Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak správně připravit čaj? Většina Britů to neumí...
Libor Farský 25.3. 00:27
Při své návštěvě u nás pohlíželi moji angličtí přátelé na sáčkovaný čaj s pohrdáním. A na ovocem ochucené čaje téměř s hrůzou.
Eliška Balzerová: usměvavá kráska ve stálém pokušení
Zdenka Jírová 24.3. 22:57
Film Ženy v pokušení považuji za nejzdařilejší komedii v posledních letech. Už dlouho jsem se v kině tak nenasmála. Bylo zajímavé, že film měl přímou odezvu v sále. kde přítomné ženy k postavám měly vlastní komentáře.Smála jsem se obojímu.Paní Balzerová je velmi krásná a vtipná.
Talentované divě Ireně Kačírkové doba nepřála
Miroslav Štorch 24.3. 20:08
Dnes pozdě večer hraje Irena Kačírková od 22.15 na ČT2 ve výborném filmovém muzikálu "Starci na chmelu". Když jsem bydlel v Praze, tak jsem ji viděl skvěle zahrát roli v dramatu Médea společně s Václavem Voskou. Navíc skvěle uváděla televizní lekce francouzštiny. Zahrála si i několik rolí princezen :-)
i60 Párty v Poděbradech: památky, procházky, procedury, posezení
Libuše Křapová 24.3. 18:49
Přátelé, Přidejme si: Pěkné Počasí,Pokec, Písně, Poezie, Pití? Pivo?
Velikonoční střapatá vajíčka
Dana Kolářová 24.3. 18:01
Růženko, v jednoduchosti je krása, ale musí k tomu být šikovné ruce. Nechybí Ti ani jedno!
V sobotu se některá města ponoří do tmy
Miroslav Štorch 24.3. 17:28
V noci osvětlená města včetně reklam je obrovský luxus, který všichni platíme. Většina lidí spí a jen někteří v noci pracují. Osvětlené ulice jako prevence kriminality je značně slabý argument oproti stamiliónovým nákladům v českých městech. Kdo jede autem, tak osvětlení nepotřebuje. Kdo jde výjimečně v noci městem, tak může mít vlastní zdroj světla s sebou. Na celém světě existuje pojem světelný smog, který způsobuje řadu nepříjemných vlivů nejen na lidské zdraví. Romantičtí lidé ve městech téměř nemohou vidět hvězdy a astronomové je nemohou dobře pozorovat.
Persona non grata
Zuzana Pivcová 24.3. 08:23
Jsem na pochybách, zda toto je také autobiografie. Ale pokud ano, tak znám "budíkáře", který jezdí i v létě na dovolenou do Chorvatska chytat ryby. A je v pohodě. Akorát, jak je známo, nemůže na letišti projít jen tak jako ostatní elektronickou bezpečnostní kontrolou. Tak Bořivojovi hodně optimismu i s "tikáním"!
Jules Verne: vizionář a slavný spisovatel
Hana Rypáčková 24.3. 07:59
"Lándia, Zelándia" Děti kapitána Granta- moje zamilovaná kniha v dětství.Kondor s klukem v pařátech....
Velká modní soutěž: Můj nezničitelný outfit
Hana Rypáčková 24.3. 07:53
Jasná 1
Už se těším, jak si spolu vyrazíme na plovárnu /tu z první republiky- smí tam psi!/
Film pro pamětníky: Návrat domů
Vladka Steinová 24.3. 06:42
Film z r. 1948 byl před nějakou dobou uveden v TV. Vynikající pan Hoger jako nadporučík Mareš se ujal této role velmi přesvědčivě. Ve filmu hraje i jeho manželka Zdenka Procházková.
Až tu nebudu
Vladka Steinová 24.3. 06:36
Dobrý den,smutné, až bolestné, ale velmi pěkně se Vám podařilo začlenit pocity a přání do veršů, moc se mi báseň líbí.
My a naše zvířena
Zuzana Pivcová 23.3. 20:35
Ano, Vaše rodina, rozrostlá o tolik zvířátek, se mi líbí.
Berličkový autobus
Marie Magdalena Klosová 23.3. 18:47
Jako obyčejně si hrajete s realitou.Hulvátství,nezávislému na demokracii,se zřejmě neubráníme.Hulvát je a zůstane hulvátem,nehledě na své stáří,vzdělání a politickou příslušnost,či režim,ve kterém žije.
Velká módní soutěž: Pilates mi změnilo život
Hana Šorejsová 23.3. 11:53
Hodnotím : 1
Evu znám z přehlídky na CČM, byla mi velmi sympatická a byly jsme v kvartetu Eva , Hana, Hana, Jana.
Řeka plná změn
Olga Štolbová 23.3. 08:35
Jsi úžasná řeka plná změn. Jsem ráda, že se mohu brouzdat vlnkami Tvých myšlenek, Tvých radostí i smutků. Tvé verše přinášejí pohodu i radost, díky za ně. Moc bys mi tu chyběla. *********
Eduard Haken, legenda mezi českými pěvci
Zuzana Pivcová 23.3. 08:19
Pana Hakena jsem jednou zažila, když mi bylo 14 let, na komorním recitalu v sokolovně v Týně nad Vltavou. Vystupoval za doprovodu též velmi známé klavíristky Valentiny Kameníkové. Sršel energií a po klavíristce házel očkem. Nemyslím to nijak zle. Jako pěvec byl vynikající a narozdíl od mnoha jiných se uměl na scéně i pohybovat.
Užijte si krásné jaro plné soutěží s magazínem i60!
Marie Magdalena Klosová 22.3. 20:04
Díky redakci za další inspirativní témata soutěží.
Zatmění Slunce ukázalo řadu zajímavých efektů
Jana Šenbergerová 22.3. 19:41
Fotografie, které pořídili i60níci, jsou moc hezké.
Sledovat to z Ondřejovské hvězdárny, to musela být paráda.
Test 2: Znáte hlášky z českých filmů?
Zuzana Pivcová 22.3. 19:27
Ještě to, Radku, ujde. Nevěděla jsem 2, 3, 7 a 13. Některé filmy jsem viděla dávno a něco dokonce vůbec.
Můj fígl: Jak zpracovat na jaře uskladněná jablka?
Alena Várošová 22.3. 14:55
Paní Zdenko děkuji Vám za vyčerpávající příspěvek.Dělala jsem to stejným způsobem,až na to,že jsem štávu z jabek nevymačkávala.Strouhala jsem to ručně i se slupkama,pochopitelně dobře umytýma.Protože jsem taky šetrná,děla jsem z toho i křížaly,které jsem sušila na odstřihnutých starých záclonách a na radiátorech. Ještě´mám jablka do konce června ve sklepě,sice nejsou tak krásné jak v obchodních řetězcích,ale vońavé a nejsou chemicky ošetřené.Hodně jablka rozdám po příbuzných sousedech a kamardkám na štrůdl,žemlovku a pod.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.