusím svatby, pohřby mi nevadí. Vždycky jsem kvůli tomu měla zle a trápilo mě to, ale ustála jsem to. Teď jsem šťastný a sebe-vědomý jedinec. Nejvíc mě těší, že to dochází i lidem kolem mě a občas mi dají i za pravdu. O tu ale nejde, stejně máme každý tu svou. Nejkrásnější na lidstvu je jeho různorodost, proto nechápu, proč se snažíme ji likvidovat.

Práce pro práci

Naděžda Špásová 7.5. 13:48
Takových továren, jako jsou Nošovice, tady roste jako houby po dešti. A bude hůř, až se náš drahý prezident vrátí z Číny. To, co jste, Bořku, napsal, je bohužel smutná pravda.

Maminko, děkuji

Marie Ženatová 7.5. 09:51
Úplně s Vámi souhlasím, také bych tak své mamince děkovala...

Kde se nachází tento kostel?

Lenka Hudečková 7.5. 09:19
Jezdíme se nejméně 1x za rok a byli jsme tu zrovna minulý týden :-)

Poznáte toto nádraží?

Jitka Hašková 7.5. 08:21
Nádraží jsem našla, ale asi se vám vloudila chybička - jak si pamatuji a našla jsem ve Wikipedii - prvním aviatikem byl Jan Kašpar a vzlétl v Pardubicích 16. dubna 1910. Toto nádraží není v Pardubicích.

Kouzlo časů minulých: V náručí Santa Lucii

Zuzana Pivcová 6.5. 20:29
Kdysi jsem od jedné kolegyně, která jela se svazáky na Kubu, dostala ochutnat kubánský banán. Byl malý, nevzhledný, ale sladký. Nevím, jestli se to smělo brát s sebou, ale svazáci asi mohli. Také si vzpomínám, jak mnozí básnili o kubánském rumu, ale já jsem ho ochutnala až po letech a nijak mě nenadchnul. Podobně tak i tequilla nebo whiskey. Inu, nejsem ten správný fajnšmekr. Váš článek se mi líbil, je dobře, že jste přiložil i dobové fotky.

Avokádová pomazánka

Zuzana Pivcová 6.5. 20:21
Avokádo jsem poprvé dostala od archivního návštěvníka z Izraele v r. 1990. Říkal, že si ho můžu namazat na chleba jako máslo, ale mně to chuťově nic neříkalo, nevěděla jsem, jak ho upravit. Po pár letech jsem ochutnala avokádovou pomazánku, když nás na konci kurzu angličtiny k sobě pozval náš britský lektor. Byl buddhista a vegetarián. Dokonce ani nesolil. Pomazánka s česnekem byla výborná. Od té doby si avokádo občas takhle podobně připravím, mám ho ráda.

Tip na výlet: Beskydy

Naděžda Špásová 6.5. 18:34
Maruško, hezký tip na výlet. Beskydy vůbec neznám a obávám se, že hned tak nepoznám. Určitě je tam spousta míst k vidění, ale pro nás trochu daleko. Fotky jsou moc pěkné.

Kolik je vám let? Zakázaná otázka

Jitka Hašková 6.5. 16:11
Mně vadí oslovení babičko, protože nejsem babička a nikdy nebudu. Babičko, má každý říkat jenom své vlastní babičce a ne šmahem každé starší ženě!

Poznáte poutní kostel?

Jitka Hašková 6.5. 09:53
Už vím, dá se dobře najít podle nápovědy. Pomohlo mi to nádraží, abych nehledala po celém Česku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.