Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na zelené louce
Zuzana Pivcová 13.5. 07:10
Obdivuji Vaši všestrannost tvůrčího výrazu. Včetně této veselé nadsázky.
Praha se osvobodila sama
Zoja Sedláčková 12.5. 19:24
Zrovna o víkendu jsem měla rozpravu s dcerou na téma druhé světové války. Myslím, že ještě jejich generace - současní ptětatřicátníci - vnímají tuto historickou etapu jako živou. Ve většině rodin o ní vyprávěli prarodiče. Ale mladší už ji vnímají jen jako historii. Tvůj článek je, jako vždy, perfektní. Sama jsem osobně znala několik účastníků Pražského povstání, přátel mých prarodičů.
Anna
Zuzana Pivcová 12.5. 19:03
Je to velmi silný příběh, emotivně podaný, někomu by se možná mohlo zdát, že až moc vygradovaný, ale já jsem příběh se stejnou pointou před 27 lety prožila (a možná, že nejsem zdaleka sama). Ale netroufla bych si mluvit v mém případě o božích mlýnech, spíš jen o odchodu z mého života. Děkuji Vám za to zvláštní přiblížení.
Znovuzrození krajiny
Hana Rypáčková 12.5. 18:33
Taky bych se tam ráda podívala.Projížděla jsem tudy dávno tomu a byl to proti jihočeské krajině děs a běs.Sleduji jen v tisku,jak rekultivace pokračují.
Jarní fotopříběh: Sluneční paseka
Marie Novotná 12.5. 11:03
Zojo,to je moc krásná příroda.A co Pípalka?Nechce se mi věřit,že byla zavřená.Díky za pěkné počtení a hezkou fotodokumentaci.
Počteníčko o mládeži
Zuzana Pivcová 12.5. 09:23
To, co Tobě, Hanko, připadá při Tvé práci se seniory samozřejmé, pro jiné asi samozřejmé není. Dívky se mi mnohdy zdají horší než chlapci ve svém projevu, mluvě i ochotě vůči starším.
II. světová válka z vyprávění rodičů
Zuzana Pivcová 12.5. 07:09
Jsem moc ráda, že jste tenhle příspěvek napsala, protože mě zajímají všechny údaje, vztahující se k válce, a to nejen oficiální, naopak spíš z pohledu každodenního žití. Potvrzujete mi i fakta z dokumentů, týkající se německých uprchlických táborů z konce války nebo bombardování Drážďan. Díky.
Hrad Helfštýn bude hostit přehlídku historie vojenství
Anna Potůčková 12.5. 00:26
Opravdu stojí za to si tam udělat výlet. Já tam byla v sobotu 9.5. Konala se tam akce HELFŠTÝNSKÝ OKRUH, což je jízda auto a motoveteránů na tento hrad. A letos jich tam bylo opravdu moc. Bylo hezké počasí, bylo slunečno a tak hrad byl v obležení nejen veteránů ale také množstvím lidí.
Poděbradská mozaika
Marie Novotná 11.5. 21:10
Já Ti děkuji za to,že místa o kterých jsem neměla nejmenší tušení jsem viděla na vlastní oči ,pod Tvým vedením, s tak báječnou partou íčkařek .
Klepiš „namíchnul“ Jágra. Dovolil si dres s číslem 68…
Libor Farský 11.5. 21:03
Bezva situační humor, chtěl bych být u toho.
Stezka korunami stromů čeká miliontého návštěvníka
Zuzana Pivcová 11.5. 19:17
O něčem podobném jsem četla prvně loni v létě při návštěvě muzea v Písku, ale vůbec jsem nevěděla, co to Stezka korunami stromů je. Teď už vím, musí to být moc hezké cestování.
Seniorky na cestách
Lidmila Nejedlá 11.5. 15:00
Přesně tak to bylo a s Bertíkem jsme si to užili. Díky děvčata.
Chcete mít své svatební šaty v Národním muzeu?
Alena Tollarová 11.5. 14:05
Já mám schované šaty i boty. Ale nejsou ještě až zase tak historické. 1977.
Hokejová tipovačka: šest soutěžících získalo 10 bodů
Dana Kolářová 11.5. 09:40
Blahopřeji všem soutěžícím v Tipovačce, kteří správně odpověděli na otázku - V jaké minutě padne první gól zápasu Česko - Německo.
Beznaděj
Zuzana Pivcová 11.5. 08:11
Je to velmi smutné, ale i ve svém smutku velmi krásné vyjádření, za které děkuji.
To není Kanada, ale Svatojánské proudy. Nirvána českého turisty
Hana Rypáčková 11.5. 07:57
Pěkně popsaný výlet...Kde je Svatojánským proudům konec.Ale asi by stejně byla řeka obtažená a prošpikovaná silnicemi s obr hotely a Ztracenka nadobro ztracená.Co se rodiče navyprávěli.Asi si dám jízdu tam i zpět některou neděli.Ovšem tlačenice lidí- to celé kazí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.