Přehled posledních diskuzních příspěvků

Žraločí tornádo

Libuše Křapová 18.3. 10:37
Pane Nekvasile, a vy jste se na to opravdu vydržel dívat? My doma na to jen klikli, pak ještě jednou omylem při přepínání - zrovna tam byla vámi popisovaná scéna s motorovou pilou. Opravdu obdivuji vaši výdrž, nám ten kýč zabral pozornost jen na pár minut

Rakovina, mor posledních 200 let

Jiří Libánský 18.3. 07:56
Po přečtení tohoto článku je každý kuřák naprosto nevyvratitelně přesvědčen, že právě on je ten, který rakovinu nedostane. Mám pravdu, kuřáci?

Jaro na dosah

Jitka Chodorová 18.3. 07:56
Prosím redakci,pokud je to možné,v první sloce,třetím verši vyměnit slovo jak,za tak.Děkuji.

Vítejte v Ruzyni

Jiří Libánský 18.3. 07:45
Nebýt Zuzany, málokdo z nás by věděl, jak zajímavou a užitečnou institucí je Vojenský ústřední archiv.

XXXL porcelán ve Stodůlkách

Růžena Antlová 18.3. 07:07
to je krása asi bych neodolala jen ta cena za celou soupravu ,ale dá se koupit i jednotlivě třeba ta konvice s motýlky tak to by šlo. Díky za krásné pokoukáníčko.

Dědku, nečum!

Zuzana Pivcová 17.3. 21:29
Teda, Františku, Vy se nezdáte! Ale napsal jste to hezky a ať Vás tahle "hra" ještě dlouho baví. Alespoň ta hra.

Pohádky pro Honzíka 7: Jarní tání

Hana Šorejsová 17.3. 20:50
Jééé , tak máme na zítra pohádku, prima a díky moc Libuško.

Všechny jsme princezny

Jiří Libánský 17.3. 14:27
Zuzano, v Tobě je ta princezna zaštrachaná hóóódně hluboko. Ale je tam. Je tam i s korunkou. A já o ní vim. Heč. :-)

Letem světem (1): Sydney

Dagmar Králová 17.3. 14:11
Díky za pěkný článek, který nás seznamuje podrobněji s historií Sydney a osobními zážitky z pobytu u protinožců. Takové informace v turistických průvodcích nenajdeme.

Od vítání k rozloučení

Alena Várošová 17.3. 13:54
Lidmilko,krásná báseń a zase jako vždy o lásce a ty červené růže hádhera.Všechno v životě visí na háčku i ta láska i život.

Test: Znáte české filmové komedie?

Hana Rypáčková 17.3. 08:56
Dobrý Radku, hlavně, že to nebylo ze současných seriálů. To bych vyhořela....

Blázen neškodný

Zuzana Pivcová 17.3. 07:20
Ale, Haničko, já si vůbec nemyslím, že bych byla blázen z důvodu, že mluvím na kočky. Ty vnímají barvu hlasu a naučí se na ni reagovat, odlišovat různé citové odstíny, i když slova nejsou tak důležitá. Pejsci určitě ještě daleko víc komunikují, tak proč bys s ním nevyprávěla?

Jak jednoduše obalit květák

Zdenka Jírová 16.3. 22:44
V jednoduchosti je síla. Dobré.

Půlnoční autošťára

Jiří Libánský 16.3. 21:37
Pane Nekvasile. Tuto pro Vás parkovací záhadu se pokusím Vám objasnit. Dopravní značení oznamuje, že se jedná o místa vyhrazena pro držitele parkovací karty. Nicméně pro potřeby zásobování a dopravní obsluhy je zde možno zaparkovat mezi šestou a osmou hodinou ranní i bez této karty. Nevím jak jste přišel na anglofonního blbečka a tudíž na ony zkratky, které tam v ryze českém textu postrádáte. Pokud Vás mate nula před číslicí hodiny, píše se záměrně, aby byl údaj dvouciferný (nikoliv anglofonní) v dopravním značení používaný. Doufám, že se mi podařilo Vám parkování vysvětlit. Klidně se v případě nejasnosti můžete na mě obrátit, mohu vysvětlit názorněji. Popřípadě poslat i nějaké obrázky s grafickým znázorněním na ciferníku. Asi byste měl vědět, že zóny rezidenčního parkování se zřizují na žádost obyvatel dané lokality. Proto někde jsou a někde nejsou. Pokud si Vaši spoluobčané myslí, že jim toto opatření zaručí místo na parkování, je to čistě jejich naivita, nikoliv rádoby moudré nařízení..

K čemu jsou módní poroty aneb Moje velká naděje...

Miroslav Štorch 16.3. 19:02
Připadá mi v módní soutěži divné, aby mohly soutěžící dámy hodnotit ostatní konkurentky. To je jako kdyby si v krasobruslení soutěžící šla sednout po vlastní jízdě mezi rozhodčí a známkovala soupeřky. Navíc v krasobruslení se při celkovém hodnocení škrtají nejvyšší a nejnižší známky. To by možná prospělo i místní soutěži na i60.cz :-) Dokonce i ve skocích na lyžích se škrtají nejvyšší a nejnižší známky za styl skoku. Posuzování módy je silně subjektivní, a tak by asi troška matematiky přidala na objektivnosti. To je můj názor, který nikomu nevnucuji :-)

Můj fígl: jak si vyrobit tašku aneb Recyklace materiálu

Zuzana Pivcová 16.3. 15:13
Já mám ráda textilní tašky, takže bych takovou brala hned.

Aťka Janoušková, hvězda dabingu

Alena Tollarová 16.3. 14:10
Aťko, připíjím na zdraví!!!

A zase o jaru

Hana Šimková 16.3. 12:59
Hezké a milé, na jaro se těší každý

Vyprodané Špicberky: blíží se zatmění Slunce

VANDA Blaškovič 16.3. 12:39
Špicberská dohoda z 9. února 1920 přiznává Norsku svrchovanost nad tímto územím, ale území musí zůstat demilitarizované. Norové převzali správu nad ostrovy v roce 1925. Nicméně podle této dohody mohou občané zemí, které se staly signatáři dohody (dohodu podepsalo i bývalé Československo) stejným právem využívat nejen přírodní nerostná bohatství ale i např .zde studovat, podnikat atd. Mne zde docela zaujalo, že se zde dospělý člověk podle zákona musí venku pohybovat se střelnou zbraní - obrana proti ledním medvědům. Je zvláštní vidět např.na universitě šatnu, kde se odkládají před výukou pouze zbraně, většinou pušky ve futrálu a po výuce si je dotyčný opět odnáší, aby měl venku pocit bezpečí.. Proti lednímu medvědu člověk nemá šanci, mnohdy ani se zbraní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.