Přehled posledních diskuzních příspěvků
V ordinacích přibývá lidí 60+ s úrazy ze sportu
Hana Rypáčková 24.4. 17:26
Manželova tetička, když byla v mém věku, měla také zlomenou ruku.Ale při zabijačce, prase tušící svůj konec ji porazilo.Upadla na žlab a bylo to.Na rozdíl ode mne ji všichni litovali a neříkali, že si za to může sama.Časy se mění...
Náš rodinný recept: Kachnička obzvlášť dobře vypečená
Alena Tollarová 24.4. 12:28
No to muselo, mm, být pořádné božíhodové překvapení! Já peču kachnu trochu jinak. Jen osolím, okmínuji a vložím do pekáče, vůbec nepodlévám. Přiklopenou peču od velmi, velmi časného rána (může se prý dokonce péct už od večera) na 90 stupňů. Po asi 6 hodinách zvýším teplotu na 160 stupňů a peču asi další dvě hodiny. Ňam, je pěkně zlaťoučká a šťávy si pustí sama dost. at :-)))
Zaláskování
Růžena Antlová 23.4. 16:19
Láska kvete v každém věku a vy o ní dokážete psát ve verších. Pěkné líbí !!!!!!!
Jiří z Poděbrad: král, který předběhl dobu
Vladka Steinová 23.4. 15:49
Jiří z Kunštátu a Poděbrad,český král, husitský král, moudrý to panovník.I když od jeho narození nás dělí téměř 600 let, mohli by si z něho mnozí dnes vzít příklad.
Test: Znáte Cimrmanovo dílo?
Vladka Steinová 23.4. 13:41
Dobrý den, p.Cakl, ráda bych se Vás jen zeptala - Vy toto vše dobře znáte, tak, že nemusíte použít nápovědu? Pokud ano, máte můj obdiv.
Otec pražské ZOO Jiří Janda měl nejdřív lvici na zahradě
Alena Tollarová 23.4. 13:15
Díky Vám, pane Jando, máme na dosah báječné místo k trávení volného času spojené s poznáváním a pozorováním zvířat z celého světa. A Vy se na to hemžení a nadšenou lidskou havěť i dospěláky jistě díváte tam zeshora.
Hokejové úspěchy, 4. díl: Zlatá parta z roku 1972
Libor Farský 23.4. 13:07
Děkuji za krásné připomenutí úžasného vítězství v r.1972. To nadšení všech Pražanů! Kupodivu si ještě vybavuji i tváře některých hráčů.
Nejkrásnější ženou světa je v padesáti Bullocková
Miroslav Štorch 23.4. 08:06
Ve filmu "Slečna Drsňák" dostala také jednu z korunek Miss, i když děj byl klasicky americky stupidní :-) Podobné volby jsou pochopitelně hodně zúžené na herečky a modellky.
Jarní fotopříběh: Co dokáže těhotná kapička jarní rosy
Zdenka Jírová 23.4. 00:12
Krásné fotografie a hezké povídání o kapce rosy.
Flora Olomouc: jarní květy, exotika i pyramida
Marie Magdalena Klosová 22.4. 22:23
Kdyby nebylo Poděbrad,zajela bych se pokochat.Byl by to už pátý pokus pro setkání s jarem,když ty před tím,nic moc.Ale,jede se do Poděbrad!
Davidovy americké zkušenosti
Zuzana Pivcová 22.4. 20:22
Mladým lidem nezávidím, naopak velice přeji, že mohou vyrážet do světa. Za sebe jsem ráda, že jsem jako němčinářka mohla jezdit alespoň často do NDR, hlavně na jazykové kurzy nebo jako doprovod se žáky na výměnu. Jazykově i společensky mi to hodně dalo a naučila jsem se spoléhat především na sebe a nebát se jezdit. David je příkladem dnešních mladých, kteří jsou zdravě sebevědomí a nároční. Nekoukají na všechno na Západě vyjeveně a s nekritickým obdivem. To se mi líbí. Pamatuji si, že kdysi byl v TV dokument o jednom našem středoškolákovi, který šel na rok do školy někde v USA. Byl tam mezi studenty na špici. Např. o matematice ale řekl, že u nás už to měli jako učivo v 8. třídě. Pak jsem zase slyšela dvě dívky v autobuse, spolužačky ze školy společného stravování, jedna se vrátila z USA, kde byla na práci někde v restauraci v Kalifornii a prorazila tam s českými obkládanými chlebíčky, takže jí vyhradili jeden den a hosté se tam sjížděli extra kvůli ní. Tak si myslím, že se naši mladí rozhodně v cizině nemají za co stydět a uchytí se. Davidovi to přeji a budu se těšit na další poznatky.
Kouzlo časů minulých: vrabčinky
Hana Rypáčková 22.4. 19:28
A právě kvetou!Máme je za plotem zahrady, lidé si trhají větvičky a černé se nekonají, postarají se o ně ptáci.U nás se jim říká ptáčnice a roste pod nimi zrovna teď velké množství hub podtrnek.Taky je u vás sbíráte?
Jan o svém ráji
Vladka Steinová 22.4. 17:07
Pane Horenský, povedlo se Vám to ! Mně se báseň moc líbí.Asi to nevíte, ale zraje ve Vás básník.Hodně zdaru!
Na snižování cholesterolu bude místo léků injekce
Jana Slavíková 22.4. 14:41
Nejúčinnější lék na některé nemoci je UKÁZNĚNOST. Ta se bohužel ani na předpis pořídit nedá. Vím, o čem mluvím :-)
Jarní fotopříběh: Konečně přišlo jaro
Zoja Sedláčková 22.4. 14:07
Parádní kytičky, jako vždy, Růženko. U nás vše teprve vystrkuje růžky. Takovéhle jaro bude nejdříve za čtrnáct dní.
Neváhejte, knihy jsou dnes o patnáct procent levnější
Hana Rypáčková 22.4. 08:20
To je dobře.Pro mne ale je zlatá Šmidingerova knihovna.
Obchodní dům Máj: symbol nákupů i architektury 70. let
Vladka Steinová 22.4. 06:33
Vše je dnes jinak, ale do Máje jsem chodila velmi ráda.
Síň slávy pro kreslíře Jiřího Šalamouna
Zdenka Jírová 22.4. 00:18
Snad každé české dítě má doma knížku vydanou Albatrosem nebo ještě starší se SNDK, Ty mám ještě doma i já a čtu z nich svému vnoučkovi. Zásluhy dětského nakladatelství jsou obrovské, pracovat pro děti je velmi krásná, ale i náročná práce. Pohádky a příběhy by však nebyly dokonalé, kdyby je neobohatili naši malíři a kreslíři. Maxipsa Fíka znají všechny děti hlavně v jeho televizním zpracování. Sledovali jsme Večerníčky o Áje a jejím Fíkovi společně s dětmi a nyní i s vnukem. Moc panu Šalamounovi za jeho krásné obrázky gratuluji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.