Přehled posledních diskuzních příspěvků

Psi poznají naše nemoci. Je to vědecky potvrzeno!

Jiří Libánský 10.4. 22:25
Když mi pes olizoval hlavu, třeba tím chtěl také něco naznačit.

Očima Franty Dostála

Marie Magdalena Klosová 10.4. 19:35
Trochu ironie,vtip,špetka sarkasmu a hrst optimistického pohledu na svět a na stáří a je z toho podařená básnička!

Jarní fotopříběh: Rakytník, přítel našeho zdraví

Marie Novotná 10.4. 18:23
Krásná exkurze slovy i obrazem a ještě jako bonus přidané blahodárné účinky rakytníku.Tak tomu říkám prima příběh.Taky bych se dala zlákat na tuhle exkurzi.Děkuji za ní.

Karolína a Veronika: dvě dívky, dva osudy

Radovan Cakl 10.4. 13:48
Hezké příběhy. Důležité je, že každý máme možnost volby a většinou se dokážeme správně rozhodnout.

Tvrdý kritik fašismu Josef Čapek zaplatil daň nejvyšší

Zuzana Pivcová 10.4. 11:09
Karel Čapek by vlastně skončil stejně, nebýt jeho úmrtí před příchodem Němců. Bylo známo, že se na něj chystali. Oba bratři byli mimořádně nadaní. Karel Čapek se dostal do povinné četby díky Matce a Bílé nemoci a mnoho dalšího také o něm nebylo vůbec známo (např. Hovory s TGM). A Josef Čapek, to ve škole zaznělo jen jako jméno.

Existují v dnešní době ještě vůbec gentlemani?

Marie Magdalena Klosová 9.4. 23:29
O Vás,pane Tomáši Horáčku,jsem ani na minutu nezapochybovala!Zatímco o některých se to prostě říci nedá!A Špaček?Ten dost "povýšil" od dob bramborových brigád na SVVŠ v Ostravě.Tímto ho zdravím,gentlemana.

Krásný den s vozíčkáři

Hana Rypáčková 9.4. 20:30
Ráda jsem si článek přečetla.Mám zkušenosti vesměs dobré, jak se lidé chovají k vozíčkářům .Vnuk i syn dělali asistenty chlapci a mívali jsme ho na různých rodinných akcích,pro naše vnoučata velmi poučné, jak si vážit zdraví. Byli s ním i v léčebnách, u moře.Je to těžká práce, ale hodně vnuka i syna vychovala k toleranci a lásce k lidem. A láska je zasáhla , to je hezké.....Ani nervózní sestra to nepokazila.

Festival SEN propojí generace!

Hana Rypáčková 9.4. 20:21
Takže sedmého května spicha na Klamovce? Mně to tedy dost zajímá...

Smažák i utopenci aneb Česká kuchyně na Expu

Soňa Prachfeldová 9.4. 19:26
Je dobře, že se zůstane u tradičních jídel, však také cizincům chutnají a smažák si občas s chutí dám také.

I v Brně je hezky

Hana Šorejsová 9.4. 17:40
Evi, moc se ti to povedlo a hezky si to popsala. Díky a piš dál !

Nové pražské metro

Vladka Steinová 9.4. 15:03
Dobrý den, se zájmem jsem si přečetlá Váš článek a hlavně Vaši kritiku, se kterou nešetříte, na nové stanice metra A v Praze. Mám na Petřinách dceru a vnoučata, tak jistě jsme to také vyzkoušeli, a již jsme jeli někoikrát, ale nevidím tolik chyb, jako Vy. Sdělovací prostředky již kritiku na stanici Veleslavín přinesli, v tom máte jistě pravdu, jak chudáci lidé se musí plahočit do schodů směr letiště. Včera po 13 h.jela skupina španělských mladých a sympa tických turistů na Veleslavín a vůbe jim nevadilo, že svůlj kufr nesou po schodech. Do stanice Bořislavka nám v uších nepraská, stanice Petřiny není sice ničím výjimečná, ale třeba mému vnukovi metro z Petřin ulehčilo a zkrátilo dojíždění na střední školu a to velmi citelně.Mnozí pacienti ocení stanici MOTOL,nevidím to tak černě jako Vy, že jde jen o márnici a krematorium.Myslím, že díky patří všem, kteří se na prodloužení trasy A pražského metra podíleli.

Již přes 1200 restaurací podává vodu z kohoutku

František Polášek 9.4. 14:04
To je pokrok. To bylo za totáče běžné všude bez řečí. Naprosto běžně byla dostupná voda z kohoutku KDYKOLIV 24 hodin za den na každém nádraží i tom nejmenším !! Dnes ani ťuk. Tak se mně zdá že se ze samozřejmostí dělají zázraky. Tady asi nejsou žádní pamětníci. Asi vymřeli, nemají internet nebo se stydí něco napsat.

Ceny pšenice stoupají, zdraží mouka i pečivo

František Polášek 9.4. 13:55
Konkurence schopnost mlýnů se udrží na úkor spotřebitelů. Tak je to se vším. Snížíme DPH jako u knih. Těch se najíme.

Lázně na křížek budou opět na čtyři týdny

František Polášek 9.4. 13:03
Za totáče jsem byl na operaci žlučníku. 1 x jsem dostal křížkové Karlovy Vary na 28dní-úplně zadarmo. Pak ještě jednou KV 28dní za 800Kč a pak ještě jednou Bardejov za 800Kč na 28 dní. Karlovy Vary byly vždy v sezoně. V pobytu bylo zaplacené všechn-ubytování-strava a procedury. Źádné další náklady. U komunistů jsem nebyl, žádné známosti a tlačenky jsem neměl. Byl jsem obyčejný dělník. Z dovolené nebyla doba v lázních strhávaná. Léčení je teď dovolená !! O žlučníku nevím do dneška. Děkuji žlučníku za tyto pobyty.

Jarní fotopříběh: Naše krkonošské Velikonoce

Alena Vávrová 9.4. 13:00
Díky za počteníčko a fotky. Netěšila jsem se nadarmo, neboť referuješ i o Jánkách a jízdě lanovkou na Černou horu. Byla jsem tam mnohokrát, naposledy na týden. rekondici. Ovšem po 3 letech od posled. výletu do Krkonoš (Harrachov, Mumlava) už to volá po další návštěvě - kamkoliv do milovaných hor. Stihli jste toho opravdu hodně = výhoda čtyř koleček sebou.

Dubnový výlet na Petřín

Zuzana Pivcová 9.4. 09:22
Je vidět, že u vás v rodině se poznávací vlastivědné výlety a vycházky konaly odjakživa. To se mi moc líbí. Sama jsem nebyla na Petříně mnoho let, až se stydím.

Kdo si zpívá, ten má do ráje blíž!

Zuzana Pivcová 9.4. 09:18
To je pro mě zcela neznámý kout naší země, tak jsem se alespoň tady trochu informovala a zkulturnila, díky, Zojo.

Senior za volantem? Mnohem častěji oběť než viník nehody

František Polášek 9.4. 02:37
Senioři jsou oběti. Viníci jsou poslední dobou čím dál víc mladí řidiči. Jsou to produkty výchovy rodičů a dnešních škol. Situace se bude zhoršovat, protože náš výchovný systém produkuje čím dál víc nedisciplinovaných a nezodpovědných dětiček. Dnešní škola je nezvladatelný zvěřinec. Děti neznají co to je odpovědnost, ukázněnost, disciplina atd. To pak přenášejí do svého počínání na silnici. Mám osobní zkušenost jak to bylo dřív a můžu porovnávat, nikoli přebrat názory druhých.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.