Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž z Musaionu aneb Modelky i60 v akci!

Marie Magdalena Klosová 29.4. 22:47
Díky redakci za vše,co pro nás vymyslí !!!Bylo to skvělé!mm

Jarní fotopříběh: Toulání středohořím a Poohřím

Jaroslava Handlová 29.4. 21:25
Toulání v blízkosti tolika krásných nálezů musí být určitě velkou radostí. Moc se Vám povedly fotky i výstižné popisy, jak u hub, rostlinek i kamenné krásy.

Trápení Bartošové ukončila sebevražda

Soňa Prachfeldová 29.4. 20:11
Nádherný hlas, škoda mladého života, byla tak slabá a zmanipulovatelná bohužel .

Co krás jaro nám nabízí

Soňa Prachfeldová 29.4. 20:08
Moc hezké paní Aničko, úplně se s Vaším vyznáním ztotožňuji. Nemohu se skoro narovnat, jak jsem dnes byla pilná a moje vnučka mi řekla, babi na co tolik kytek a ostatního, to zas bude konví, až si zajedeš někam relaxovat :-)

Další televize natáčela o našem projektu i60

Elena Valeriánová 29.4. 17:26
Vážená redakce, teď jsem to video shlédla a mám takový pyšný pocit sounáležitosti k i60.cz. Děkuji.

Čarodějnice nebo čarodějka?

Elena Valeriánová 29.4. 17:24
Redakce čaruje - fotka. Super. Rady taky, jen ta předposlední u nás nehrozí. To bychom umřeli hlady. Před pár měsíci mi manžel chtěl udělat snídani, tvarůžkovou pomazánku. Já se těšila na tom přece nemůže nic zkazit. No nezkazil, jen ji řádně osolil. Ale prý solil tou mojí bylinkovou solí, co jsem sama míchala.

Náš recept: Tvarohový dortík za studena

Jana Šenbergerová 29.4. 14:11
Váš dort nejen skvostně vypadá, ale nepochybně i chutná. Jen co budou mít tvaroh ve slevě :-), spojím ho s loňskými borůvkami z mražáku a plátkem agaru. A s čerstvými jahodami určitě také nebude mít chybu. Už jen pohled na tu mňamku stojí za poděkování. :-)

Nechte si v BENU vyšetřit kožní znaménka zdarma

Hana Rypáčková 29.4. 08:43
Bohužel u nás Benu není,nejblíže ve Vodňanech.Ale v domě bydlí sestra z kožního....Je to skvělá akce.Mám sluníčko ráda ...

My a Poděbrady

i60 Párty Poděbrady 29.4. 08:40
Zde je k prohlédnutí spousta fotek

Jak se z holek staly dámy

Marie Novotná 28.4. 21:19
Zuzko díky za tuto rychlovku .Modelkám to moc slušelo.

Náš rodinný recept: Řezy s pudingem

Anna Potůčková 28.4. 18:35
Vypadá hodně dobře a určitě někdy upeču

Třeba jen na chvíli

Ingrid Hřebíčková 28.4. 15:12
Zuzano, píšete tak křehké, citové básně, které zasáhnou přímo do srdce. A NE JEN NA CHVÍLI. Děkuji.

Poděkování

Eva Balúchová 28.4. 14:02
Pěkné poděkování,i já se přidávám k anonymu.:-))

Jarní fotopříběh: Doma, na staré pekárně

Blanka Hlobilová 28.4. 13:17
Hezky napsaný příběh. Krásné fotky a vtipný komentář k nim. Zdravím Rexe!

Má láska

Olga Štolbová 28.4. 08:11
Ano Zuzko, "tak je to správné, tak to má byť". Hlavně, ať je to láska na furt......*****

Hokejová horečka stoupá, už v pátek jdeme na Švédy

Olga Štolbová 28.4. 08:04
Mám za kluky trému už teď. A budu fandit a držet palce a čučet na televizi až do úspěšného konce.

Javoříčko

Eva Balúchová 27.4. 22:08
Růženko,je to velice dojemné.Je dobře,že lidé nezapomínají.

Spolužačka

Zuzana Pivcová 27.4. 21:18
Dřív jsem měla, Jíťo, také občas problémy s identifikací bývalých spolužáků po letech, ale ty třídy, s kterými se pravidelně scházíme, už mám nyní zafixované v současné podobě. Nejnepříjemnější pro mě byla situace, kdy se ke mně přihlásila v létě na výletě v jižních Čechách na ulici starší žena, jejíž podoba mi nic neříkala. Ona srdečně Zuzko, ahoj, já s přihlouplým otazníkem ve tváři. Až mi musela říct, kdo je. Spolužačka ze střední školy, kterou jsem neviděla ne od maturity, jen asi 20 let.

Proč mám tak velkou žízeň na mluvku Jiřího Ovčáčka

Jan Blahoslav 27.4. 18:15
Ovčáček kazí renomé České republiky. Absolutně nechápu, jak může takový primitiv zastupovat zájmy této země.

Nebe začíná metr nad zemí

Zuzana Pivcová 27.4. 11:42
Kdysi v mládí, když bylo ve vzduchu pojednou cítit jaro, jsem byla jako posedlá a putovala po venkovské cestě do přírody, do rokle, k potůčkům, bez konkrétního místního cíle, ale s cílem vnímat, cítit, žít. Tehdy jsem si říkala, že, dokud mě bude takhle budit jaro, budu mladá, a pak... A je to 50 let, jaro se hlásí neustále kolem mě i ve mně a mužská blízkost má v sobě také příchuť nebe. Tak nevím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.