Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pozor na odcizení dokladů, krádeže identity jsou časté

Jana Šenbergerová 22.3. 13:37
"Vyžádejte si protokol o nahlášení ztráty a ten pečlivě uschovejte." Tohle je dobré vědět. Asi by mě to nenapadlo. Jen jestli ještě pořád platí, že co je psáno, to je dáno.

Recitace do Českého rozhlasu aneb Báseň za padesát korun

Hana Šimková 22.3. 12:04
Zuzanko pěkný, tahle báseň tady ještě nezazněla.

Geniální skladatel Johann Sebastian Bach

Hana Rypáčková 22.3. 09:51
Jsem ráda, že jeho skladby jsou často zařazovány do koncertů. Připadám si jak ve staré době. Mám nejraději. https://youtu.be/Xq2WTXtKurk Fandím letním školám pro talenty. tolik se tam děti naučí!

Poslední návštěva

Zuzana Pivcová 22.3. 07:49
Je to síla, když někdo dokáže vyjádřit bolest takovouhle formou. Díky, Helenko.

Cenu za psí statečnost dostali tři psi a fenka

Zdenka Jírová 21.3. 23:37
Je krásné, že jsou lidé, kteří myslí na psy s takovou láskou. Pes svého pána miluje vždy, na rozdíl od "páníčků", kteří své psí kamarády nemilují a ještě je trýzní.

Zeleninová pizza

Zdenka Jírová 21.3. 22:44
To je dobrý nápad a zdravý. Zkusím.

Není ovoce jako ovoce

Hana Rypáčková 21.3. 18:12
Není nad šťavnaté zralé pomeranče na jihu a není nad čerstvě utržená jablka tady u nás.

Máme rádi fotografování: Trik s rámcem obrázku

Alena Vávrová 21.3. 16:39
Vždycky mne potěší, když zjistím, že některé "správné" věci alespoň občas dělám intuitivně, aniž bych znala teorii. Tedy i ve fotografování ;-).

Svatba jako řemen aneb Návod na šťastné manželství

Soňa Prachfeldová 21.3. 07:59
Moc hezké pane Libore, a Váš nápad je skvělý, ukecaní by se mohli uživit, alespoň na nějaké té svatbě :-)

Halina Pawlowská, žena mnoha profesí

Jana Slavíková 21.3. 00:06
Mám ji ráda jako spisovatelku, "šoumenku" vlastně "šouvumenku" :-)) a hlavně jako člověka. Měla jsem možnost s ní mluvit osobně a bylo to velmi příjemné. Gratuluji k narozeninám a do dalších let přeji zdar a sílu, stálé zdraví a chuť do života.

Na Den poezie půjde za kávu zaplatit básní

Dana Kolářová 20.3. 21:36
Přeji autorům, kteří se k akci připojí, aby jim nescházela inspirace.

Helma i reflexní prvky: sezona cyklistů začíná

Dana Kolářová 20.3. 21:29
Všem cyklistům přeji v nastávající sezóně šťastné cesty a návraty i krásné zážitky!

Michala Tučného připomene koncert pražské v Lucerně

Soňa Prachfeldová 20.3. 20:23
Bude velký a jistě krásný koncert v Praze, ale bohužel se nebude konat Stodola v Hošticích

Romantika v čase

Jana Šenbergerová 20.3. 18:21
Danuško, to se povedlo! Zítra jsou to přesně čtyři roky, co jsme s Pavlem prožili na internetu svou první virtuální romantickou noc. Ty další už byly a jsou reálné, ale romantika nás provází každý den.

Zatmění Slunce

Zdenka Jírová 20.3. 16:23
Také jsem neodolala zhlédnout nezapomenutelný zážitek jakým je, byť jen částečné, zatmění slunce.Na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám skrz co se dívat. Po kratším hledání jsem našla kousek skla a nastal druhý problém- čím ho očoudit? Zkusila jsem hadr - nic, papír- nic. Našla jsem zbytek svíčky od Vánoc- svíčka hořela jasným plamenem. Nakonec mi to došlo a do jejího plamene naházela vyškrtané sirky, které dodaly kýžený čmoud na sklo. Zabránila jsem tak vyhoření kuchyně díky dalším pokusům a mohla se podívat na sluníčko. Byl to nádherný zážitek a moje "utrpení" stálo za to.

Výlet s vnoučaty: Pražský hrad

Dagmar Králová 20.3. 16:06
V AZ-kvízu tento týden je otázka na cestu od Prašné brány na Hradčany - jedna z možností -Královská cesta. Nebydlela jsem nikdy v Praze, ale jezdili jsme tam s rodiči do divadel a na návštěvy k příbuzným. Panorama Hradčan s Karlovým mostem je opravdu jedinečné. V Salzburgu, kde žil Mozart je také hrad a starobylé město, ale panorama je zcela jiné a chudé na ornamenty a členění terénu. Zlatá Praha. Díky za článek. Vnoučata už máme velká, a tak tam možná zamíříme s pravnoučaty.

Chilli papričky tlumí chronické bolesti

Hana Šorejsová 20.3. 13:49
Chilli v čokoládě vůbec necítíte, když vás jemně štípne do jazyku. S vínem velmi dobré, poznáte výbornou chuť .

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.