Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj nový pas
Soňa Prachfeldová 2.4. 22:34
Pane Miloši, proč ošklivé tváře ? Vynikal jste mezi nimi, nebo splynul? A dobrý výběr !
Jarní fotopříběh: Barvy Kréty
Dana Kolářová 2.4. 17:53
Kouzelné fotografie a zajímavá reportáž o Krétě.
Rockerky v akci: Janů a Špinarová na turné
Zdeněk Horenský 2.4. 14:04
Stále mám v živé paměti Vánoční koncert v roce 1975 v Ostravě, kdy jsme se skupinou Vamus dělali Věře a její doprovodné kapele "předskokany" a měli vedle sebe šatny. Věra byla výborná na pódiu i v zákulisí.
ČT uvede o Velikonocích čtyři Formanovy filmy
Vladka Steinová 2.4. 13:16
Dobrý den, ano, je to v přehledu TV a je to skvělé. Jsou to vynikjaící filmy, stále diváky oslovující.
Velikonoční pozdrav
VANDA Blaškovič 2.4. 11:45
Paní Růženo, to je roztomilé! Už jsem se lekla, že je to vše Vaše práce..:)) uf, to by byl zápřah! Krásné, krásné, krásné!!!
Jsou kočky léčitelky?
Zoja Sedláčková 2.4. 11:28
Jestlipak to platí i o kocourech? U nás se totiž ke mně lísá kocourek nejvíc. Jak si sednu, mám ho na klíně ale hlavu si pokládá na mé rameno a ještě se snaží mne objímat. Kočky máme tři, ty si vystačí spolu :-)
Jarní fotopříběh pohádkový
Růžena Antlová 2.4. 10:18
Helenko Helenko to tě moc lituju vypadá ta noha fakt děsivě . Jak je vidět dokážeš i přez všechny trampoty nemocné nohy být tak jak tě znám veselá a to je asi ten nejlepší lék na poražení toho strepkokoka. Z pohádek jsme fakt vyrostli ale pevně věřím že i tahle tvoje jarní pohádka nakonec dopadne dobře. Držím palce !!!!!
Vyšívaná velikonoční vajíčka - nejíst!
Růžena Antlová 2.4. 10:13
Nádherná práce klobouk dolů tohle jsem ještě neviděla !!!! Krása ,krása ,krása !
Koho teď mám se ptát?
Jitka Chodorová 2.4. 09:22
Opět tvůj parádní kousek,někdy si říkám,z jaké studnice čerpáš děvče?
Velká módní soutěž: Proč jsem do toho šla
Zuzana Pivcová 2.4. 07:56
Myslím, že děláte dobře, když chcete zůstat sama "ve své kůži". Není moc dobré nechat se nastylizovat do něčeho, co Vám není vlastní, i když to třeba ten poradce nemyslí zle. Zkrátka má jen jiný zrak, a to i vnitřní.
Moje energie: Holka nevyzpytatelná
Eva Mužíková 1.4. 22:25
Maruško, schválně jsem se nedívala na " autora" soutěžního textu, přemýšlela jsem řádek od řádku, kdo by to mohl být. Perfektní sloh, slovní obraty a fantazie mi stále nic nenapovídaly, teprve u zmínky o Tvé milované Francii, mi seplo.. Nádherné, nádherné, jsi hlavička.
Bouře na nebeské pláži
Miluše Hasenohrlová 1.4. 19:10
Moc hezké čtení z místa na které se nikdy nepodívám.
Karel Gott vyloupil banku, vše potom propil v herně
Jaroslava Handlová 1.4. 18:12
Pane Horáčku, prý se před tím ještě stačil Mistr zabydlet v jakémsi hausbótu na Ždáni?
Den vzpomínání na oběti holocaustu
Hana Rypáčková 1.4. 13:11
Četla jsem o povstání v knize Schindlerův seznam docela nedávno s vnoučaty. Čest památce obětem holocaustu.
Od začátku dubna začíná sezona jeskyní
Dana Kolářová 1.4. 12:06
Jeskyně mám ráda, nejen pro jejich krásu, ale i proto, že se v nich nestoupá do výšky, nýbrž po většině sestupuje na prohlídku směrem dolů. :-)
Jarní fotopříběh: Skvosty v železničním muzeu Lužná
Zuzana Pivcová 1.4. 10:30
To by bylo něco pro mě. No, prosím, a já, když jsem byla předloni na Rujaně v Muzeu dopravy, tak jsem podle pokynu pána v pokladně směla všude fotit, jen ne lézt na historické lokomotivy.
Rozdávali jsme radost
Hana Šimková 1.4. 10:03
Evičko, je to úžasné a velmi záslužné. Já jsem dříve také pracovala s postiženými dětmi předškolního věku. Zážitky s nimi byly velmi zajímavé.
Kde je jaro?
Alena Vávrová 1.4. 09:47
:-) Také mne to dost rozhodilo, ale co naděláme, že? Nebylo to jistě ani poprvé, ani naposledy. V roce 2012 na Josefa a první jarní den jsme také zapadali sněhem. A jindy zase v polovině února vylétly včely a bylo to na opalování.
Královna kamélie (von Pillnitz)
Alena Vávrová 1.4. 09:39
Alenko, nádhera, to bych chtěla také vidět. Na tvoje krásné fotky z tohoto výletu jsem se ale musela jít podívat do galerie na profil. Asi jsi je zapomněla odtajnit široké veřejnosti ;-).
Pozor na záněty močových cest
Jiří Libánský 1.4. 06:17
Jedná se o obtíže, na jejichž léčení já doporučuji přírodní antibiotikum koloidní stříbro. Lze ho užívat nejen polykáním po lžičkách, ale.svou účinností je velmi vhodné i k výplachům. O koloidním sříbru už jsem zde na portále psal. Mám zkušenosti se způsoby aplikace a dávkováním. Jsem ochoten poradit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.