Přehled posledních diskuzních příspěvků

Takové malé národní šílenství

Mirek Hahn 28.11. 09:23
Bezvadné ! :-) Chápu tu ambivalenci, je to rozšířené.

Malba uhlem

Iva Bendová 28.11. 08:25
Zasáhlo, zaujalo, zabolelo... Jsi skvělá, Míšo!

Kde se žije nejlépe? Ve středočeských Říčanech. Na chvostu žebříčku jsou Orlová, Vítkov či Ústí nad Labem

Naděžda Špásová 27.11. 15:05
My žijeme v Ústí nad Labem už 46 let, manžel odtud dokonce pochází. Žije se nám tu opravdu dobře, bydlíme už dlouho na malém sídlišti pod nemocnicí. Já pocházím z vesnice a jsem ráda, že tu žijeme. Nesouhlasím, že se tu žije špatně.

Podzimní toulky

Blanka Lazarová 27.11. 14:05
Je dobře, že to ještě na některých místech funguje jako u vás. Můžeme vám jen závidět. Přeji krásný požehnaný čas. :-)

Advent

Daniela Řeřichová 27.11. 13:17
Děkuji za krásné přání, hezké fotografie a článek k zamyšlení. Také přeji klidný čas všem lidem dobré vůle.

V důchodu mě baví pracovat

Jan Zelenka 27.11. 09:17
Já to s prací nijak nepřeháním. Stačí mi zcela starat se o byt a o sebe. Práci klidně nechám těm zdravým a aktivním seniorům. Mně úplně ke spokojenosti stačí literární aktivita.

Z mého deníku: Vystačím si. Pozitivní, nebo radši veselá příhoda ze života

Anna Potůčková 27.11. 07:03
Zuzko článek mě pobavil, zasmála jsem se. Pokud byla i pěna, tak to asi bylo něco jako hrnečku vař. To já kdysi neměla v lednici místo na plato vajec, a jedině kde by nezavazaly, bylo tát je za šicí stroj na zem pod topení. Chybou bylo, že byla zima, to znamená, že se topilo. A co udělaly pod topením vajíčka, si dovedete představit. Zkrátka se uvařily a přišla jsem na to asi až za 3 dny, kdy jsem je potřebovala na obalování řízků. To už byly asi 2 dny v ledničce. Zkrátka život tropí hlouposti......

Předzimní sen

Květa Chobotová 27.11. 06:38
Milá Ivo, mluvíte mi ze srdce... to je vzácná shoda... velice pěkně děkuji

Co dělat, když zaměstnanec dostane výpověď dva roky před důchodem?

Jaroslav Řezáč 26.11. 20:02
Co dělat, když zaměstnanec dostane výpověď dva roky před důchodem? No to by měly řešit ti hlupáci co nastavily takto vysoko důchod! Někteří nepracují a mají a ti co poctivě makají celý život jsou nakonec na tom hůř! Jeto hanba kam to zašlo!

Korfu - cesta do jednoho „domova snů“ II

Zdeněk Pokorný 26.11. 16:52
Moc hezký článek, protože se díky Vám noříme pod povrch věcí a neběžíme kolem nich v tempu jako ti Japončíci či jiní turisté. Děkuji za tuto možnost.

Návštěva vánočního punčového království

Zdeněk Pokorný 26.11. 15:49
Krásný článek a nádherné fotografie.

Obrázky pro radost

Mirek Hahn 26.11. 08:47
Líbí! Díky za článek.

Hledej

Michaela Přibová 26.11. 07:45
Krásné verše. Děkuji.

Zkoušíte při vaření experimentovat?

Anna Potůčková 26.11. 07:30
Vladko hned po ránu takové dobroty. Květákové placky doma dělám ale bez sýru, takže příště jej tam přidám. A mě osobně lákají Kuřecí jatýrka na pánvi, určitě také udělám. Myslím, že ty by jsi se klidně mohla přihlásit do nějaké televizní kuchařské soutěže.

Nemilé překvapení na veřejném WC

Daniela Lender Chaloupková 25.11. 12:12
Tak tentokrát žádný milý příběh ani dobrý konec ... Bohužel, i to patří k realitě dnešních dnů .... Možná budu příliš "tvrdá", ale lidí, jako je zmiňovaná žena, mi líto není. Svůj způsob života si zvolili sami, nikdo jim "pistoli u hlavy nedržel". Jejich okolí mi líto je, to ano. Zcela určitě se snažili s tím něco dělat, ale .... Každopádně děkuji za skvěle napsaný článek.

Listopadové odpoledne na Miladě

Jana Šenbergerová 25.11. 08:57
Naďo, díky. Tam už to nedáme, proto jsem moc ráda, že mám díky tobě docela přehled o tom pro nás velmi vzdáleném místě. Je tam krásně v každou roční dobu. Tak si ty výlety ještě dlouho užívejte.

Tchaj-wan - země draků a moderních technologií

Alena Tollarová 25.11. 08:18
Paní Helenko, přečetla jsem Vaše povídání opět jedním dechem. Píšete moc zajímavě o vzdálených koutech naší planety. Marně se snažím představit jízdu vlakem 300km rychlostí, ale takové už to prostě je ... :)

Muž jménem Ove

Miloslava Richterová 25.11. 08:11
Ano, rozpláče i rozesměje, oblíbená knížka, něco mi říká, že bych si ji mohla zopakovat :-)

Výlet z Divišova do Českého Šternberka

Vladislava Dejmková 24.11. 18:22
Krajina kolem Benešova se mi líbí. Je mírně či více zvlněná, nabízí krásné výhledy. Trochu ji znám, žije tam syn s rodinou.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.