Přehled posledních diskuzních příspěvků
Balkóny plné květin
Marie Magdalena Klosová 20.3. 11:02
Umíte si kolem sebe vytvořit svět plný pohody a to je dobře.
květinám se pod Vašima rukama určitě skvěle daří a oblažují i kolemjdoucí.Pěkné jaro!
Zamilované jaro
Jitka Chodorová 20.3. 10:07
Milá Marie,ty ale musíš být ale zamilovaná,no a taky milována,tak ať vám to oběma ještě dlouho vydrží.K jaru láska patří,a je ochuzen ten,kdo jí právě neprožívá.
Oslavte Mezinárodní den štěstí. Úsměvem!
Hana Šorejsová 20.3. 08:25
Buďme šťastni a smějme se , prosoleni humorem, jedině tak se můžeme těšit lásce, radosti a spokojenosti.
Letem světem (3): Hongkong
Zuzana Pivcová 19.3. 19:28
Vzpomínám, jak i v naší TV dávali ukázku ze slavnosti předávání Hongkongu Číně. Taky už je to hezkých pár let. Ale ten britský vliv je tam určitě cítit dodnes, ne?
Pomsta za Alíka
Hana Rypáčková 19.3. 18:55
Taky jsme jako děti skákaly z vikýře s deštníkem na suchou podestýlku u strýce na vsi, ale nikomu jsme se nemstily. Byla to ta kůže z Alíka?
Alzheimer: bojíte se ho?
Zuzana Pivcová 19.3. 15:23
Přiznám se, že v tomto případě mi pomyšlení na takový vlastní konec a spíš ještě víc ten proces, kdy si člověk uvědomuje své vlastní změny, nedělá moc dobře. Když jsem zažila a zažívám u známých lidí, jak se mění před očima, až se zahalí do svého světa a tam už nedosáhnu, je to těžké. Nejhorší je ale myslet při tom na minulost a porovnávat a plakat, co se stalo. Protože jim je vesměs dobře, je lepší to přijmout jako fakt a dokud to jde, prožít s nimi a jejich pouhou přítomností ještě řadu překvapivě hezkých dní.
Nejasno při nákupu
Zuzana Pivcová 19.3. 14:39
Podobný sen už jsem měla také, ale do humorné básničky bych ho dát neuměla.
Petang. A pak, že to nejde!
Zuzana Pivcová 19.3. 12:53
Napsala jste to moc hezky a optimisticky a já přeji také všem, aby co nejvíc věcí stále ŠLO.
Český duel v Indian Wells vyhrál Berdych
Miluše Hasenohrlová 19.3. 11:14
Hani ,děkuji za sportovní počteníčko :-)Už toho uvidím méně a méně, protože zahrada volá....
V Budějovicích začnou jihočeské slavnosti vína
Zuzana Pivcová 19.3. 11:14
Budějice a Slavnosti vína, to je něco zcela neobvyklého, to mohli k výročí města spíš upořádat Slavnosti piva, i když ty už tam možná jsou. Co říkáte, Libore? Během roku kromě léta nějak nemám přehled. Škoda, že se tam nedostanu.
Bruce Willis: holohlavý drsňák, který není jen akčním hrdinou
Vladka Steinová 19.3. 09:53
B.Willis. Jeho jméno mám spojené se střílením, s krví a s drsnými scénami, ale jistě patří mezi světovou hereckou elitu. V r. 2002 vytvořil hlavní rili ve filmu Hartova válka. Některé scény byly natáčeny v ČR - na Barrandově, v Milovicích, v Podlešíně a ve Zvoleněvsi.
"Plesniváče" znovu v módě
Zdenka Jírová 18.3. 22:23
Retro móda je nejvíc patrná v oblékání.Mnohé šaty mladých dívek jsem také coby mladá dívčina nosila Ani kromě materiálu na nich není nic pozměněno. Co by si také pořád vymýšleli návrháři, že.
Sluneční bouře
Zuzana Pivcová 18.3. 19:19
Taky jsem dost špatně spala a dnes mě bolela hlava. Připisovala jsem to blížící se studené vlně. Tak jsem ráda, žes mi to vysvětlila, díky.
V Česku se chystají veřejná pozorování zatmění Slunce
Marie Magdalena Klosová 18.3. 16:33
Mám připraven filtr ze starého rentgenového snímku - černá část.Radili to na odborných stránkách.
Spánek, to je věda
Jana Šenbergerová 18.3. 15:00
U mně je potřeba spánku přímo závislá na způsobu stravování. Jako vitariánce mi bohatě stačilo spát pět hodin denně. Coby vařící všežravec potřebuji nejméně sedm, ale jsem schopna spát i déle, obzvláště když je dlouho tma.
Letem světem (2): Melbourne
Zuzana Pivcová 18.3. 11:31
Melbourne už neznám vůbec, spojuji si ho pouze s tenisem, tak jsem si s chutí přečetla mnoho dalších informací.
Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna
Zuzana Pivcová 18.3. 11:28
Kéž by takových "krkavčích" matek bylo víc.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.