Přehled posledních diskuzních příspěvků

Modlitba

Oldřich Čepelka 5.1. 20:16
Nebráním vám, Brigito, ale nevěřím síle modlitby na dálku. Modlitba může být účinná, pokud se týká mně samého. Protože mozek (či duše?) má sílu uzdravit naše tělo. A podobně. A ještě ne vždycky.

Hrátky s češtinou – odlehčující příklady

Oldřich Čepelka 5.1. 20:13
Známé jsou hrátky s čárkou - třeba: Tvoje stará pila leží ve sklepě. - Tvoje stará pila, leží ve sklepě. Nebo sekretářka: Co zas chcete, pane řediteli? - Co, zas chcete, pane řediteli? A pak ty spousty vět, co se čtou odpředu i odzadu, jako: Fešná paní volá: Má málo vína pan šéf?

Móda z ulic velkoměst

Hana Rypáčková 5.1. 10:22
Moc pěkné. Jenže to vypadá, že po ulicích chodí jen ženy štíhlé...Kde jsou ty ostatní?

Jen jako… (Povídka)

Jana Šenbergerová 4.1. 15:23
Čepelko, Čepelko, bylo to vážně ostré. Smála jsem se tak, až mě rozbolela hlava i břicho, jen doufám, že nebudu postižena i katarem. Doufám, že jsem na tomto obšírném článku nevyplýtvala veškerý příděl smíchu na tento měsíc. Nejhorší na tom je, že si teď připadám jako blázen, který se směje něčemu, co ve skutečnosti vůbec k smíchu není. Obrázek na konci raději ani nekomentuji ... :-)

Jak se krmí labutě

Věra Lišková 4.1. 11:32
Hanko, Strakonice mají v Tobě výborného kronikáře města. Plovárnu, dudácký festival, ohňostroj, to vše nám natočíš na video a tak nám nic neunikne.

Kouzlo časů minulých: Hrátky s dráty

Zuzana Pivcová 4.1. 09:35
Nevím, jak dalece byli vojáci přísní všude v pohraničí k "vlastním lidem". Ale my, když jsme se dostali s dětmi za obcí Malonty na Šumavě při vycházce z letního tábora s výukou němčiny jen k první závoře, hned nás hnali pryč. Na "druhou stranu" jsem se dívala tak akorát u Braniborské brány v Berlíně. Viděla jsem, jak tam jezdí parkem trolejbus a z východní strany jel skrz bránu sovětský gazík s čestnou stráží k válečnému památníku do Záp. Berlína. To bylo v roce 1978 ještě povoleno. Ale pak natolik zpřísnili opatření, že brána byla zazděna a náměstí před ní vylidněno a střeženo.

Všude to bouchá

Danuše Onderková 3.1. 20:02
Aničko máš pravdu, litují všechny zvířátka, je to pro ně velké trauma.

Jsem štamgast

Naděžda Špásová 3.1. 14:35
No, Zdenko, opravdu zajímavý koníček. Já sice radši volím přírodu, ale proti gustu žádný dišputát. Každý jsme, lidově řečeno, ňáký. Zato to máte hezky sepsané.

Portugalskem na vlastní pěst (8.díl): Z Lisabonu na konec světa

Zuzana Pivcová 3.1. 11:40
V těchto dnech jsem zrovna viděla u sestry v TV cestopis o Portugalsku. Vzpomněla jsem si, Jarko, na Tvé cestování a tak trochu i na mou krátkou návštěvu Porta. A nezávisle na tom jsme si pak ještě s Marcelou připily portským. :-) Pěkný pozdrav a sestře držím palce!!

Moje maminka a skype

Hana Rypáčková 3.1. 09:30
Chválím. Sama využívám Skype ke komunikaci s rozsáhlou rodinou a je to prima ."Co neumíme- to se naučíme". PC je výborná hračka ve všech směrech.

Do nového roku s prasátkem pro štěstí

Zuzana Pivcová 2.1. 20:09
To je opravdu hezký nápad. A já jsem si do prasátka dávala zatím jen drobné, ušetřené za kávu z automatu. :-)

Zamyšlení: Internetové diskuze

Hana Rypáčková 2.1. 11:28
Asi to tak je, ale ne tady na íčku. My jsme tolerantní, máme pochopení, máme času málo a hlavně se máme rádi. Vnímáme a dáváme si krásu, lásku a dobro.

Až zavřeš oči

Marcela Pivcová 2.1. 09:46
Zuzko, ať se Ti stále po celý rok daří psát krásné básničky - to je ještě jedno mé přání - Tobě do nového roku.

Oceňujeme zážitky roku 2016

Marie Seitlová 1.1. 19:29
Gratuluji Aničce a Hance, oba zážitky roku se mi moc líbily. Také gratuluji Nadě, Janě i p. Marii, které uspěli v druhé soutěži.

Záletnice záletné

Anna Potůčková 1.1. 13:08
Život tropí hlouposti - úsměvný článek a líbivý

Poslední dobrý skutek

Anna Potůčková 1.1. 11:34
Moc krásný a dojemný článek, ve kterém je hlavním hrdinou labut. Za její záchranu moc děkuji, jsou ozdobou každé vodní hladiny. Snad se uzdraví a bude zase plavat po vodní hladině a kdo ví.....třeba ji uvidí ostatní i s mladými

Jiskry naděje

Helenka Vambleki 1.1. 11:03
Jiskérky jiskrně jistřete!

PF 2017

Ladislav Vesecký 1.1. 07:23
Moc děkuji a přání i Vám.

PF 2017

Hana Rypáčková 31.12. 18:23
Krásné přáníčko, díky za ně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.