Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jarní zamyšlení

Alena Tollarová 17.4. 13:54
Krásné zamyšlení, jako stvořené pro dnešní odpoledne. Děkuji za něj.

Nikdo nechce být starý. Co s tím?

Mirek Hahn 17.4. 13:40
Skvělý článek ! K té seniorské "nírváně" se potřebuji přiblížit. Bohužel jsem uvnitř seniorské kategorie ještě v tom telecím věku, kdy musím chodit do práce. Ale ve volném čase už zvolňuji tempo a snažím se vyhovět především sobě. Spousta mých vrstevníků stárnout odmítá a já se necítím nejlépe v přítomnosti šedesátiletého "diblíka" :-)

Co takhle hádat kostel?

Anna Potůčková 17.4. 09:54
V městě jsem byla několikrát, ale tento kostel jsem nenavštívila. Kostel byl postavený v r.1867 a je dlouhý 45 metrů. Kostel má jak lidový název, tak oficiální po té významné osobnosti o které píše Jiřina V.

Poznáte toto nádraží?

Alena Tollarová 17.4. 08:07
Vím, byla jsem tam. V dubnu před dvěma lety. A nebyla jsem zdaleka sama!

Nová rubrika na i60: Fotohádanky

Jitka Hašková 16.4. 19:46
Vítám možnosti hádání i jiných objektů než jenom nádraží.

Když se daří, tak se daří...

Jitka Hašková 16.4. 17:40
Už dlouho jsem se tak dobře nepobavila- Děkuji.

Nekultura alkoholu

Věra Lišková 16.4. 16:17
Pár lidí, kteří alkoholu propadli jsem v životě poznala. Původně byli inteligentní a přesto dopadli bídně. Je to velká výhra v životě závislosti uniknout a dokáží to jen silní jedinci. Život může být krásný a za tu námahu to stojí.

Spací vlak

Jitka Hašková 16.4. 11:10
Moc hezké, typické pro dnešní děti, že jezdí více auty. jela jsem dvakrát přes noc tam a zpět lehátkovým vlakem do Zürichu. Bylo to pohodlnější než letět.

S věkem klesá sebedůvěra. Je čas to změnit.

Karel Hyndrák 16.4. 09:37
Je to otázka. Donald Trump, když se ho ptali proč se rozvedl s Ivankou , řekl, že když přijde z práce domů, chce tam najít manželku a ne manažera. Neúspěch v počítačových kurzech je vinou hloupého a neschopného lektora, který se předvádí (ego), namísto aby to byla zábava. I já hledám lektora na banjo, který sice není mistrem světa, ale umí učit. Zatím jsem narazil na samé mistry světa. Uvidíme.

Poznáte nádraží?

Alena Tollarová 16.4. 08:17
Při svém obvyklém černém snídaňovém roztoku jsem si přečetla indicie a dneska hledat opravdu nemusím.

Bílá je barva moje

Zuzana Pivcová 16.4. 07:57
Zvláštní, jaké asociace dovede vyvolat bílá barva. Díky.

Jak k nám vtrhla velká voda

Helenka Vambleki 16.4. 02:52
Paráda, těším se na další...vy dvě jste se dlouho hledaly!!!

Jak hudba zachraňuje venezuelské děti

Jitka Hašková 15.4. 16:57
Vynikající článek. Zahlédla jsem v televizi - nevím v jakém pořadu - ukázku těch hudebních škol pro chudé děti, jenom si nepamatuji, jestli to byla Venezuela nebo Brazílie. Potřebovali bychom podobné aktivity pro děti Romů - aby to bylo soustavné. MOje kamarádka v Liberci měl za minulého režimu na starosti Romy v okrese Liberec a vím od ní, že pro děti dělala v létě tábory, kde se učily sportovat, nýt se, hrály si a pod. Potom, když to musela předat, tak její následovnice vše zrušila.

Tip na výlet: Oblík nebo Hoblík?

Jarmila Komberec Jakubcová 15.4. 15:53
České středohoří bohužel neznám. Je škoda, že 21.6. kdy bude se konat návštěva této krajiny jsem v Chorvatsku, protože jinak bych se určitě zúčastnila.Krásná fota přímo lákají k návštěvě.Moc hezké vyprávění.

Jak jsem jela do Říma ll.

Zuzana Pivcová 15.4. 10:13
Moc hezké, barvité vyprávění, které mi připomnělo moje cestování, i když, jak už jsem se zmínila u Tvé úvodní části, jsme neměli štěstí na tak dobrou průvodkyni.

Návštěva Jeruzaléma otevře i srdce z kamene

Zuzana Pivcová 15.4. 09:44
Článek je moc pěkný, i když už mnoho toho víme od Jarmilky.

Poznáte toto nádraží?

Helenka Vambleki 15.4. 09:01
Půl hodiny hledám, dle indicií jsem zatím nenašla

Obrana - pohled z praxe

Jana Šenbergerová 14.4. 16:42
V případě ohrožení asi opravdu vyhraje ten, kdo včas uteče. Horší je situace, kdy nelze utéct, protože nejde jen o mě, ale třeba o dítě nebo další ohroženou osobu, se kterou se octnu v nebezpečí. Celý život vycházím z toho, že všechno, co se mi přihodí, jsem si nějak přitáhla do života sama. Dnes dokonce i vím, že to tak je. Dávejme si větší pozor na myšlenky. Nejlíp přitahují ženy, které se bojí a dovedou si záškodníka představit do nejmenších detailů. Dalšími magnety jsou rodiče, kteří se bojí o děti. Takže žádné rady typu buď opatrná, ať se ti nic nestane, ale v pořádku se vrať domů. Totéž platí pro dospělé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.