Přehled posledních diskuzních příspěvků
Takové malé národní šílenství
Mirek Hahn 28.11. 09:23
Bezvadné ! :-) Chápu tu ambivalenci, je to rozšířené.
Kde se žije nejlépe? Ve středočeských Říčanech. Na chvostu žebříčku jsou Orlová, Vítkov či Ústí nad Labem
Naděžda Špásová 27.11. 15:05
My žijeme v Ústí nad Labem už 46 let, manžel odtud dokonce pochází. Žije se nám tu opravdu dobře, bydlíme už dlouho na malém sídlišti pod nemocnicí. Já pocházím z vesnice a jsem ráda, že tu žijeme. Nesouhlasím, že se tu žije špatně.
Podzimní toulky
Blanka Lazarová 27.11. 14:05
Je dobře, že to ještě na některých místech funguje jako u vás. Můžeme vám jen závidět. Přeji krásný požehnaný čas. :-)
Advent
Daniela Řeřichová 27.11. 13:17
Děkuji za krásné přání, hezké fotografie a článek k zamyšlení. Také přeji klidný čas všem lidem dobré vůle.
V důchodu mě baví pracovat
Jan Zelenka 27.11. 09:17
Já to s prací nijak nepřeháním. Stačí mi zcela starat se o byt a o sebe. Práci klidně nechám těm zdravým a aktivním seniorům. Mně úplně ke spokojenosti stačí literární aktivita.
Z mého deníku: Vystačím si. Pozitivní, nebo radši veselá příhoda ze života
Anna Potůčková 27.11. 07:03
Zuzko článek mě pobavil, zasmála jsem se. Pokud byla i pěna, tak to asi bylo něco jako hrnečku vař. To já kdysi neměla v lednici místo na plato vajec, a jedině kde by nezavazaly, bylo tát je za šicí stroj na zem pod topení. Chybou bylo, že byla zima, to znamená, že se topilo. A co udělaly pod topením vajíčka, si dovedete představit. Zkrátka se uvařily a přišla jsem na to asi až za 3 dny, kdy jsem je potřebovala na obalování řízků. To už byly asi 2 dny v ledničce. Zkrátka život tropí hlouposti......
Předzimní sen
Květa Chobotová 27.11. 06:38
Milá Ivo, mluvíte mi ze srdce... to je vzácná shoda... velice pěkně děkuji
Co dělat, když zaměstnanec dostane výpověď dva roky před důchodem?
Jaroslav Řezáč 26.11. 20:02
Co dělat, když zaměstnanec dostane výpověď dva roky před důchodem?
No to by měly řešit ti hlupáci co nastavily takto vysoko důchod! Někteří nepracují a mají a ti co poctivě makají celý život jsou nakonec na tom hůř! Jeto hanba kam to zašlo!
Korfu - cesta do jednoho „domova snů“ II
Zdeněk Pokorný 26.11. 16:52
Moc hezký článek, protože se díky Vám noříme pod povrch věcí a neběžíme kolem nich v tempu jako ti Japončíci či jiní turisté. Děkuji za tuto možnost.
Návštěva vánočního punčového království
Zdeněk Pokorný 26.11. 15:49
Krásný článek a nádherné fotografie.
Zkoušíte při vaření experimentovat?
Anna Potůčková 26.11. 07:30
Vladko hned po ránu takové dobroty. Květákové placky doma dělám ale bez sýru, takže příště jej tam přidám. A mě osobně lákají Kuřecí jatýrka na pánvi, určitě také udělám. Myslím, že ty by jsi se klidně mohla přihlásit do nějaké televizní kuchařské soutěže.
Výstava Dvojník v Domě U Kamenného zvonu v Praze
Alena Velková 25.11. 20:30
Zastoupení autorů je skvělé.
Nemilé překvapení na veřejném WC
Daniela Lender Chaloupková 25.11. 12:12
Tak tentokrát žádný milý příběh ani dobrý konec ... Bohužel, i to patří k realitě dnešních dnů .... Možná budu příliš "tvrdá", ale lidí, jako je zmiňovaná žena, mi líto není. Svůj způsob života si zvolili sami, nikdo jim "pistoli u hlavy nedržel". Jejich okolí mi líto je, to ano. Zcela určitě se snažili s tím něco dělat, ale .... Každopádně děkuji za skvěle napsaný článek.
Listopadové odpoledne na Miladě
Jana Šenbergerová 25.11. 08:57
Naďo, díky. Tam už to nedáme, proto jsem moc ráda, že mám díky tobě docela přehled o tom pro nás velmi vzdáleném místě. Je tam krásně v každou roční dobu. Tak si ty výlety ještě dlouho užívejte.
Tchaj-wan - země draků a moderních technologií
Alena Tollarová 25.11. 08:18
Paní Helenko, přečetla jsem Vaše povídání opět jedním dechem. Píšete moc zajímavě o vzdálených koutech naší planety. Marně se snažím představit jízdu vlakem 300km rychlostí, ale takové už to prostě je ... :)
Muž jménem Ove
Miloslava Richterová 25.11. 08:11
Ano, rozpláče i rozesměje, oblíbená knížka, něco mi říká, že bych si ji mohla zopakovat :-)
Výlet z Divišova do Českého Šternberka
Vladislava Dejmková 24.11. 18:22
Krajina kolem Benešova se mi líbí. Je mírně či více zvlněná, nabízí krásné výhledy. Trochu ji znám, žije tam syn s rodinou.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.