Přehled posledních diskuzních příspěvků

Žena jako inspirace: Franca Sozzani

Libuše Křapová 31.12. 15:59
Dáma se mi líbí. Až na ten ten první snímek, jinak je velmi elegantní a má v sobě přirozenou krásu. Vlasy má nádherné, nevím, na kolik jsou upravované, dcera si kdysi podobné lokny dělala zapletením mokrých vlasů do copů. Bylo by škoda je ostříhat na módní délku. Zvláště když jsou výrazem její image.

Silvestr: Co se děje, když si profesionál pořádně přihne?

Libuše Křapová 31.12. 13:05
Oldřichu, Oldřichu,jen abyste večer nedopadl jako Dán :-(

Zážitek roku 2016: Vzpomínky na Itálii II

Naděžda Špásová 31.12. 10:09
MM, krásná poznávačka. Toskánsko bych taky brala. Ještě že jsi tu věž v Pise podržela a David je taky jen jeden. Fotky jsou moc pěkné.

Karty (prý) nelžou

Eva Krausová 31.12. 08:25
Bianco, život máme ve svých rukou, to pravda je. Přesto některé karty zajímavé jsou. Např. Tarot magie Druidů, překvapilo by mnohé, kolik pravdy umí odhalit... Nebo třeba kniha proměn I-ťing, také odhaluje mnohé, až z toho někdy i mrazí, jak je to možné. V mém mládí jsem byla u kartářky spíše ze zvědavosti a ona odhalila tenkrát, jaké bude mé zaměstnání... Dnes by mne kartářky nelákaly už proto, že zmíněný tarot si může člověk vyložit sám i nahlédnout do knihy výše uvedené. Jde spíš o to, jakým směrem pokračovat v životě, protože konečné rozhodnutí je stejně vždy jen na nás.

Staré diety. Pamatujete na ně?

Zuzana Pivcová 30.12. 20:05
Někdy v půlce 80. let, kdy jsem se o nějaké kilo spravila, přišel někdo v práci s chlebovou dietou. Měla jsem sníst jen asi 3 krajíčky chleba za den. Tu dávku jsem snědla už asi v 10 dopoledne a pak jsem se kroutila hlady. Pak jsem měla jako tehdy často sraz s partou v oblíbené restauraci. Stěžovala jsem si, že nemůžu už nic jíst. Jeden známý se právě vrátil z lázní a ten přišel s tím, že nejlépe se hubne po bílém víně. Tak jsem zajásala, nacpala se a místo piva přešla na víno. To byly bláznivé roky!

Zážitek roku 2016: Výlet do vzpomínek

Hana Práglová 30.12. 19:06
Moc ti přeji takový víkend-Každé setkání s přáteli je k nezaplacení!!!

V poli

Lidmila Nejedlá 30.12. 11:07
Jana je Vaše múza. Je to krásné vyznání ženě, lásce.

Zážitek roku: Zázraky přírody

Zuzana Pivcová 30.12. 07:41
Příroda nám nabízí své zázraky, ale ne každý je umí vnímat. Ty patříš, Naďo, naopak k těm, kteří krásu zachytí a podělí se o ni s dalšími.

Jedináček i v roce 2017

Hana Šimková 29.12. 19:56
Jo, jo, nemá to chybu.Prostě krásné.

Novoroční předsevzetí. Která nemají smysl?

Zuzana Pivcová 29.12. 19:34
Souhlasím, že není moc dobré postupovat stylem Dnes ještě budu dělat to a to, ale od zítřka už ne. Dospěji-li k pocitu, že bych měla něco změnit, hlavně zlepšit, začnu na té změně pracovat hned.

Zážitek roku 2016: Hrátky s češtinou – úvod

Karel Hyndrák 29.12. 16:41
V době rock´n´rollu si čeští textaři stěžovali, že oproti američtině má čeština málo jednoslabičných slov a že se těžko drží rytmus. Jan Werich už dříve dokázal skoro opak. Přetextování nějakého zvláště duchaplného textu dělalo potíže. Posuďte sami: Elvis Presley: Tutti Frutti Wop-bop-a-loom-a-boom-bam-boom tutti frutti au rutti tutti frutti au rutti tutti frutti au rutti tutti frutti au rutti tutti frutti au rutti wop-bop-a-loom-bop-a-boom-bam-boom. Vznikla kvůli frázování legrační slova: vouvína (ústa s barvou vína), nebo kalaso (jak koníka laso táhlo jí El Paso).

Kouzlo časů minulých: Za drátěnými ploty

Soňa Prachfeldová 29.12. 09:34
Pane Kašíku, to vám věřím, že zážitky byly. Jezdila jsem k bratrovi do Všerub - ostnaté dráty všude, všude vojáci a my když jsme šli na houby a že jich tam bylo, tak se klepali. Do lesů blíže směli jen s povolenkami hajní, lesní dělníci a p.

Starý a nový rok

Soňa Prachfeldová 29.12. 09:31
Jsme všichni sví, občas nepoučitelní, někdy ty příležitosti dané časem dobře nevyužijeme- Také poděkuji starému roku a nový rok uvítám s nadějí, že ještě není všem dnům a rokům konec . Též vám všem , ať je Nový rok šťastný a zdravý !!!

Výživová gramotnost. Co je to?

Zuzana Pivcová 28.12. 20:16
Mně se silně nelíbí ten pojem Výživově gramotný, jehož opakem je tedy asi Výživově negramotný. Myslím, že jaké kdo nakupuje potraviny a jak se stravuje, závisí i na řadě jiných činitelů než jen na studování kvality za odpovídající cenu. V různých městech jsou různé obchody, v různých rodinách jsou různá finanční i zdravotní omezení. Nevím, ať se vysloví jiní, kteří normálně nakupují a vaří.

Zážitek roku: Na světě je přece krásně

Věra Lišková 28.12. 15:45
Vánoce mají pozitivní vliv i na úřední osoby. Je škoda, že to netrvá moc dlouho, a po svátcích se zanedlouho vrátí mezi lidi zase ta neochota a naštvanost. Vždyť někdy stačí tak málo a hned je svět pro nás krásnější.

O starých písních

Hana Rypáčková 28.12. 08:44
Dost dobrý, v rukou starých mužů kytary ráda vidím....Budou ty správné písně....

Zážitek roku 2016: Můj rodný dům

Alena Tollarová 27.12. 17:04
Jejda, Hanko, my jsme taky měli suchý záchůdek ještě v době, kdy jsem byla holka na vdávání. A koupelnu na dvoře v prádelně, kam se nosila do kotle ohřát voda od studny. A pak se zrušil špajz .... hurááá.

Vánoce pro důchodce

Zuzana Pivcová 27.12. 13:25
Vánoční stromky splněných přání pro děti z dětských domovů fungují už mnoho let. Ale o dárcích pro domovy seniorů slyším prvně. To bych se určitě také zapojila. Díky.

Přátelství je někdy víc než láska

Lidmila Nejedlá 27.12. 11:08
Dano, to jste vydržela dlouho s takovým despotou!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.