Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jarní fotopříběh: Květiny, to je moje velká radost

Zuzana Pivcová 8.4. 19:47
Bez zahrádky, balkonu, s okny na východ a stínícím protějším panelákem nemám rostlinám mnoho co nabídnout, tak jich tu ani moc netrápím. Ale mám tu už pár let několik tilandsií. Vaše kytky jsou nádherné. Taky jsme mívali vánoční kaktus, ale kvetl, kdy ho napadlo.

Hitem Vánoc jsou čtečky knih. Dejte jim šanci!

František Polášek 8.4. 18:45
Čtečky jsou dobré, jen půjčovny musí půjčovat e-knihy. Koupím e-knihu za 2-3 stovky, přečtu a co pak s tím? Přenositelné na jinou čtečku to není. Papírovou knihu můžu dát komu chci. Reklama o této špatné vlastnosti e-knih nepíše. E-knihy by měly proto stá desetinu ceny papírové knihy. Užitná hodnota e-knihy je velmi nízká.

Jak vařily naše prababičky: lívance, klasika naší kuchyně

František Polášek 8.4. 18:20
To je dobré a dobré jsou také bramborové placky z vařených postrouhaných brambor s trochou mouky. Žádné vejce a vyválené a upečené na plátu kuchyňského sporáku, pak trochu pírkem pomastit a na to povidla. Všichni experimentátoři VAŘÍME v TV jsou na lopatkách.

Knížky jsou dnes o 15 procent levnější

František Polášek 8.4. 17:59
Zlevňovat se má to co je potřeba pro děti a rodiny a to knihy moc nejsou. Bez DPH jsou jen výsledky loby prodejců a výrobců knih.

Káva bez rizika? Čtyřikrát denně!

Zoja Sedláčková 8.4. 17:09
Tak tomu nějak nerozumím. Dospělí mohou přijmout bezpečně až 400 mg kofeinu denně. A dále se píše, že bezpečné jsou i u dospělých 3 mg na kg váhy. To by dospělý musel vážit 133kg

Chata nebo chalupa: ideální zázemí a investice na penzi

František Polášek 8.4. 14:42
Dokáže senior udržet chatu v provozuschopném stavu a odkládat si peníze na amortizaci chaty.opravy atd.? Dokáže senior v seniorském věku si kolem chaty udělat to co potřebuje sám. Dokáže se postarat o topení, přípravu uhlí a dřeva atp.? Sekat trávu atd. Kdo chatu neměl neví o čem je řeč. Není to jen romantika sedět v altánku a pít kafíčko. Dokáže senior z důchodu platit všechny zvyšující se poplatky související s chatou? Proti důstojnému stáří nic nemám a přeji seniorům aby provoz chaty zvládli. Když bude senior sám bude se na chatě pěkně potit aby všechno zvládl. To jenom v prvním přiblížení. Předpoklad - chata i s pozemky jsou v majetku seniora.

Pořadatelé předváděcích akcí přišli s novým trikem

František Polášek 8.4. 14:18
Stát o této problematice ví, ale nezakáže to. Když dokáže zakázat drogy, může zakázat i zlodějské předváděčky. Předváděčky můžou být jako trestný čin ze samé podstaty této činnosti.

Sledování událostí v naší společnosti

Marie Novotná 8.4. 13:25
Jak zde píšete,tak opravdu informace a varování pro důchodce jsou všude.Jsem moc ráda,že na tomto portálu nekoukají z každého kliknutí jen varovná napomenutí,ale krásné informace o životních zkušenostech,nebo zážitcích registrovaných.I60tka pro mne byla ,je a věřím,že ještě bude studnicí krásných příspěvků,rad,prožitků,postřehů a informací,dnes již z celé republiky.Díky redakci za to,že je portál i60.

Skořice o Velikonocích

Zuzana Pivcová 8.4. 10:38
Podle názvu jsem už málem mířila někam na Zanzibar. O to lepší bylo poznání, že zůstáváme doma. Hezká krajina a milé obce. A moc hezké video s "rodinnými prvky". :-)

Poděkování nejlepší paní učitelce na světě

Hana Rypáčková 8.4. 08:03
To ji obdivuji,znám jen jednu takovou obětavou paní učitelku, co ji děti bezmezně milují , ale kolegyně štípou.Není ovšem rozptylována rodinou, manželem ani svými dětmi a veškerý čas věnuje koníčku-učení. Přeji paní učitelce ještě hodně elánu ,Ať jí děti oplácení její lásku.

Jarní fotopříběh: Moje Velikonoce

Dana Kolářová 8.4. 07:36
Paní Marie, děkuji za reportáž o velikonočních tradicích a krásné doplňující fotografie.

Magdalena Horňanová, nejstarší spisovatelka

Zdenka Jírová 8.4. 00:35
Na příkladu paní Horňanové je vidět, že stářím se mozek nijak neotupuje, jen je potřeba ho vhodně zaměstnat. A to se paní Magdaléně povedlo na 100%. Gratuluji.

Den, kdy klesla ke dnu nepotopitelná Jamato

Zdenka Jírová 8.4. 00:20
O tomto úseku válečných dějin jsem vůbec nevěděla, děkuji I60 za článek, který zase rozšiřuje mé vědomosti.

Stravenky Sodexo

Marie Magdalena Klosová 7.4. 23:44
Jste nezaměnitelný!Poznám Vás už od nadpisu.Ale nevím,jestli "to je zadarmo"!Myslím,že ni do tohoto fondu zaměstnanec "nějak"přispívá.

Když lásku pocítíš

Jiří Libánský 7.4. 20:18
Hezkýýý. Mé oči jihnou.

Můj reparát z outfitu

Hana Lancová 7.4. 15:46
Tak jsem po pár dnech zabrousila na portál a objevila Váš čerstvý příspěvek. Velmi elegantní žensky působící model. Fotografie eňo ňuňo. U mě za 1. :-)))

Jak jsem se (ne)stala milionářkou

Miroslav Štorch 7.4. 12:46
Máte pravdu paní Jírová - konkurz se konal na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, kterou jsem kdysi vystudoval http://www.ftvs.cuni.cz/fakulta.html také mám od MUDr.Šmuclera jeden šek podepsaný z improvizovaného studia v Letňanech :-)

Jak jsem pohodlně dojela do Motola novým metrem

Hana Rypáčková 7.4. 11:53
Díky Zuzko, moc mi to pomohlo.Jezdíme z Vysočanské na Dědinku za mužovým bratrem a na Petřiny za dcerou.Tak vím, jak přestupovat,bude to zrychlení. Jsi dobrý zpravodaj.

Šum křídel neslyšet

Libuše Křapová 7.4. 09:01
Elenko, báseň velice krásná, ale ten sen musel být děsivý.

Pomlázka pohledem cizinců: opilí Češi lískají nebohé ženy...

Hana Rypáčková 7.4. 08:29
A my ženy se na to těšíme.......Ukazujeme si šlehance, která nemá žádný-závidí.I když to nepřizná. Jako v O Henryho povídkách. Monokl na oku, ale novou bluzičku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.