Přehled posledních diskuzních příspěvků
Lázeňská
Alena Várošová 27.3. 16:01
Tak to se Vám tedy povedlo,pěkné,hlavně vtipné,dobře řešené.Tak to byl muž výjimka,je to tak.
Náš rodinný recept: Velikonoční muffiny
Libuše Křapová 27.3. 09:40
Děti musí být z takových mufinů nadšené :-)))
Pohádky pro Honzíka 8: Proč Majdalénka plakala
Vladka Steinová 27.3. 06:23
Dobrý den, Líbo,v tomto jsi se našla, v této oblasti jsi dobrá. Moje vnučka bude opět mít co číst a o čem přemýšlet.Díky, Líbo!
Moje energie: Sluníčko aneb Reportáž z lavičky
Zdenka Jírová 26.3. 23:19
Z Tvého povídání sluníčko hřálo i přes počítač. Hezky jsi popsala klidnou chvilku plnou pohody a radosti ze života. I na mne má sluníčko blahodárný vliv, když je zataženo, jsem bez energie a bez nálady.
Člověk na drátku
Lidmila Nejedlá 26.3. 18:42
Ano, taková je současnost. Cestou vlakem do Prahy jsem vyslechla telefon. hovor dvou mužů o tom, že jim krachuje firma. Byla jsem z toho ve stresu zároveň s nimi a ještě doma jsem nad tím přemýšlela. Věta: Člověče, co já budu dělat...mn pronásledovala dlouho.
Letní čas: zbytečnost roku je zase tady
Eva Krausová 26.3. 17:24
Jestli EU rozhodne ponechat jen letní čas, tak to bude hodně špatné hlavně pro lidi, co pracují na 12hod.směny-vstávat místo ve 4hod. už ve 3hod., je veliké zatížení organismu, jakoby nestašilo, že tito lidé dělají i noční směny a to je také zátěž. Když už se má ponechat jen jeden čas, tak by to měl být ten zimní.Vůbec se nedivím, že údajně o letní čas se zvyšují srdeční záchvaty...
Velká módní soutěž: Můj relax s módou
Elena Valeriánová 26.3. 12:08
Pani Mája je krásná pěstěná dáma. Velmi ji to sluší, šatičky i bundička prostě fajn, jen se mi nelíbí doplňky, hlavně náhrdelník, myslím, že je trochu navíc. Dávám proto 2.
Moje desky: lahůdka od skupiny The Police
Soňa Prachfeldová 26.3. 08:56
To jste dostal krásný dárek pane Oscare, můj děda měl krásný gramofon na kliku a spoustu desek s nádhernými lidovkami, operetkami, áriemi a je pravda, že tyto skladby se hrají dodnes. Stinga mám také ráda. Spoustu těch rádoby kapel neznám, nemusím.
Co je pro mne v mém věku opravdu důležité
Zuzana Pivcová 26.3. 08:44
Myslím, Hanko, žes tímto hezky uzavřela svůj příspěvek k otázce módy. A fotka z mládí je bomba, je pravda, že při pohledu na mé "mladé" fotky většina lidí nevěří, že jsem to já. Hlavně vlasy! :-))
Bělohlávek s orchestrem BBC získali prestižní cenu
Zdenka Jírová 26.3. 00:02
Pana Bělohlávka jsem poznala , když po revoluci dirigoval Severočeskou filharmonii v Teplicích. Byl skvělý. Moc mu přeji jeho úspěchy v hudebním světě.
Moje energie: Slunce, voda, hausbót, pohoda
Eva Mužíková 25.3. 21:22
Já Vám to pane Horáčku věřím, také si dovedu najít činnost i tam, kde je to zdánlivě nemožné. Musí to být nádhera, ráno se probouzet uprostřed přírody... užívejte si plnými doušky...
Moje procházka: předvelikonoční Písek
Alena Vávrová 25.3. 18:06
Písek je zatím pro mne nejzašší jihočeské město, kde jsem byla (Pošumaví je již JZ)... Ale je to už strašně dávno-podnik. zájezd a exkurze do Jitexu. To tričko, co jsem si tam koupila, bylo nezničitelné. Z památek pamatuji jenom ten most. Chtělo by to vážně repete.
Zdeněk Svěrák dostal čestný doktorát
Zuzana Pivcová 25.3. 15:35
Zvláštní, že před mnoha lety jsem Járovi C. nemohla přijít na chuť, ale to připisuji mladické neznalosti tohoto typu humoru. Pana Svěráka mám ráda. Hodně se mi líbil ve dvou filmech z 80. let - A co teď, doktore? a Jako jed. A vážím si jeho pořadů pro děti s panem Uhlířem.
Velká módní soutěž: Vyřešené dilema až na poslední chvíli
Eva Balúchová 25.3. 14:30
1
Gratuluji k vašemu optimismu,kondici,mladistvému vzhledu.Je fajn,že se scházíte s kamarádkami a užíváte si radosti důchodového věku.
Jak koktejl milování
Libor Farský 25.3. 13:52
Zuzko, to je úžasné, jak Vy jste produktivní při zachování top kvality !
Kouzlo časů minulých: Pár dní po druhé válce
Zuzana Pivcová 25.3. 07:35
Vždycky si vzpomenu na Svěrákovu Obecnou školu. Moc se mi Vaše vyprávění líbí. Období těsně po válce (deformace povoláním v archivu) mě hodně zajímá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.