Přehled posledních diskuzních příspěvků

Velikonoce s mírou, hned potom jarní restart

Eva Balúchová 6.4. 19:34
Ještě zítra dojíme zásoby a taky chystám "jarní restart".

Pražská Kotva nezestárla ani po čtyřiceti letech

Jitka Chodorová 6.4. 16:54
Ano Zuzko,OD Kotva byl vždy pojem,i my "přespolní",jsme při návštěvě Prahy,neopominuli Kotvu navštívit a žasli jsme nad výdobytkem doby i západního trendu.Teď už jsem tam déle nebyla,ale pokud se uskuteční vše,co se plánuje,ráda se tam,při první příležitosti zase podívám.

Fígl, jak využít obaly na vajíčka

Lada Boháčová 6.4. 14:41
Čas od času dělám domácí sekanou.Před pečením ji nepotírám rozšlehaným vajíčkem ,ale plnotučnou hořčicí.Po upečení má pěknou barvu a jak chutná!!!

Reklama zničena filmem

Zoja Sedláčková 6.4. 14:17
Trefné, někdo to tak skutečně vypadá...

Palačinky s jablečnou rozvářkou

Marie Seitlová 6.4. 14:15
Palačinky miluji, ale s jablečnou rozvářkou jsem je nejedla, určitě vyzkouším. Děkuji za tip.

Obáváte se trombofilie? Nechte si otestovat DNA!

Jana Vařáková 6.4. 11:35
Zaujal mě článek o trombofolii a jelikož asi patřím do rizikové skupiny, nechala bych si test DNA udělat. Ale není zde uvedeno, kde se tyto testy dají udělat?

Agnetha Fältskogová, jedno A slavné kapely ABBA

Hana Šorejsová 6.4. 11:34
ABBA zůstala a zůstane pro mne napořád! Agnetha a všici ze skupiny. to bylo moje mládí ......poslouchám je dodnes i má dcera .......

Jarní fotopříběh: Výstava "Velikonoce - svátky jara

Hana Rypáčková 6.4. 08:25
Ráda bych na tak pěknou výstavu přijela i přes celé Čechy.Jezdila jsem do Nového města nad Metují na tábory a děti odtud zase k nám.Jednou jsem za zaslanou zapomenutou bundu chlapce dostala od jeho maminky z Vamberka krajkový límeček. přeci jen to je dost daleko.Naštěstí jsou výstavy všude velmi oblíbené.

Máme energii na focení, vaření i předvádění krásných kostýmů

Alena Tollarová 5.4. 19:48
Blahopřeji všem oceněným! Musím říci, že se mi líbily všechny soutěžní příspěvky a těžko bych dokázala vybrat nejlepší.

Moje energie: Dobíjím baterie na svých cestách

Eva Balúchová 5.4. 15:46
Takového "dobíječe"energie,jak jste vy bych potřebovala ve svém okolí.

Čápi se vracejí, přílety můžete zapisovat i vy

Elena Valeriánová 5.4. 13:14
Byla jsem jedním z dobrovolníků, který v loňském roce pozoroval hnízda čápů bílých. Na "mém" hnízdě se vylíhlo a zdárně přežilo jedno čapí mládě. Letos čekám na přílet, doufám, že se dočkám. Čáp černý ten se objevuje pravidelně každoročně na náhonu za naším domem.

Velikonoční beránek

Soňa Prachfeldová 5.4. 13:00
Pane Miloši, krásné Velikonoce přeji ! :-)

Pohodové Velikonoce čtenářům portálu i60!

Květoslava HOUDKOVÁ 5.4. 12:25
Po "zimních" Velikonocích se snad zahřejeme mezo přáteli na veletrhu "SENIOR" 9. - 12. dubna v Letňanech. A v sobotu 11. 4. nás může dohnat i "mlsná" - na "Cukrářské slavnosti" ve Státním zemědělském muzeu v Praze 7 - Letná.

Moje energie: Není energie jako energie!

Zoja Sedláčková 5.4. 11:15
Vtipný článek. A vy, Vando, máte energie na rozdávání. Ve starém, kamenném domě na ostrově musí být romanticky krásně.

Moje energie v mém životním intermezzu

Zuzana Pivcová 5.4. 08:32
Je to krásné citlivé vyznání lásky ke svým nejbližším, toho si vážím.

Jsem dávno dospělá

VANDA Blaškovič 5.4. 08:24
Zuzano, nádhera. Moc bych Ti přála naplnění Tvých tužeb. Kdy jsi vlastně začala psát? Máš nadání od boha, nebo jsi i něco studovala? Předkové?...:) geny?Opravdu nevídaná krása.

Velikonoce bez vajec? To nebude potřeba

Eva Mužíková 4.4. 22:11
No vida, pořád se člověk učí... Také mám jednu radu pro chovatele psů. Vaječné skořápky umýt v horké vodě, hlavně zevnitř. Pořádně usušit a potom buď rozmixovat, nebo rozmačkat válečkem na jemný prášek. Ten dát do skleničky a zakapat šťávou z citronu. Tak, aby byl prášek vlhčí. Promíchat a nechat třeba v chladničce. Kyselina citronová způsobí rozložení skořápky a uvolnění vápníku. Podávat pejskům do žrádla, zvláště u štěňat a mladých psů dobré na posílení kostí... Neumím to tak dobře popsat, ale je to opravdu dobrá věc..

Svátky jara provázejí tradiční oblíbená jídla

Jiří Libánský 4.4. 19:52
Kopřivy do nádivky nemám. Ale může to být dobré. Dal bych si. Ňam. Určitě se pro ně na záhonku kousek místa najde a o příštích Velikonocích bude dobrota.

Krásné velikonoce!

Hana Šorejsová 4.4. 17:34
Krásná labutí píseň. Labutě máme rádi a hlavně je obdivují má vnoučata. Přeji hezké velikonoční svátky a díky !

Dvacet stupňů? Ano, za dva týdny

Marie Magdalena Klosová 4.4. 17:28
Nóooo,to by mohlo být v Poděbradech krásně!!!Držím palce.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.