Přehled posledních diskuzních příspěvků
V Babiččině údolí
Hana Rypáčková 14.3. 08:05
Hezké a pravdivé.Cítila jsem lehkou únavu už jako dítě-připadalo mi to dlouhé.Teprve jako čtenářka Babičky jsem si cestu vychutnala..
Zkáza mého oblíbeného parku
Hana Rypáčková 14.3. 08:02
Je mi Hani líto, že se kácejí stromy .Ale když ta Volyňka -Třeštilka se tak ráda rozlévá z břehů.Je ohrožena i krásná prvorepubliková plovárna.Kulturní život, na kterém se podílejí sami lidé a mladí lidé, se mi líbí. Jezdíme do Volyně často...
http://www.volynevdolyne.cz/2015/01/25/protipovodnova-opatreni-ve-volyni/
Po zlatě, stříbře a bronzu přišlo zklamání: ženy zradila střelba
Eva Balúchová 13.3. 21:31
Holky tentokrát medaile nezískaly,ale přesto je obdivuji.Když jsem viděla jak je to náročné,hlavně běh do kopce a pak se soustředit na střelbu.
Pokaždé se nezadaří,ale i tak jim patří dík.
Mé setkání s ještěrem
Zuzana Pivcová 13.3. 19:23
Moc hezké, dějově i přírodopisně poutavé vyprávění. Vzpomínám si, jak jsme byli u Adelaide v rezervaci a já jsem měla s sebou kromě kabelky ještě igelitovou tašku. Najednou za mnou začal chodit veliký pštros, doslova mě pronásledoval. Také už jsem z neznalosti začínala mít obavy, co udělá. Byl zřejmě zvyklý od turistů na různé lahůdky. Když se u mě nemohl dočkat, najednou mi chňapnul po igelitce a roztrhal ji. Pokud ještě máte další příhody a poznatky, určitě je zveřejněte. Díky.
Kouzlo časů minulých: Úžasné řecké tanečky
Hana Rypáčková 13.3. 12:54
Znám Řeky, co tu zakotvili v manželství.A s mužem chodili do třídy Janis Pavlidis, Zisis Melios /"Esi isi matematikos vlakas" a Petros Cironis/básník z Holoubkova.
V Řecku se mi moc líbí...Ráda si tam zatancuji...
Kubismus? Tak to je Josef Gočár
Zuzana Pivcová 13.3. 12:38
A Gočárovy domy jsou také už nějakou dobu v pražské ZOO.
Když estébáci zatkli hokejové mistry světa
Hana Šorejsová 13.3. 11:23
Z literatury faktu doporučuji Kauza Zábrodský a Na oltáři komunismu, byla to hrozná doba , znám z vyprávění mého taťky, který řekl "bylo to trauma pro český hokej", hokejové legendy to odnesly svými životy. Čest jejich památce. A redakci díky, za připomenutí.
Když láska tiká
Hana Rypáčková 13.3. 08:03
Zuzko, díky za to časté připomenutí.
Už dlouho jsem neotevřela svou oblíbenou knížku Stezky a cesty poezie...
Město králů najdete v budějovickém archivu
Zuzana Pivcová 13.3. 07:34
To mě tedy opravdu mrzí, že se jedná pouze o velmi krátkodobou výstavu, ani ne do konce března, protože bych se na ni za jiných okolností velice ráda podívala.
Relax na Lipně
Zuzana Pivcová 13.3. 07:18
Je to, Soňo, oprávdu krásný kraj, i když Vyšší Brod, respektive léčebna Hrudkov nad městem, je pro mě provždy spojena s koncem mé maminky. Ale jinak, už dávno se na jižní Čechy neškaredím.
Rozdávali jsme štěstí
Libuše Křapová 12.3. 20:57
Evi, chtěla jsem jen nakouknout, ale nedalo mi to. Ty slzy dojetí mi do očí vhrkly taky. Ty i Bertík jste úžasní. Nevím, co bych ještě napsala, ta radost prostě z fotek přímo čiší, ať z lidiček nebo Bertíka. Tak prostě - ahoj a díky
Že by čas pro inzerát?
Eva Krausová 12.3. 16:03
Františku, jak jsem zjistila na Vašem profiu, jste velký spisovatel, či přesněji častý spisovatel zde. Vaše úvaha nad životem osamělého penzisty je ze života nejednoho mužského asi. Zaujalo mne foto k článku, z pána vyzařuje dobro, klid, touha sdílet život v teple domova třeba právě u krbu, který atmosféře domova hodně napomáhá. Ale co nejvíc naplňuje život každého je jen láska, bez té žít nelze. Tak ji přeji Vám, panu Lubošovi z článku a vlastně nám všem zde na těchto stránkách. Někdy by prostě člověk neměl moc přemýšlet, ale lásku jen přijmout, když se nabízí a to není v životě zas tak často, že?
To je naše zabíjačka
Hana Šorejsová 12.3. 12:15
Z prasátka jím ráda téměř vše, jen tu zabíjačku bych asi nezvládla, neumím zabít ani kapra. Jelítka, jitrničky, prdelačku a vše, co k tomu patří mám ráda a většinou jsme byli pozváni k hotovému. Ale věřím, že je to náročné. Díky !
Jak vyrobit velikonoční vajíčka z papírových ruliček
Hana Rypáčková 12.3. 07:46
Růženko, jak snadné to po tvém popisu vypadá, a jak jsem se s ruličkami prala! Jsi šikulka šikovná.
Nálezy
Hana Rypáčková 12.3. 07:43
Moc hezké vyznání.Jako vždy.
/Chladné ruce může působit taky Raynaudův fenomén ./ :-))
Velká módní soutěž: Odvaha se počítá
Jitka Chodorová 11.3. 22:11
1-
Paní Naďo,jste tak trochu můj Blíženec,i když jsme obě Kozorožky,oblékám se podobně,dá se říci,že skoro stejně,mám stejnou povahu,líbí se mi váš styl,to malé minus dávám za boty,asi bych si k tomu vzala pantoflíčky na klínku,či otevřené letní střevíčky.Jinak jsem velmi spokojená s vaším autfitem!
Olga Hepnarová, poslední popravená vražedkyně
Hana Rypáčková 11.3. 18:57
Pamatuji si tu hrůzu.Za týden se mi mělo narodit dítě a hrozně jsem se bála.
Chladnokrevní vražedkyně.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.